- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я забравя...
хах май тенденцията човек да се влюбва в най-добрия си приятел от другия пол продължава... и аз като много не можах да го избегна. Напълно наястно съм с чуствата си към това момиче , и единственият вариант е да я забравя , защото я познавам и знам че повече от приятели няма да иска да сме... и въпроса ми е.. как да я забравя? , като сме в една компания и всеки ден се виждаме... а знам че така ще е най-добре за двамата... плс хелп мерси (предварително)
да, мноооого е гадно да се влюбиш в най-добрия си приятел...![]()
знам какво е и е наистина тежко. но погледни от тази страна, щом сте приятели, значи в нея те привличат и други неща. неща на които можеш да се радваш и само като приятел, и дори така да е по-добре. гледай да не губиш отношенията си с това момиче, просто се опитай да преодолееш чувствата, които изпитваш в момента, като си спомниш че все е имало време, когато те са били само приятелски. и тогава сигурно си се чувствал по-добре и по-спокоен.и още нещо - огледай се наоколо, има много момичета, и все някое от тях няма да те възприема само като приятел.
![]()
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."
ot kude puk si tolkova siguren 4e nqma da iska da ste pove4e ot priqteli?
Povqrvai mi sled kato q vijda6 po4ti vseki den trudno 6te q zabravi6, adski trudno....taka 4e po dobre probvai da stanete pove4e ot priqteli![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Я си представи,че тръгнете.Възможно е и тя да има чувства към теб.Няма да можеш да я забравиш,особено след като се виждате всеки ден.Най-много дотолкова да ти стане гадно,че не можеш да си с нея,че някой път да не издържиш,да я хванеш и да я целунеш.Съветвам те да направиш нещо по въпроса за вас двамата.Да,сега вероятно те приема само като приятел,но това не значи,че след време(и усилия от твоя страна) няма да те приеме и като повече от приятел.Всъщност в началото с гаджето ми бяхме само приятели и аз не си представях да станем гаджета,просто го приемах като приятел от другия пол,нещо обичайно за мен.Но той някак успя да събуди и чувствата ми към него.Така че,направи нещо - прекарвай много време заедно с момичето,не само в компания,но и насаме.Уговаряйте си срещи(за пред нея "излизания,защото няма какво да правим и ще скучаем вкъщи").Заведи я няколко пъти на кино или на билярд или на кафене.Пращай й sms-и всеки ден,поне по веднъж и направи това като навик.Изобщо самият ти стани навик в ежедневието й.Така тя ще се привърже към теб,а стане ли това,работата ти се улеснява адски много.Късмет!
Не може да се забрави - просто минава на заден план.
I az se opitvam da zabravq edno mom4e,koeto stra6no mnogo obi4am,NO nemoga...no az se opitvam da go zabravq za6toto ve4e sam se opitwala po mnogo na4ini da bada s nego no ne stava,a ti ne si....Ako naistina mn q hareswa6 ili tam obi4a6(nz)kaji i go,Nadejdata ymira posledna!!Opitai,bori se do krai
UspeH![]()
според мен няма ефективен 100 процентов начин да забравиш някого, нито има конкретен човек или предмет чрез който можеш да го постигнеш. целия проблем е вътре в теб и сам трябва да намериш начин да преодолееш това, а пък и времето ще ти помогне да се примириш. така че ако си решил да я забравиш, просто се остави на течението.
от друга страна нали знаеш "клин, клин избива"но тук вече решаваш сам
moq na4in e malko gaden ama probvai kato psuva6 6te ti stane po-dobre(trqbva da ima6 ne6to selsko v sebe si)
Tova go kazvam seriozno az taka se opravqm kato mi e zle :P
Първо се увери дали и той/тя не изпитва нешо към теб!ако наистина се налага да забравиш някого то само времето ще ти помогне!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
uf.......
Първоначално написано от Анонимко
Защо ли ми е познато...нито времето нито нищо ще може да ти помогне каквото и да казват другите...Ти ако сам нежелаеш да я забравиш времето е безсилно...Истина е,че с времето ще изтиват чувствата ти,ноооооо несподелената любов умира най-трудно...Не,че искам да те отчайвам или нещо такова,но недей да бъдеш уверен,че тя нежелае нещо повече от приятелство.Дай го екстремноРискувай...няма какво да губиш
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
А защо не видиш какво мисли тя по въпроса? Може да има някакви чувства. Но под "да я забравя" имаш предвид, да забравиш това, че си имал чувства към нея или изобщо и като приятелка? Защото е ако да я забравиш въобще, недей! Ще направиш огромна грешка! Бъди честен с нея и я попитай.