- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- кой е любимият ви български град?
Това е статистика и е сбор от някакви факти. Темата е субективна- всеки си изказва мнението. Нали знаеш- мнението е като задника- всеки го имаПървоначално написано от style_hip_hop
![]()
съгласен съм с теб...просто Darkkiss показваше някви проучвания в която софия била на първо място.....и аз казвам какво съм видя по тв-тоПървоначално написано от ^Santra^
иначе аз си оставам твърдо за Велико Търново![]()
Много бих искала да го видяПървоначално написано от style_hip_hop
![]()
SLIVEN THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyR ooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRo oneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRoo neYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRoon eYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRoone YyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneY yRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYyRooneYy RooneYyRooneYyRooneYyRooneYy
Ами Пловдив,Хасково,Каварна,Со ия,Смолян,Русе....хаха май са това![]()
![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Бургас![]()
![]()
![]()
NIKOIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Jiveq v Ruse i nasqkade tapnqq nqma nikoi neznam ne sam hodila po drugite gradove skoro no ob6te vzeto BG NE me kefi pak amali nqkoi GRad ]
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
да не си обиждаме градовете е! ние кво да направим че в София сичко дето диша се пренесе тука да живееПървоначално написано от BioX
ПО ТЕМАТА ВАРНА ХАРЕСВАМ АЗ
Варна, Варна и само Варна!!!![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
Стара Загора и Пловдив![]()
![]()
Нямам любим. В България няма нормални градове.
Fall down seven times..
Stand up eight.
няма такъв![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Бургас![]()
![]()
,но преди да доидете прочетете някои полезни съвети от ТУК --->http://www.kvostava.us/blogs/entry/158 <----- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!
![]()
Нямам най-любим !
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
ваУ рокс
Grell
PLOVDIV MNOGO QSNO!!!![]()
Плевен![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
За да отговоря в темата би трябвало да съм обиколила всички градове в България,за да реша кой най ми допадаа за тая си възраст аз не бих могла да посетя всички български градове,тъй че нямам любим...логично...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Е,и аз не съм посетила всички градове(май) ама Варна и Бургас водят в класацията ми.Обичам морските градове
![]()
Пловдив и Велико Търново![]()
And you can't fight the tears that ain't coming,
Or the moment of truth in your lies.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am...
Видин ... сп е града и има сп много яки хора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Swett .. bonbon4i!