- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета..... лесно ли възбуждате момчетата и как ?
ми лесно ги възбуждам аз според мен и става барзопърво бавна целувка по устата след това по врата надолу галя леко тялото му с прасти бавно нежно тихичко и сладичко му говоря на ушенцето захапвам го леко след това пак го целувам и той вече се е възбудил и започваме с останалите неща ....
А вие ?![]()
Първоначално написано от _SlaDka_SlaDuRaNa _
ha ha ha, prosto go hva6tam za huq, i ve4e e gotov! \/
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Лесно... и мн. се кефя ...![]()
Само като го усетя, че се е възбудил..и на мен ми става готино ..
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
ami lesno e da i to mn lesno no e mn priqtno i az kato osetq 4e miloto e vuzbuden i na men mi stava gotino.... \/
![]()
lesno da
xmm moita mn lesno me vyzbujda...o6te dokato me celune i ...te raltte natatyk sami staat
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
I moita lesno me vazbujda dokato daje se celuvame i q pogalq leko i nejno dolu..sum gotov otsqkde..![]()
mi lesno samo po4vam da gi celuvam strastno i gotovo!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Мисля,че хич не е трудно да ни възбудите,вие сте по-трудни
ооо, то си е лесно, до сега не съм имала проблем да възбудя някое момче, даже имах едно гадже, с което като се целувах(не сме били сами, ами примерно някъде навън)и той яко се възбуждаше и надървяше...
как го правя, еми страстни целувки и като почна с целуването по врата ги побърквам...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Момчетата сме лесни... на мен ми стига да започне да ми говори на ушенце, и вече съм готов... С момичетата е по-трудно... Мацки, дайте съвет!
It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.
A po-trudno...Klasniq eba4 s edna duma i q tru6va diretkno...
То по-лесно от това няма,една страстна целувка и е готов.