- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да задържим един мъж
Ако искате да имате дълготрайна връзка, ако искате мъжът с когото сте да не ви изневерява или да избяга при друга. Просто му угаждайте. Най-вече в леглото. Правете всичко, което той поиска от вас, ако ще и на челна стойка да седите и никак да не вие приятно, щом мъжът го желае, правиш инак... бяга.
Истината е, че ако си к. в леглото, домакиня в кухнята, дама в обществото, един мъж никога няма да погледне, да си помисли или пожелае друга.
Тъй че мили момичета, нека угаждаме и ценим мъжете си, за да ги имаме и да бъдат наши.
Ако има "това не харесвам", "онава не правя" и т.н. мъжът ще избяга. За мъжете не е интересно мнението ви, а това което правите. Ако правите добре ще ги имате за дълго. Иначе мъжете бягат, никак не са моногамни, повярвай те!
Аз имам връзка от 8 години, но и гък не му казвам. Правя му всичко, глезя го, угаждам му и той си е с мен, не е и помислял да бъде с друга.
Така се задържа един мъж!
Ако всички жени мислеха като теб щеше да е рай за мъжете![]()
da tova e vqrno,no trqbva i ot negova strana da ima su6toto otno6enie,ina4e ne e 4estno samo jenata da pravi vsi4ko,a muja samo da iska i ni6to da ne dava.trqbva da se postigne konsensus i taka i dvete strani da sa dovolni.![]()
Съвсем точно казано!Първоначално написано от Анонимко
Ебаси мисленето! Да цените да! Ама такива дето угаждат се харесват на мъжете които обичат да "господарстват" и от жената искат само една робиня!Първоначално написано от влюбената мацка
Това са мъже комплексари които понеже не могат да властват никъде другаде си го искарват на "любимата"!
С това мислене аииидее обратно в средновековието!
Трябва да има равноправие! Да се правят компромиси и от двете страни... да се "иска" и от двете страни!
Щом за мъжа ти твоето мнение е без значение тогава той не държи на теб изобщо! Той държи на твоето подчинение!
Ти потъпкваш това за което толкова много жени са се борили.
Ако искате да имате дълготрайна връзка си намерете някой който ви цени заради това което сте! Не щото се чукате добре или изпълнявате заповеди като кученца!
Ммм не съм съгласен с пусналия темата...
Просто колкото ни угаждате вие, толкова трябва да ви угаждаме и ние. Връзката не е заради удоволствието на 1-я , а на двамата. Аз лично бих направил всичко на света за момичето до мен дори да загубя нещо друго... Просто още не се е намерило момичето, което да ме задържи...
Първоначално написано от Jody
Определено е така.
Въпрос:Как да задържим един мъж?
Отговор:Хващаш го за ръката и не го пускаш.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
хахаха какъв хумор оба4е.Що не ходиш при Слави Трифанов в актьорската ве4ер а ?
хич не съм съгласна тук.Смятам че човек трябва да дава сичко от себе си,но в рамките на това което е самия той,не да прави неща които не са му приятни,а мъжът трябва да знае,това че на дадена жена може да са и неприятни неща които той обича,но ако държи на нея няма да отиде при друга,а ще се опита да приеме това!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
добре, а ако поиска да ви сере в устата? пак ли трябва да му угодите? вярно е че една успешна връзка се основава на компромиси, но не бива едната страна (мъжа) да доминира, а да се накърнява нечие достойнство... недопустимо е. не мога да се съглася с разсъжденията ти.
takam zna4i iskam da ti kaja ,4e ima edno ne6ot nare4eno dostoinstvo i ne e lo6o da se seti6 kude si go izgubila i da otide6 da si go pribere6!vtoro i dvamata tr da si ugajdat edin na drug,a ne samo ediniq!a dokolkoto sum razbrala za mujete nqma6 li dostoinstvo i gordost ne te iskat,za6toto ako mogat da te tup4at i t.n ne si im nujna ,tr im nqkoi koito da gi durji v naprajenie e ako go pravi6 tova,zavinagi 6et e tvoi(btw takova ne6to kato zavinagi nqma"!![]()
tova bqh az i samo da dopulnq ,4e produljitelnostta na edna vruzka ,tova kolko e perfektna tq i t.n ,ne se opredelq ot prislujni4eskite sposobnost na edna jena,a ot tova dali s partiona i se obi4at i kolko!!!Първоначално написано от ????????
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
НЕ естесвено !
/off topic
coki ,оправи кирилизацията не че не е яко така де ама..![]()
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
От кое село си?!![]()
![]()
![]()
emi shans... ti shtom ne mojesh da udurjish edin muj ok .. i az kvo da napraasigurno ne te haresva dostatuchno...moq nqma da me ostavi zarai taq glupost zashttoto naistina me obicha
![]()
Еми и моя приятел не ме кара да правя неща , които не ми харесват. В нашата връзка , той ми доставя удоволствие , както и аз на него , но го правим по начини , по които и на двамата да ни е хубаво , а не единия да се гърчи от кеф , а другия да се моли по бързо да свърши това "удоволствие". Освен това , на мен няма да ми е хубаво ако той прави нещо , което не му харесва , само за да ми угоди ...
ти да не си боровата игличка? я си замлъкни по-добре..
Първоначално написано от doky
izvinqvai, ama ti mai o6te jivee6 v minaliq vek. kude e pisanoto pravilo, 4e mujete trqbva da ba4kat, a jenite da sedqt v ku6ti i da perat kirlivi rizi. 4e za tova si ima peralni ,be 4ovek. ako za teb edna jena e kolkoto preralnq, molq.... ama ako ne si 4uval nqkoi jeni sa po-dobri v rabotata ot mujete. ne kazvam, 4e mujete ne mogat da si vur6at rabotata- naprotiv. ama da ti4am sled nqkoi po cql den... toi moje i sam da si pere- da ne e bez ru4i4ki!!
Е на този човек му викам истински мъж!!! =D> Браво! Напълно си прав!Първоначално написано от exploitedteen
Аз па понеже съм балък правя обратното - угаждам на мойта. Колко съм залупен![]()
2т. системно
Е , не! Никой не е казал да не си угаждаме на гаджетата. Работата е там , че не е нужно да правим неща , които не ни харесват , само за да им е готино,а те ако ни обичат , ще ни разберат. Това , че угаждаш на приятелката си не е нищо лошо. Прави всичко , което поиска , но САМО АКО И ТИ ГО ИСКАШ И ТИ Е ПРИЯТНО. И то за всички се отнася де.Първоначално написано от Amayo
![]()
епа залупен си..Първоначално написано от Amayo