- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel
zdraveite iskam da popitam haresvate li tazi grupa
i molq ako imate ne6ot za tqh tqhni snimki ili pesni da davate link4e ili da gi poblikuvate tyuk mn 6te sum vi blagodarna
az ot skoro gi slu6am i mislq 4 6te imat golqm uspeh4akam i va6ite mneniq
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
otvratitelni sa blqkkkkkkkk
to4no taka i toq Tom zvu4i kato momi4enceПървоначално написано от the_o.c_girl
абе добри саама мене ме кефят повече ;lp LB korn 3 DOORS down i dr
![]()
![]()
![]()
![]()
6to be ne sa tolkova lo6i na men mi haresva edna tqhna pesni4ka durch den monsun nz dali tai se pi6e
ako nqkoi moje da dade link
ina4e osven tazi pesen ne6to ne me kefqt mn
propusna backstreet boys i east 17Първоначално написано от lpfenka
ne na homo-popmetul-a
haahahahahahahahahahahahahahahahahПървоначално написано от justinsfhc
osobenno lp buahahahahah
blqk
baa tfa li yspq da izmisli6!si4ki mojete da pluete i etc!ti 4yla li si gi izob6to???imat nqkoi syper qki pesni4ki,men ma kefat.Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
i kaji o6te ne6to protiv lp i tva 6te sa ti poslednite dumi4ki!!!
Първоначално написано от piFka_LP
nqmash problemi. i az gi slusham ponqkoga de...makar che Bill Kaulitz mnogo si me kefi!!! sq shte ti dam link
http://store1.data.bg/kikyou/Tokio%2...%20%5b2005%5d/
a za snimki ...imam na pc-to ama to navsqkyd emojesh si namerish texni pics
na men 1 pesen mi be6e dostatu4na da razbera 4e toq e jenstven ...Първоначално написано от flam`f
a za LP ... ako se smqtat za metal ...
muaxaxaxaaaa!!!tom e kitarist be....az vi kazah,izob6to ne ste si napraili truda da gi 4yete a puk rusite tupi komentari!!Първоначално написано от faster_pr
![]()
mnogo i gi znam tiq! se taq toq deto pee naistina zvu4i kato momi4ence i ne moje da go osporva6Първоначално написано от flam`f
da mu imam mom4etata![]()
Tokio Hotel - Durch Den MonsunПървоначално написано от mariella_17
napr moga!!samo deto toi e 100 puti po mujestven ot teb,makar 4e prili4a na gei4e,vadi si izvodi prosto ti kuf siПървоначално написано от faster_pr
![]()
SHe-Devil mn ti blagodarq za link4eto
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
http://6emeti.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=
sama sam go praila![]()
po-mujestven? 4ove4e az sum jena be! ostava6e i da ne e po-mujestven ot men haha ako 6te6 mi vqrvai no moga bez problem da go spukam ot boi ako mi padne gei4etoПървоначално написано от flam`f
se 1,mn mi dreme kuf si kva si i t.n.samo 4e ?sa ne e v tva koi moje6 da spuka6 ot boi i t.n.se 1 kat mu smaje6 mutrata i 6e postigne6 ne6toПървоначално написано от faster_pr
nqma smisul da sporim za tova tuk
prosto ne si zaslujavat vnimanieto mi
ehheheh ama naistina li tova 6te sa mi poslednite dumi4ki 4e saLPsa bokluk li maleeeПървоначално написано от flam`f
faster_pr maleeeeeee da bqgame![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uau lp sa metal muahahhaahahhaha rap metul
a i o6te ne6to samo ne se pravi na mn vajna ne si poznala 4oveka
haha luda li si? *vadi verigi i 6ipove* (v prevod - metalski ekstri)Първоначално написано от the_o.c_girl
muaxaxaxaxaaaaaaaaa!!!!!!zaqjdaite sq,zaqjdaite sa....az samo 6si seda i 6e vi sa hila na tapotiqta...osobeno na OC girl-ata![]()
ako misli6 4e i az ne se hilq si sburkalaПървоначално написано от flam`f
no ne se hilq na teb spoko
Tva e typo stiga ste sporili za nqma nishto!Bill Kaulitz si e mnogo gotino lape i moje bi zashtoto e po-jenstveno e tolkova sladko.Ot toq forum syshto ima edno momche koeto mi izglejda leko jenstveno no kakto i da e!Vseki si e gotin i unikalen!!!!