.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

Въпрос за сапун

Имам следния въпрос. Писах в една тема в "секс" ама по - сигурно тук. Имам проблем с доста бърза възбуда, т.е. свършвам адски бързо ): и при секс и сам ... и се замислих, може ли това, че през 1-2 дни го мия със сапун(обикновен) да изостря чувствителността. Като мия основно главичката. Може ли да е от това?

Guest

Re: Въпрос за сапун

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Имам следния въпрос. Писах в една тема в "секс" ама по - сигурно тук. Имам проблем с доста бърза възбуда, т.е. свършвам адски бързо ): и при секс и сам ... и се замислих, може ли това, че през 1-2 дни го мия със сапун(обикновен) да изостря чувствителността. Като мия основно главичката. Може ли да е от това?
    Не не е от това, но ще ти дам друга информация за сапуна, след като сам говорил с уролог.По принцип главичката на пениса се покрива с (забравих как му каза лекаря) някакав вид телесен увлажнител които убива микробите и т.н. Та сапуна напално премахва тоя овлажнител и увеличава шанса от появяване на габички, но само това е действието на сапуна.Аз лично си се сапунисвам въпреки че знам това, защото немога да си представя миене без сапун.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    бе как я реши тая глупост
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Не,не може да е от това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си