- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- кой е любимият ви български град?
офф да сиг.Ти все едно много знаеш.Била си там 2 пъти и вече си видяла цяла София.Съгласна съм,че периферията е мн лайняна ама центъра е супер.Вярно,че има и по-хубави градове,но София е от най-добрите.А за архитектурата недей говори ,щото пък съвсем нищо не знаеш[/quote]
Аз ли съм била в София 2 пъти![]()
![]()
Първото и най-малкото е че имам роднини там и съм ходила дооста често , и съм виждала центара доста пъти
Второто което ходя до София почти всяка седмица по причини които не ми се обясняват...И третото което е не ми говори за архитектура,защото съм виждала доста добра такава и в България и извън нея...Единственото хубаво на София са някои магазини,дискотеки и клубчета...но за мен София като град и т.н. не струва ,и си казах мнението
[/quote]
ма много мраза е такива ем обиждата София ем идват в Софиящо не си седиш в родното си село и не си гледаш хубавата архитектура като не ти харесва пууу
![]()
Велико Търново..![]()
София естествено.![]()
София.
Я си го начукай бе! Като толкова не ти харесва София не идвай! Аман от разбирачи. Вярно, има и по-хубави столици, но на някои хора(като мен) това им е родния град и страшно мразя разни кретени, които ми псуват града! Но се избивате да идвате, кретени!!Първоначално написано от Rapture
Моя град Благоевград
Еми аз съм си от Габрово-тук съм родена, тук съм израстла и имам толкова спомени... просто не си представям да живея на друго място... знам всяка една уличка, всеки един парк, всяка една пейка... Това е град с една удивителна атмосфера, невероятна природа и страхотни хора... Знам, че не може да се сравнява със София, Пловдив, Варна, но за мен това е един от най-хубавите български градове.![]()
PLD PLD PLD PLD PLD!!!! ... :P amm и Варна ме кефи но PLD RULzz!!!!! :P :P
WAHGWARN RUDE GYAL?!?
Варна ми харесва
КОД ОТСТЪПКА 5 долара в iherb.com => KUT726
... And all I can taste is this moment,аnd all I can breathe is your life...
Варнаа![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Еми ... Русе ;D
Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!
РусИИИИИ![]()
PLOVDIV/BULGARIA FOREVER!!! Lozenec!!!
Макар да не съм от там Варна си ми е любим град
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Бургас обужавам го![]()
![]()
![]()
с нетърпение чакам да завърша и да си ида в бургас
![]()
Може и пловдив![]()