.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

множествен оргазъм при жените

вчера си говорих с едно момиче и като и казах че ми се е случвало момичето с което съм да има 3-4 огразма в рамките на 1 акт от да речем 45 минути... тя остана много изненадана, чак не можеше да повярва

толкова рядко явление ли е?

ami ne e nikak rqdko qvlenie prosto tq qvno ne e zapoznata mn dobre posledniq put kato pravih sex imah 4 orgazma v ramkite na 2 4asa moje bi nz kolko vreme to4no....

Guest
    az ne govorq za 4 ograzma za 2 4asa, tva si e napalno normalno

tiq ograzmi sa poredica i idvat prez okolo 5 minuti edin sled drug, zavisi ot stimulaciqta

Не е рядко явление. Жената може даже да получи два оргазма един след друг (почти да се слеят) ако си добър де

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Възможно е разбира се.За жалост не ми се е случвало,но в рамките на 1 акт+любовната игра съм изпитвала най-много 5 оргазма,но не последователно,а с паузи от 10-15 минути!

....

Ами да нормално си е,и на мен ми се е случвало!
    Но най-хубави са два един след друг почти,като един! ....Значи гаджето ми си го бива! \/

множествената
    Guest
    Много малко мъже могат да докарат до такъв оргазъм жените. Славо Богу, че все пак се намират и добри жребци. Обикновено това се постига с по-големи и опитни батковци обаче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си