- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мнението ви за една песничка?
Исках да видя дали песента ми се харесва на младото поколение :P
цък![]()
![]()
![]()
napravo me razbi
![]()
![]()
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Хубава песен.
Постарал се и ако инструментала е авторски е мноо добре.
Първоначално написано от cvetityy
Епаааааа...няма да обсъждам![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от evanescence_fen4e
![]()
![]()
i menzzz
Хъх не знаех,че акапелата е на ПоднулИвИя.
Обща оценка,че не ми харесва...Има хубави навързани семпли ама са буквално наредени ей тъй да се пробват всичките..С хипхоп иджей ли е правено?![]()
359хипхоп фо' лайф![]()
Т'ва 100% е правено с hip-hop ejay 5 !БДУ не е нищо особено.. Аз също се занимавам НЕпрофесионално с MC-ing и ако искаш ми пиши лично да ти кажа още програмки, с които можеш да си правиш инструментали
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
Много ме кефи.
(Има една много малка част от песента, която не ме кефи.)![]()
mnenieto mi e 4e temata stava za ne6to edinstveno blagodarenie na prisustvito na avatara na banditka v neq
Е явно не сте работили с иджей защото там няма такива семплиПравено е по модели на едни други инструментали, но си е напълно авторско. Мерси за критиките,ще се радвам на още
![]()