- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- кой е любимият ви български град?
Велико Търново, Варна, Пловдив![]()
+1Първоначално написано от iPurple
София !![]()
Бургас и Трявна.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
аз съм от София,но Пловдив и Търново ми харессват най-много
Първоначално написано от Tomorrow Can Wait
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Варна и Търново
Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it get's better than you know
Don't stop looking, you're one step closer
Don't stop searching, it's not over..
Копривщица
Моят град :]] Обичам Плевен като мой роден град.Друг,който особено ми харесва,е Стара Загора :]]Първоначално написано от pigeon
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
От София съм, но подкрепям с 2 ръцеПървоначално написано от OPEL
!!!!
Марио
Леле ама повечето софианци като почнат да си превъзнасят града и направо умирам от смях...значи София е най- гадната столица в цяла Европа бе хОрА ,никаква архитектура и т.н. и Като почнете с Витошка,ЦУм НДК само това знаете!На Тая Витошка ходя чат - пат за дрешки..и като гледам някои как се избиват за намаления в най-смотания магазин Terra Nova и им се чудя на акъла...И повечето дори не са софианци , преселили са се от селията в големия град и не са на себе си ,ама иначе ние там от провинцията ,да ама ние там от провинцията имаме 100 пъти по добра архитектура от вашата пепелива столица , идете вижте малко свят пък тогава ми говорете за София и колко била красива![]()
Велико Търново ми е фаворитът.![]()
![]()
Но харесвам и Варна.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Свищов![]()
3 Doors Down - Here Without You
Където и да ходя,каквото и да правя се връщтам в София обичам я !!!!!!
няма значение от къде съм
но по як град от София няма, и 1/2 селяни в България са го доказали като идват да го разрушават....
офф да сиг.Ти все едно много знаеш.Била си там 2 пъти и вече си видяла цяла София.Съгласна съм,че периферията е мн лайняна ама центъра е супер.Вярно,че има и по-хубави градове,но София е от най-добрите.А за архитектурата недей говори ,щото пък съвсем нищо не знаешПървоначално написано от Rapture
за всеки родният град е най-готин....естествено и за менее :P аз многоо си обичкам варна щото си има всичкоморее....як центърр...магазини
абее всичко...
![]()
[/quote]
офф да сиг.Ти все едно много знаеш.Била си там 2 пъти и вече си видяла цяла София.Съгласна съм,че периферията е мн лайняна ама центъра е супер.Вярно,че има и по-хубави градове,но София е от най-добрите.А за архитектурата недей говори ,щото пък съвсем нищо не знаеш[/quote]
Аз ли съм била в София 2 пъти![]()
![]()
Първото и най-малкото е че имам роднини там и съм ходила дооста често , и съм виждала центара доста пъти
Второто което ходя до София почти всяка седмица по причини които не ми се обясняват...И третото което е не ми говори за архитектура,защото съм виждала доста добра такава и в България и извън нея...Единственото хубаво на София са някои магазини,дискотеки и клубчета...но за мен София като град и т.н. не струва ,и си казах мнението
![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.