.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    VersaTile
    Guest

Moderated: Приятелят ми не може от доста време да ме отвори

Priqtelqt mi ne moje ot dosta vreme da me otvori,praivim dosta opiti,no vse ne se polu4ava normalen sex,vuzmojno li e da mi ima ne6to ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    На колко годинки си?

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    XHaxhaxhAHXAhxahxA И така са без базик Може химана да ти е много здрав и да не може да ти го скъса... а може и да ти има нещо но с съгорност знам нещо !Че не съм аз тая която ще ти каже или пък помогне... от т'ва бъкел не разбирам!
    И плс не ми казвайте "тогава що пускаш мнение"!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

а иначе - трябва да се отпуснете и наистива да се чувствате гоови, може и да отнеме време

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Без рекламации!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти консерва риба тон ли си,че не може да те отвори? Ебаси отношенито към първият те сексуален контакт!!!!!!А по темата-ние с моя се опитвахме с месеци,но стане рязко-търпиш на болката и това е.Ако при най-малката болка се дърпаш-ще боли.Приеми го като биене на инжекция-необходимо зло!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ти консерва риба тон ли си,че не може да те отвори? Ебаси отношенито към първият те сексуален контакт!!!!!!А по темата-ние с моя се опитвахме с месеци,но стане рязко-търпиш на болката и това е.Ако при най-малката болка се дърпаш-ще боли.Приеми го като биене на инжекция-необходимо зло!
    =D> =D> =D> savsem pravilno NIE NE SME KONSERVI 4E DA NI OTVARQT
    i kak taka ne se e polu4ilo kvo ima6 predvid bole6e li te mi dai malko pove4e info vse pak ne sme vra4ki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си