- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да задържим един мъж
Първоначално написано от Jody
чакай че се замечтах
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
q f*ckПървоначално написано от Анонимко
kato nekoi ne ti ugajda e mujemrazka?
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Да да, да си загърбя собственото мнение, щото не искам да правя секс Днеска!Абее изобщо... не знам...за кво ми трябва...за кво да задържам някой, който ме използва като робиня![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ако го обичаш, просто нямаш изборПървоначално написано от Eleonora
тук става въпрос тъкмо за любов
М/у другото тва е вярно..Говорила съм с много момчета по тоя въпрос и те са на тва мнение.Примерно и по приятеля ми го виждам-колкото по-добре се държа с него и си го глезя,той е толкова по-мил и ми угажда на мен(да чукам на дърво се пак).
Първоначално написано от Анонимко
da go obi4a6 ne ozna4ava da si mu robinq da vqrno e da obi4a6 nqkoi ozna4ava da pravi6 kompromisi(te sa neizbejni)da si gotov na vsi4ko za lubimiq dori da strada6 no toi da e 6tastliv no ne i da izpalnqva6 ne6ta koito sa protiv volqta ti i kaprizite mu samo i samo za da zadovoi6 jelanieto mu za6toto tova te prevru6ta v slaboharakteren 4ovek i ti ve4e ti4a6 sled tozi muj ot negova strana da te kara da izpalnqva6 ne6to protiv volqta si govori 4e tozi muj ne za4ita li4niq ti izbor v edna istinska vruzka ima harmoniq v otno6eniqta i vseki zabazva li4niq si izbor i na4in na mislene nie sme tolkova neobhodimi na mujete kolkoto i te na nas zatova dvata pola trqbva vzaimno da se gglezqt
[quote="PY_MACKA"]
brao mace
mnoo to4no kazano
taka tr da izglejda perfektnoto gadje na 21 vek
wow
vuzhi6tavam ti se
ako si4ki mislehme kato teb(govorq samo za female) to svetut 6te6e da e po dobur:
-si4ki muje 6tqha da sa 156kg, 6toto nqma da q ima gotinata kaka vuv fitnesa deto gi durji tam...dori da ne e treniorka--tq 6te6e da pere zavesite vuv vku6ti
-nqma6e da ima zadrustvaniq ve4er i % na katastrofite seriozno 6te6e da namalee, za6toto nqma6e ve4e da priqtelkite da izlizat po cqla no6t-->6tqha da si sedqt vuv vku6ti i da izpulnqvat perverznite fantazii na mujete si
-nqma6e da ima jenski klubove
-momite nqma6e da rabotqt
-6tqha da se poebavat na po 12 za da mogat da se ojenqt na 20(sled 8g),4e da ne im mine sroka na godnost i da budat zameneni s druga ot muja-bog
-nqma6e da ima dori marta stuart, za6toto 6te6e da si praktikuva domakinstvoto vku6ti, potiskana ot nekav 60-70 godi6en levent, dori bez da GO OSUZNAVA
tui 4e kuklo-->osuznai se
ne e normalno az da ti go kazvam...sudq 4e si pone na 18 i moje6 da go razbere6-->toz tvoq e muhal ... baq kompleksiran 4e da e o6te s takava, moje bi mu napomnq6 na mai4eto... a moje bi ti cheet bez ti da znae6-->toi sam si e gospodar i te ima za podmetka...da naistina-->na seki muj tova e me4tata(puk ako si i hubava =D> ), ama se pak jiveem v demokraciq i ot 30 godini ima razli4ni feministki dvujeniq
molqti se-->pogledni situaciqta ot strani
PS:ne te sudq
budi kakvato iska6 ama ne pou4avai horata, 6oto moje nqkoi i da ti se vurje [/quotе]
аз мисля че не си много права.не става въпрос за вманиачено угаждане и правене на това ,което ти казват...Гаранция ти давам ,че когато не показваш тая загриженост(ако мога така да се изрзя),ще имаш неуспех.При всички мои познати е така както казва момичето,което е пуснало 1вия пост.Ше кажеш ,че всички мои познати не са наред и че са покорни коне с капаци и аз също-ами не.Ако липсва секс,сготвено ядене,почти винаги връзката се разпада.Наблюдавам го и при по-възрасти двойки-мъжът отива си търси нова мацканаскоро едно приятелско семейство се раздели точно заради липса на сексуални отношения.и оня си намери неква друга.така си е.
You don't own me
I'm not just one of your many toys,
You don't own me
Don't say i can't go with other boys
And don't tell me what to do,
and don't tell me what to say,
and please when i go out with you,
don't put me on display,
You don't own me ,
Don't try to change me in any way,
You don't own me,
Don't tie me down caz i'll never stay,
I don't tell you what to say,
I don't tell you what to do,
So just let me be myself,
That's all I ask of you,
I'm young and I love to be young,
I'm free and I love to be free,
To live my life the way I want,
To say and do whatever I please.
I'm young and I love to be young,
I'm free and I love to be free,
To live my life the way I want,
To say and do whatever I please.
No no, you don't own me...you don't own me, you don't own me
we're young and we love to be young, you dont own me..
No no, you don't own me...you don't own me, you don't own me
we're young and we love to be young, you dont own me..
Моля ви,не ме карайте да си мисля,че живея в толкова изостанала държава,където главното задължение на жените е да доставят удоволствие на мъжете!!!Вярвам,че още има истински мъже,който не са комплексари!!!Не бъркайте любовта с подчинение и непрестанно угаждане!Мили момичета,имайте достойнство,не се оставяйте да ви тъпчат!!!![]()
ама ти сериозно ли ?! между "угаждаме" "ценим" и ", но и гък не му казвам." има ралзика ... едното е на базата на уважението и обичта кам един човек, а другото е слугуване ..... незнам тва ми се вижда малко тъпо ..но както и да еПървоначално написано от влюбената мацка
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
мъжете трябва да се почитат и уважават
mujut e vlast mujut e sia no jena go e rodila!!! \Първоначално написано от Анонимко
/
![]()
=D>Първоначално написано от teen_girl4e
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Точно тук грешиш.Един мъж се възхищава много повече на жена,която има собствено мнение и го отстоява независимо от обстоятелствата.Това на подсъзнателно ниво го кара да чувства сигурност когато е с тази жена.Ако е някоя мекушава,която се интересува само от неговото мнение и неговите желания,точно тогава той ще избяга!Първоначално написано от влюбената мацка
ИменноПървоначално написано от maybelline
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
единственото на което можете да разчитате е просто да си пасвате! чее характери и гледни точки има много... всеки мъж има своите слаби места... сблъсквала съм се със всякакви мъже. някои търсят тръпката от това че трябва да си играете на гоненица... други пък искат момичета които да са финни и нежни до толкова че да не могат да сменят една крушка, харесват такива с които да седят и да пият бирa ииии така мога да изреждам до утре.
kakto ima edin izraz "mujete ne porastvat - samo igrachkite im"
все пак незабравяйте да се държите на позиции момичета и всичко е въпрос на тактика и дипломация![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
то нали знаеш,че за да даваш трябва и да получаваш.всичко,което казваш-да им угаждаме да сме "послушни" и т.н.......ако той гледа само неговия кеф малко ще е тъпо във всичко да му угаждам.аз лично се отнасям с човека така както и той се отнася с мен.неможе само да иска да иска,аз да го правя,а той да седи и само да иска.не ставаПървоначално написано от влюбената мацка
ние също си бачкаме.не седим по цял ден вкъщи.ако жените си седяха вкъщи тогава може да кажеш това,че задължително трябва да наготвят и да изперат,но след като работим наравно с вас,мъжете не трябва да ни се сърдите,че една вечер не сме сготвили примерно.много консервативно мислене.Първоначално написано от doky
+1 явно авторката иска да е робиняПървоначално написано от Nqkoi vunshen
.
![]()
Не знам кой научи жените на превзети гордост и независимост, но това им феминистко поведение не води до никъде. Това отблъсква всеки нормален мъж. Не може тя цял ден да си е седяла вкъщи размишлявайки с какъв лак да е вечерта или какво ново парфюмче да си купи, а аз цял ден на работа. Прибирам се гладен, а тя дори не е отишла да напазарува. Свършвам това, прибирам се, а тя вече си е легнала и трябва сам да си приготвя храната. Накрая скапан като си легна към полунощ тя иска да съм годен за секс и се оплаква, че не съм я искал. Ами няма да я искам
е добре защо мислиш че вс жени по цял ден си клатят краката? в днешно време жените са достатъчно конкурентно способни на мъжете и не ви отстъпваме по нищо! ако ти така учиш жена ти че трябва да седи вкъщи за да готви и чисти ...Първоначално написано от dimitar_ak
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Не я уча, ама е свикнала да я издържат и я мързи да гледа.
ами ето нооо това че тя е така не означава че трябва да слагаш вс жени под общ знаменател. аз лично мразя дори сметките в кафето да ми плащат ... и ако имам цял свободен ден без да правя нищо ще откача. все пак човек има 5 дена дасе труди и 2 да почива и да се глези такаче всичко може да бъде в допустимите норми и да има баланс![]()
А така! Като се прибирам от работа я искам сготвила мусака и гола в чаршафите.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
като се прибираш минаваш през близкия ресторант взимаш храна за вкъщи а тя те чака гола в чаршафите на мен този вариант по ми харесва!