- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo znaete za Djinovete?
Хора, с джинове шега не бива! Те са наистина мн опасни!!! Аз треперя само опри мисълта за тях
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и стадо мармоти завиваше шоколадите,а баби меци се спускаха по склоновете......а да и кравите бяха лилави.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Не знам как може да вярвате в тези глипости ооо не нещо почва д аме души ако не ви пиша скоро начи съм умряла наистина нещо ме задушава помощПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
джина иска да ме убие...
are mahnah si podpisa i avatara dano ste dovolni..
Първоначално написано от priti_kiti
тихо бе не ме разкривай.![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
СЪЩЕСТВУВАТ НАИСТИНА И СА МНОГО ОПАСНИ.НИКОГА НЕ ГИ ЯДОСВАЙТЕ А ТЕЗИ ГЛУПОАТИ КОИТОП ПИСАХ <ЧЕ НЕ СЪЩествуват джинове моля ви простете ми.
те съществуват...Първоначално написано от priti_kiti
амм тоя на сикст сенс е ужасен, пък на савой ме кефи доста, особено с лимонов сок(само изтисквам половин лимон в чашата)
хахах сериозно, колко малоумен трябва да е човек, за да вярва в джинове...отивам да си разтъркам вълшебната лампа![]()
епа аз пием,къде съм казал че не пием.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
оф...ари дееее пишете някви случки, разни работи. оф...обожавам ги тези работи. Ама наистина не е смешно. Джинове съществуват!
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
ПАХАХАХААХАХХААХХААХХПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
Ето ти една история:
Оня ден нямаше кво да правя...Нещо ми беше станала унаа работа и реших да викам Дама Пика...Леле ако знаеш как го лапа...пък и гълта бе...мръсница такава..не го очаквах от нея..
аа дали е лапала по дорбе от менПървоначално написано от niGGa
аз пък виках джокера лелеле облиза ми оная работа
![]()
каква е тая глупост
предлагам да пробвате, че ми стана интересно...Първоначално написано от girl_from_your_dreams
![]()
fake, на савой джина е спирт с вкус на джин !! six sense си е каде, каде по-блажното, ако говорим за български джин.
То на савой и текилата е спирт с вкус на текила...
Saatana vittu perkele hate crew!
то, ако трябва да сме честни всичко на савой е спирт с вкус на нещо сив този ред на мисли, ако ще е българско - да е ракия или вино.
то даже си го пише на етикетаПървоначално написано от Boot
spirt with flavour of tequila
Джина, доколкото знам, е някакъв вид дух, но какъв точно ще ви излъжа.
Гласувах за второто, защото аз вярвам в духове и такива неща, въобще яко се кефя на подобни работи, но самата дума ми е някаква...и аз незнам.![]()
И на мене ми стана интересноПървоначално написано от fake
![]()
и на мен същоПървоначално написано от niGGa
![]()
Не вярвайте на нещо което не може да бъде видяно, измерено, помирисано и т.н.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Джинитата са от любимите ми същества в Хироус![]()
Иначе вярвам в духове, но не мисля, че се появяват ако ги "викаш" ... В такива неща вярват 3токласниците, ако не и по-надолу...![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
о принцип вярвам в духове, но иначе не съм викала!Мисля че нямам нужните...способности!Но сигурно ще е вълнуващо да срещнем някой дух!Но това е толкова вероятно колкото Фреди Крюгер да ме убие в съня ми!![]()
Оффтопик: веднъж една белка на село ми запя под терасата и аз тогава си помислих че има духове в къщи!Никога не съм толкова изплашена!А докато една моя приятелка ми гостуваше там се беше изплашила от мне, защото бях осветявана от светлината на тонколонката ми!Почнах да издавам странни звуци!
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns