- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем заради мастурбацията
Значи аз съм момиче на 15 и мастурбирам редовно от 9 годишна. Заради честата мастурбация обаче или зради нещо друго вътрешните ми срамни устни са по-големи и отпуснати, а външните не могат да ги скрият. Искам да отида на генеколог, защото никога не съм ходила, а ще е добре поне един профилактичен преглед да си направя. Все пак имам мастурбация от 2 години и не съм ходила никога. Обаче ме е срам. Човека си разбира от работата, ще разбере защо са ми такива срамните устни и ще каже на наще така и така и те ще си развалят предтсавата за прилежното и добро момиченце. Ще загубят доверието си към мен... Оф просто не мога. Какво да направя?! И още един въпрос... Може ли да се оправи това, защото си мсиля, че заради този проблем по-късно и приятеля ми няма да ме хареса гола. Някак ще му е странно. Иначе тялото си ми е нормално, дори много добро. Само да го нямаше това! Какво да правя?!![]()
![]()
az imam absolutno su6tiq problemi umiram ot sram
i sega nz kak da postupq...no pri men samo ednata malka sraman ustna e po golqma ...drugata e normalna...tova mislq ,4e dori e po-gadno ot tvoq problem
ako nqkoi moje da dade suvet ili pone da preporu4a ginekolog...6te sum blagodarna
![]()
vij ima jeni s po-golemi sramni ustni,edva li e ot masturbaciqta.i genekologa nqma da obsujda sramnite ti ustni s va6te.mnogo se sumnqvam.tova ne zavisi ot teb.a ako priqtelq ti te obi4a nqma da mu napravi golqmo vpe4atlenie tova,za6toto toi 6te e zaradi teb,a ne zaradi sramnite ti ustni,nali?taka,4e spokoino.nqma6 problem,i tova nqma kak da se promeni.haresvai se takava,kakvato si.
i az sum kato teb.pone ne si edinstvena.zna4i e normalno.vsqka jena e razli4na.az sum hodila na ginekolog i o4akvah toi mnogo da se u4udi i tova,no ni6to ne mi kaza a i az ne sum spomenavala,4e se pritesnqvam ot tova.taka,4e si e normalno.osven s plasti4na operaciq ne moje da se smalqt,a takiva ne se pravqt v bg.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Големината на устните няма нищо общо с мастурбацията. Все едно като се целуваш много да ти стане по голяма устата
На някое момче надали ще му направи някакво особено впечатление! Ако пък ти каже нещо, че не му харесват кажи му... (тук има псувни)
Човек е такъв, какъвто е, не какъвто другите искат да е!!!
П.П. Не вярвам да мастурбираш от 9 годишна
Светът е оцелял, защото се е смял !
http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
http://www.audibg.com
http://www.setcom.bg
http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица
da vi imam i problemite! tova izob6to ne e nikakuv problem! vsqka jena e razli4na i na mom4eto izob6to nqma da mu puka kak vi izglejdat sramnite ustni daje 6te se nakefqt 4e sa po golemi i 6te si igraqt s tqh koeto si e mnogo gotino! taka 4e spoko dami tova e va6eto predimstvo pred drugite!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
Това е в следствие на развитието на половите ви органи а не от мастурбиране.
Всяка вагина си е различна по форма, устните са различни. Това ви е заложено генетично, а не е в следствие на някакви интервенций (освен ако те не са били жестоки и болезнени)
И не сте прави по някой път по големите устни са по секси когато леко се показват!
Според мен е напълно нормално!Не може всички да са перфектни!Но дори и да отидеш на генеколог той няма да каже на вашите!Просто отиваш и тва е...няма да тръгне да ги идирва и да каже "дъщеря ви мастурбира"!Но наистина няма нужда да се впрягаш толкова...и генеколога едва ли ще ти помогне!Но ако искаш отиди ако единственото нещо нещо което те спира е родителите ти да не разберат!
abe to s vremeto vs 6te se opravi ti ima6 o6te da rastej i da se razviva6 prosto spri a go pravi6 tolkova 4esto ili ne6to podobnoПървоначално написано от Анонимко
![]()
ahahahahahahaПървоначално написано от Анонимко
ahahaha
dai da ti vidq tqloto i shte ti kaja dali she te haresa
Мини и през мен щети кажа дали е хубаво тялото или не
Мастурбираш на 9 ?!
Куклите ли те възбуждат..ебаси?![]()
Какво прави Кен на малките момиченца....![]()
Пфуууууу
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
absolutno normalno! nqma ni6to za pritesnenie!
osven tova ginekolozite, nikoga ne klukarstvat! da si 4uvala za lekarska kl;etva!???![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Ееее, голем кефПървоначално написано от RAWRRR
!Аз лъскам бастуна от 8 годишен и к'фо - жив и здрав до ден днешен !
1. Май има някои термини които не са ти наясно.
2. Притесняваш се за глупости.
3. Поне веднъж е добре да се ходи на лекар (гинеколог/уролог)
ХАГАхагхАхАхАхахАХаХА имам мастурбацияПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
и мастурбираш от 9 годишна
![]()
![]()
просто незнам, май си девствена още и няма смисъл да ходиш на гинеколог само защото ИМАШ мастурбация
![]()
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
Първоначално написано от Анонимко
Ееее то така не става ! Дай тука някаква снимчица да видим положението :P Па и някое клипче как мастурбираш мож да дадеш можи там да ти е грешката![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ееее то така не става ! Дай тука някаква снимчица да видим положението :P Па и някое клипче как мастурбираш мож да дадеш можи там да ти е грешката![]()
Moq biv6a priqtelka ima6e tak1v problem ne se pritesnqvaiIzob6to ne obry6tah vnimanie na tova
Когато бях малък пожелах от бог колело, но той не работи така, затова си откраднах едно и си пожелах да ми прости.