- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възстановяване на девствената ципа?
Чувала съм, че правели такива операции и могат да те направят отново девствена? Знаете ли нещо повече по вапроса и в БГ има ли такива кабинети и евентуално какви пари се искат?
А за какво ти е да си я възстановяваш?
Да правят такива операции за възтановяване на девствената ципа.За цена немога да ти кажа.Разбира се не се правят във всяка клиника ( кабинет).Но не виждам смисъл да се прави.Ако си решила подобно нещо...откажи се!
Еми то че има,има ама не във всяка клиника.То ако беше толкова лесно и удобно дайте всички да си сложим по едно ципче и когато ни се прииска да сме девствени да го вдигаме,когато не-да го сваляме.Т'ва е решението друго,аз не виждам![]()
да дадеш толкова пари само и само след време пак да те отворят и пак да я няма... тц тц![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мажи се отдолу всеки ден с кравешка тор!Ще се възтанови за 2 седмици!
2т.
kefi6 kolko si tap bratoПървоначално написано от NoWallz
xax basi gluposta, bqh 4uval 4e e vyzmojno, no tva ne mi popre4i pak da si se posmeq
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Всъщност да - лесно е. Но е адски безсмислено, поне в България... тука не ципи, а мозъци трябва да се кърпят на повечето момичета.Първоначално написано от christina_aguilera
хахахахаПървоначално написано от tX
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Да има!И аз съм чувала такова нещо!Ама е много странно!За кво ти е да те отварят повече от един път!Не стига че пържият път боли ми и пак да го преживяваш!А за цената-сигурно ще е достаЧВсе пак тва е операция и както ти казаха и по-горе - не вав всяка болница правят!![]()
След като си правила секс веднъж, невъзможно е да се наречеш девствена, независимо дали хименът е възстановен...
Съгласен съм попринцип, но според гледната точка. Някои са правили секс с по 2-3 момчета и понеже хименът им не е нарушул цялостта си, се водили девтвени. Според мен...то пак физически е де, но по психологичното те прави НЕдевствена. Инъче туй че от биологична гледна точки си...ми томо жял живот да си (май неможе де)Първоначално написано от drawers
Дам...така е било и по времето на баба ми,но за щастие сега не е така.Първоначално написано от krem4et0
А доколкото това да си девствена,под това се има предвид не само физически,а и психически.Щом веднъж си го направиланяма да си девствена колкото и пъти да си правиш операции
![]()
май някой иска да се изкара невинно ангелче![]()
Първоначално написано от любопитна съм
ти като си била с мъж вече, и да те шият и лепят никога няма да станеш девствена.
naprotiv 4etoh 4e tazi operaciq ne e pove4e ot 150 lv.Първоначално написано от No_LiMiTe^f
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Аз ти предлагам да си направиш една мозъчна трансплантация !
No Brain No Pain!!!
Има момичета, които се раждат без девствена ципа. Това може да е една от причините някой от тях да искат да си направят операция и дори само да усетят същото нещо, от което може би толкова са се вълнували... Но ... не знам, все пак това е лично мнение.![]()
Still a baby ...
XAx trqq da si mn zle za da iska6 da si vystanovi6 devstvenata cipa....![]()
По-зле може да бъде само някой твой роднина. Теб не те включваме в номинациите, ти вече взе първа награда за най-ПРОС спамер. Поздравления, надявам се че се гордееш. Дано да ти се счупи ентера. Амин.Първоначално написано от BeBeTo_F
Абе момичето ако иска да си направи мен хичне ме бърка дали е дествена или не е![]()