.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

любопитна съм
    Guest

Възстановяване на девствената ципа?

Чувала съм, че правели такива операции и могат да те направят отново девствена? Знаете ли нещо повече по вапроса и в БГ има ли такива кабинети и евентуално какви пари се искат?

А за какво ти е да си я възстановяваш?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може да е мюсюлманка или ромка-при тях трябва да си девствена иначе не можеш да се ожениш.Отговор-питай гинекологът си.До колкото знам се слага друга кожа!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Да правят такива операции за възтановяване на девствената ципа.За цена немога да ти кажа.Разбира се не се правят във всяка клиника ( кабинет).Но не виждам смисъл да се прави.Ако си решила подобно нещо...откажи се!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Еми то че има,има ама не във всяка клиника.То ако беше толкова лесно и удобно дайте всички да си сложим по едно ципче и когато ни се прииска да сме девствени да го вдигаме,когато не-да го сваляме.Т'ва е решението друго,аз не виждам

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    да дадеш толкова пари само и само след време пак да те отворят и пак да я няма... тц тц
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мажи се отдолу всеки ден с кравешка тор!Ще се възтанови за 2 седмици!
    2т.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NoWallz
    Мажи се отдолу всеки ден с кравешка тор!Ще се възтанови за 2 седмици!
    kefi6 kolko si tap brato

Супер фен
    Град
    Burgas
    xax basi gluposta, bqh 4uval 4e e vyzmojno, no tva ne mi popre4i pak da si se posmeq

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Еми то че има,има ама не във всяка клиника.То ако беше толкова лесно и удобно дайте всички да си сложим по едно ципче и когато ни се прииска да сме девствени да го вдигаме,когато не-да го сваляме.Т'ва е решението друго,аз не виждам
    Всъщност да - лесно е. Но е адски безсмислено, поне в България... тука не ципи, а мозъци трябва да се кърпят на повечето момичета.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Всъщност да - лесно е. Но е адски безсмислено, поне в България... тука не ципи, а мозъци трябва да се кърпят на повечето момичета.
    хахахаха
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    Stz
    Да има!И аз съм чувала такова нещо!Ама е много странно!За кво ти е да те отварят повече от един път!Не стига че пържият път боли ми и пак да го преживяваш!А за цената-сигурно ще е достаЧВсе пак тва е операция и както ти казаха и по-горе - не вав всяка болница правят!

Голям фен
    След като си правила секс веднъж, невъзможно е да се наречеш девствена, независимо дали хименът е възстановен...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от drawers
    След като си правила секс веднъж, невъзможно е да се наречеш девствена, независимо дали хименът е възстановен...
    Съгласен съм попринцип, но според гледната точка. Някои са правили секс с по 2-3 момчета и понеже хименът им не е нарушул цялостта си, се водили девтвени. Според мен...то пак физически е де, но по психологичното те прави НЕдевствена. Инъче туй че от биологична гледна точки си...ми томо жял живот да си (май неможе де)

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    ясно е, че възстановения химен не значи нищо- еднократния акт на отнемането на непорочността по-скоро протича в мозъка.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А какво да кажем за мюсюлманките-чувала съм,че те предимно го правят,защото ако не са девствени са позор за семейството и са бивали линчувани.А може и да са убивани не знам-не съм много запозната с тази религия!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А какво да кажем за мюсюлманките-чувала съм,че те предимно го правят,защото ако не са девствени са позор за семейството и са бивали линчувани.А може и да са убивани не знам-не съм много запозната с тази религия!
    Дам...така е било и по времето на баба ми,но за щастие сега не е така.
    А доколкото това да си девствена,под това се има предвид не само физически,а и психически.Щом веднъж си го направила няма да си девствена колкото и пъти да си правиш операции

Guest
    май някой иска да се изкара невинно ангелче

Re: Възстановяване на девствената ципа?

Цитирай Първоначално написано от любопитна съм
    Чувала съм, че правели такива операции и могат да те направят отново девствена? Знаете ли нещо повече по вапроса и в БГ има ли такива кабинети и евентуално какви пари се искат?

ти като си била с мъж вече, и да те шият и лепят никога няма да станеш девствена.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Да има!И аз съм чувала такова нещо!Ама е много странно!За кво ти е да те отварят повече от един път!Не стига че пържият път боли ми и пак да го преживяваш!А за цената-сигурно ще е достаЧВсе пак тва е операция и както ти казаха и по-горе - не вав всяка болница правят!
    naprotiv 4etoh 4e tazi operaciq ne e pove4e ot 150 lv.
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Аз ти предлагам да си направиш една мозъчна трансплантация !
    No Brain No Pain!!!

Има момичета, които се раждат без девствена ципа. Това може да е една от причините някой от тях да искат да си направят операция и дори само да усетят същото нещо, от което може би толкова са се вълнували... Но ... не знам, все пак това е лично мнение.
    Still a baby ...

XAx trqq da si mn zle za da iska6 da si vystanovi6 devstvenata cipa....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBeTo_F
    XAx trqq da si mn zle za da iska6 da si vystanovi6 devstvenata cipa....
    По-зле може да бъде само някой твой роднина. Теб не те включваме в номинациите, ти вече взе първа награда за най-ПРОС спамер. Поздравления, надявам се че се гордееш. Дано да ти се счупи ентера. Амин.

Абе момичето ако иска да си направи мен хичне ме бърка дали е дествена или не е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си