.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    mm tova lqto udarih shamar na gadjeto na edna poznata.. i toi me ritna sled tova ... gledahme se na kruv prosto ne mojehme da se traem ina4e v daskalo nqkak leko da udarq nqkoi(na shega) i nashte mom4eta ne otvrushtat pone nqmam spomen nqkoi ot tqh da me e dokosval

Голям фен
    Хаха, непрекъснато си бия гаджето... и май не само него...

Голям фен
    Град
    София
    наскоро ударих гаджето на приятелката ми и той ме оскуба.. дееби у педерастчето...

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Примерно оня ден ударих в кенефа еднин съученик, защото искаше да ме ебне
    не ти е лесно...

по темата..случвало се е, аз съм някфа бойна по принцип и само си търся белята... с последното ми гадже като късахме, го замерях със захарчета(в лицето с всичка сила) и го спънах(мноо злобно щеше да падне..)...и в детската градина пребих един щото си изсипа наядената торта в мойта чиния...иначе ако нещо стане и виждам, че няма да имам особен успех с боя - ритам в топките и бягам знам, че е гадно и всички мъже мноу ми се възмущават, ама ебати-някой да тръгне да ме изнасилва примерно и аз кфо да седя и да гледам ли

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    От каде да знам, не ги броя. Май наскоро никой не съм налагала

Град
    veliko tarnovo
    Ми не съм ги броила ама по принцип не ги бия :Р

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Единия път имаше един гей, който се праише на много интересен и се получи ритник в коляното.

Най-много пъти съм удряла едно момче от нашия клас. Хич не ме кефеше и си ядеше боя доста честичко. Но мина една година и премина периода на опознаване

Иначе доста се бия, но с една приятелКа. Незнам дали се брои. Просто сме доста брутални - то не са зъби, не са нокти, не са ритници, но тва щото се обичаме

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Голям фен
    Град
    sofia
    mn puti sum udralq mom4e osobenno v 7 klas si smazvah za6toto gi be6e udaril hormona i samo me opipvaha ama gi mlateh kato za svetovno a edin go bqh ritnala s ostri obuvki v kraka...nz kvi sa bili posledstviqta....sinka sigurno
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

/wan`a`doo/
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от /wan`a`doo/
    Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    Доста е рисковано, защото ако посегнеш на мъж, той "отключва" по-горе изредените от мен заложени инстинкти и края става трудно предвидим.
    Даааам...аз не съм предвиждала разбития ми нос
    да удари момиче и да му разбие носа???
    Еми аз не си бях и помисляла за такова нещо, ама всякви ги има

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Удряла съм леко приятеля си, когато сме се шегували, когато сме се били на базик... Тогав аи плесница му зашлевявам, но много си меря силата, не бих си позволила да го нараня, бих се чувствала ужасно после...Много пъти сме се карали, чувствала съм се ужасно, искало ми се е да го ударя, но не съм го правила, пак защото го обичам и въпреки всичко, не искам да го боли...Но може и да го направя някой ден, ако много ме нарани, може и да спра да се контролирам. Иначе съм против тея удари...но случва се да си изтървеш нервите..
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    случвало се е доста често, обаче само на шега
    за някъв по-сериозен шамар, който да съм нанесла, не се сещам :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Днес набих около 20 шамара. Да не забравяме, че излизам след малко, така че още толкова...

Голям фен
    az na edna i razbrah parolata v skype i vleznah i po4nah da i ebavam userite posle i dropih kanala v mIRC i iztrih profila v sladur kakto i edin sait v dir.bg .. i posle kato izlqzoh navan 5-6 neini priqtelki me zagoniha da me biqt ... ama ne mojeha
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    смали си аватара бе
    хаха о това има голяма връзка с темата

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Ааааххх!Потъвам в спомени!Когато бях млада и невинна много обичах да се закачам с батковците!Те си мислеха че щом съм 11 годишн келеш не мога да ги набия...но всички се залъгваха! Не мога да се похваля че съм бияч някъв тука, ама умея да боравя с ръцете и краката!Много обичам да се бия с татко!С него като почнем да се биеме не е истина какво става у нас.Майка много обича да ни наблюдава...
    Много обичам да ритам някого с кубинките!Просто за кеф...Но момче ядоса ли ме, може и да си го отнесе, макар че напоследък се въздържам...може би помъдрявам. Но не знам защо не обичам да се бия с момичета!Особено с едно наречено scissorhand!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Повече от фен
    Град
    Burgas
    mi kato malko dosta sym se bila i to predimno s mom4eta.nali znaete 4e po princip kato malki te ni sa vragove dokato ne pootrasnem i ne gi vyzpriemem kato sexualni obekti i te nas . predimno za super prostotii sa stavali boi6tata.vednyj daje si spomnqm 4e stana za6toto go bqh spynala

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    О, да много често ми се случва...Последният случай, за който си спомням е когато ударих един приятел. Лежахме си ние на леглото, аз си слушам музика на телефона му, той нещо ми каза, аз помислих, че ме е напсувал и го ударих много здраво в корема после всички ми се караха, че съм го набила без причина...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

sega kato se zamislq .. temata ne trqbva li da e "mom4eta kolko puti ste udrqli momi4e..."

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами до сега съм удряла май само 5-6 момчета,ама това беше отдавна,когато не знаех,че те са по-слабия пол Сега не бия момчета.
    Иначе онова беше когато съм била 2-3 клас и ми се отваряха някакви "печени" от моя клас И естествено,че имаше потърпевши.Аз като хвана да бия някой не го оставям докато не ми се разреве в краката
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    Ние с брат ми много се биехме (като бяхме малки)... но това са семейни скандали. Иначе съм ударила само едно момче, което ме спъна. Ма ей така!!! С него въоще не се познаваме; седя си аз кротко и си говоря и изведнъж онова лапе се плъзга по земята и ме събаря! Направо озверях и му бих един силен шамар... Исках още да го шамаросам, ма то избяга. Иначе не се бия с момчета, защото ме е страх да не им направя нещо-като се разгневя не си знам силите
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    само аз ли не съм удряла момчета брееех абе аз съм супер спокоен човек и много трудно някой би ме ядосал в степен такава, че да фрасна въпросния индивид
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    o ami...redovno si gi bieh momchetata v stariq klas...ama to po skoro beshe na shega....nikoga ne sa me izkarvali ot ravnovesie...a inache gledam da boravq s dumichki

Голям фен Аватара на thirteen

Re: Момичета, колко пъти сте удряли момче? Има ли потърпевши

О при мен всичко се започна от много малка!Като бях на 4 умъртвих един зъб на брат ми с лакът!
    В първи клас спънах едно момче и си спука главата!
    В същата година едно момче ме замери с триъгълник в главата и аз за първи път ударих с тукат в живота си,след което му текна кръв от носа.
    Е такива работи.Сега нямам нищо общо с тогава , ама си скачам като ме дразнят!Или на шега още си хапя,драскам...
    Иначе бях мила първокласничка,няма спор

Голям фен
    Град
    S o F i A
    heh kato bqh po-malka dosta se posdurpvhme s mom4etata ot klasa principno sum mnogo diva...
    Oh kak mojah da zabravq... minalata godina s 1 suy4enik taka qko se sdurpahme 4e miliq mi toi zabravi na koi svqt e... poneje be6e mnogo debel i super agresiven dosta trudno se spravih s nego, ama noktite i 6amarite pomognaha dosta. Ponqkoga tova e na4ina da im vduhne6 respekt...
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Guest
    S nokti i 6amari 6te mi vdahne6 respek na kukovo lqto, kakto i na poive4eto mom4eta. Po-dobre ne se ebavaite s na6iq pol za6toto tova e vse edno da darpa6 dqvola za opa6kata...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си