- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Знам, че ще прозвучи ааадски глупаво, ама...
haha mi ne e vredno spokoino xaxaz kato po malka sam smarkala vaniliq i sam pu6ila 4ai xax
![]()
аз съм пушила солети ама не ме кефи![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Най яко е да шмъркаш натрошен Суправит - като почне да ти шуми и щипе в носа подивяваш.![]()
2т. системно
Абе най-готино е да пушиш лайна ама
ако знаеш докат ги запалиш къв чанч е..![]()
Иначе, 250 мл. оцет ти вкарват ебаси пауъра.
Шмъркането на хашиш също не е за изпускане.
Появява се една такава приятна,гъста,зелена хрема
само в едната ноздра.И се вадят едни разтегливи сополи..
Само не прекалявайте с бензина,
че вредял на стомаха казват..
Hora vie ste strahotni 6emeti 6te me spukate ot smjh, probvala sam soleti i trevi4ki ot razni drav4eta pak dali e vredno neznam
.Sigurno ne ne sam umrqla
![]()
Ако ме мразиш,ще съм винаги пред теб,за да те дразня! Ако съм ти безразлична,ще съм винаги зад теб,за да те дебна!
Ebasi tapata tema.6tom pu6i6 soleti sigyrno pu6i6 i pukanki "Zaio Baio" hahaha![]()
Ami mislq 4e zran4oto se kazva6e zaio baio , a ne pukankite, no po princip kazvam 4e sam proibvala ina4e si pu6a cigari mnogo qsno!!!![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Ще минете периода със солетитеВсичко се преудолява.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от Sazi
П.С. Заьо Баьо не са пуканки, а гризки.. и то любимите ми =) Таман изпрасках един пакет.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ама сте и лошички
hora spoko va6to ni6to ne e az sum pu6il 4ubrica jojen vaniliq kanela sekfi podprafki hahahaha
Сега като се замисля зрънчото яко ще те замая!![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
nai oferta e "drusana treva" 4ubrica s vaniliq![]()
qko e...probvai go...ta po temata..mi nz edva li sa vredni..na men mi6to mi nqma
![]()
рааазбих се от смях на тоа коментар....Първоначално написано от Бръмче
![]()
![]()
Only God will judge me!
milo nai6 li ko, mislq 4e 6e se pristrastite, ne probvaite po-dobre![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
баахахаха
Един от моя клас направи една дъвак орбит (дражета) на парченца и я "смръкна"не се оплака после дейа и наркомана
![]()
omg![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
хахаххахаха кат няате кфо друго да пушите хахах баси и заблудените дет ги имало хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Bojkee.Az vednaj 4ai 6tqh da pu6a 6ot si4ki se praiha na typaci i ne davaha pari ,no az kazah ,4e sa basi idiot4etata ,otidoh i zeh edna kutiq cigari![]()
![]()
'баси лигавите простотии!![]()
mnogo e otrovno imate o6te 5 minuti jivot![]()
![]()
![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.