- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- I na vas li vi vliza vyzdyh???
Na vsi4ki edva li?Vse pak na 45% ot horata edva li!Първоначално написано от gerZ
![]()
Оффф, слу4ва се и е мноого кофти. Добре 4е и двамата с моя приятел го обръщаме на смях щот ина4е щях бая да се сдухвам![]()
![]()
Робинята на Quench
уф добре че и моя е такъв.. иначе мн се сдухвам като стане така.. ест че се е случвало....няма момиче при което да не е станало поне 1 път..Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
![]()
Еее не са знае... ако след 1 мин след пръцкането усетиш някаква миризма
![]()
![]()
![]()
![]()
da be i na men se e slu4valo.i pri mene be6e na zadna.mn kofti situaciq.ama kvo da napravq.toi ni6to ne kaza ama me razbra.nqma se zduhva6
a ako si devstvena tva vazmojno li e !?
Mnogo qsno 4e e vuzmojno.Na vsi4ki momi4eta se slu4va
Съвсем нормално нещо :P
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
slu4va se i predpolagam,4e e normalno,spokoino,ako te e sram ot gajeto prosto kaji ne `pruckash` i tav e![]()
offf na mene vseki pat mi se slu4va kogato go pravim na zadna pra6ka,ama na partniura mi mu xaresva taka.az mu obqsnix kakvo e tova parviq pat zamal4axme mina malko vreme i vse edno ni6to ne e stanalo.dabre 4e ne go izbi na smqx.be ne e stra6no.kogato edin pat praix 3 s dve mom4eta i pak na zadna i pak se polu4i izlizane na vazdux,i na vtoriq se naloji da obesnqvam i taka...mal4anie i vse edno ni6to ne e stanalo...svikva se edin pat pove4e edin pat po-malko.ako moje nqkoi da ubqsni kak da se izbegne.
Ами не прави повече секс![]()
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
такава тема има ве4е поразрови се!!!![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
верно си е мъка!!!!!!!!! мале ама кви простаци има самоПървоначално написано от готина мацка
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!