- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bqh piqna i napravih ogromen gaf! obarkana sym
Na nedelniq kupon se otrqzahme mnogo zdravo. Edin se obyrka i vlezna v WC-to do kato bqh vytre i ne si ustoqhme. Duhah mu i mi sa izprazni v ustata mi. Si4ko OK, ama bqh s gadjeto si. S nego sled tva se celuvah s ezik i toi me gleda stranno. Lo6toto e 4e ot nqkolko dni nasam se dyrji stranno s men i me pritesnqva. Da li e vazmojno da e usetil ne6to sled celuvkata?
Някой сперматозойд може да му се е заклещил между зъбите...Първоначално написано от karlaF
![]()
Абе дете, ти като си малко, глупаво и не можеш/не знаеш да пиеш, що:
1. Ходиш по купони ? \/
2. Пиеш ?![]()
3. Духаш ?![]()
4. Занимаваш се с гаджета като по доста кофти начин им показваш какъв си боклук ?![]()
Крадко, точно и ясно.Първоначално написано от tX
Абе пенсионер, ти като си стар, сдухан и не можеш/незнаеш да се забавляваш, що:Първоначално написано от tX
1. Пишеш по форумите? \/
2. Злобееш
3. Беснееш
4. Занимаваш се с млади хора, като по-доста тъп начин им показваш какъв си сдуханяк?
Първоначално написано от Анонимко
фитко като пускаш такива теми по форумите ще си понасяш критикте,ясно ли ти е?Първоначално написано от karlaF
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
abe ti da ne si si odarila glavata nqkude!ebati tva e vuzmojno nai-tupoto ne6to koeto moje da napravi nqkoi!nz kolko si bila piqna ama tva ne te opravdava izob6to!taka tova mi be6e mnenieto po vuprosa(ni6to li4no ama az tva ne bih go napravila kolkoto i da sum piqna)a 6to se ptnasq do otgovora mi toi e sledniq-ot takiva ne6ta ne razbiram oba4e ne mislq 4e moje da razbere kakvo si pravila,osven razbira se ako ne mu e kazal nqkoi-nqkoi koito vi e vidql ili samiqt 4ovek s koito si go napravila
![]()
Първоначално написано от tX
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първо....въобще не ми го побира акъла...как си го направила това?! Приятелят ти там....( като оставям на страна самия факт че ИМАШ такъв) с какъв акъл бе момиче ходиш по тоалетните да "духаш" на там присъстващитеИ после....с цялата си НАГЛОСТ да ходиш да го целуваш
И сама неможеш ли да определиш поведението си...ами пускаш тема, в която пишеш че си "объркана" ? Само това ли изпитваш..."объркана" ???Нямам думи за теб....на никой не пожелавам да се забърка с момиче като теб.На никой! И не нападай авторите на критични мнения по темата ти...защото са си прави.Поведението ти е АБСУРДНО!
П.С. Съжалявам ако съм използвала груби думи!
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Първоначално написано от karlaF
на кое точно трябваше да се смея?
Alkohola ne e opravdanie za postupkata ti!O6te pove4e,4e si bila s gadjeto si!?Ta ti si s tozi 4ovek,za6toto ima6 4uvstva kam nego,a horata na koito durjime ne gi naranqvame-ili pone savestnite hora ne pravqt taka!Sega 6te si nosi6 posledicite ot tova,koeto si napravila.Predpolagam,4e ako priqtelq ti e razbral ne se 4uvstva izob6to ddobre,taka 4e si pomisli dali nqkoi moje da vi e vidql i dali 4oveka s kogoto si bila moje da mu e kazal.
Ахахаха, е това изби рибата !Първоначално написано от Unknow
![]()
само дано не зачене момчето след тази целувка
нищо особено не си сторила. просто нещо друго е и гаджето ти се е скофтил. хич да ти не дреме от тези критичните, свиркай си и да не ти пука. най-важно е да си си изкарала яко на купона! не се шашкай от такива неща, случва се на всяко по-готино момиче![]()
Нищо особенно?!? Какво си ти бе момиче? Определено не си някое което мисли адекватно! На купон с приятеля си....ходи ми лапа из кенефите на всякакви там...и след това най-нагло....без капка срам ходи да го целува??? Наричаш това "нищо особенно"!!! Незнам къде е тази рязка граница в разбиранията ни за "нормално"! Дали е от възрастта (не ти давам повече от 14! )....незнам просто...А-а и това...."случва се на всяко готино момиче".Опазил ме бог да съм готина.Като не си курва...не си готина така ли??? Да ти имам лапешкия акъл на тебе...стига си говорила глупости.Ако едно момче само...само 1...ми каже че иска да има такава приятелка, ще кажа че съм сгрешила относно мнението си.До тогава....моля те МИСЛИ малко!Първоначално написано от нимфата
П.С. Съжалявам отново за грубите думи...просто се изнервих!!!
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
като момче искам да ви кажа 1-2 неща...(5)
Като сте К*рви или като правите подобни гнусни, отвратителни, неморални, нечовешки (не ми стигат думите да го опиша достатъчно пълно), "такива неща" - нимфата, това не значи че сте "по-готино момиче"... Отвращавам се от вас и всички подобни на вас... Застъпвам се за Unknow и напълно споделям мнението й!
А ти:
1. "свиркай си" - по тоалетните на разни хора....
2. "да не ти пука" - че никога няма да намериш някой, който да гледа на теб като на нещо повече от ДУПКА(даже няколко...) в който да си пъхне инструмента...и да си прави кеф(не ги разбирам хората дето им е кеф с такива....)...
3."най-важното е да си си изкарала яко на купона!" - без значение колко пръчки си захапала и колко си наранила някой на когот евентуално му е пукало за теб...
4. "не се шашкай!" - дори и да започнат да идват с оферти по добри от тези на ГлоБул... например 10 човека група с 500 безплатни минути.. и после по 0,01 стотинка на минута...
5. [НАЙ-ВАЖНОТО!]"хич да ти не дреме от тези критичните!" - грешката е в нас спокойно... =D>
Почти 4-5 месеца от 2004 година ми минаха в алкохолни петна, но колкото и да съм била пияна с компанията си никога не съм правила такива или подобни глупости.. дори и за целувка говоря и то при положение, че съм нямала приятел. Сега ще си кажете: "Много те е питал някой... та нали си пияна" ем да ама си имах още пияни хора зад гърба![]()
Така, че .. това, че си била пияна не те оправдава ни най-малко.
Странно ми е как може да се вършат такива неща.![]()
Ти си си виновна. Ко питаш нас... Егаси.. Ние от къде да знаем дали приятеля ти се е усетил, че си правила свирка на някой си там .. в кенефа до като той е бил в съседното помещение.
Объркан свят.. объркани хора!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ИменноПървоначално написано от Анонимко
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Ако не си си измила устичката (работното местенце) може и да се е усетил ...
значи откъде да те почна... както ти казаха няколко човека, ако си имала наглостта освен всичко друго и да не си си измила устата преди да си набуташ езика в неговата........ еми - логично е да се усети. някак си сигурно му се е сторило, че имаш малко по-различен дъх от дъхът на 500 грама водка... това е единственото количество, което бих приела като използвано за извинение. защото иначе напиването не ти е карт-бланш да правиш простотии и после да ми се оплакваш тука от гузна съвест. абе как аз пия и се напивам пък не се метам на първия срещнат? вие нямате ли малко самоуважение бе момичета? разбирам привличане, разбирам всичко, в никакъв случай не съм моралистка, ама чак пък да си с гадже и да мандахерцаш на някой си атрибутите из устенцата си... додрайфа ми се просто...
I’ve achieved my own survival
I’ve refined my own sweet hell
Как? .. освен ако не знае какъв точно вкус е тозиПървоначално написано от ^DaRk_LaDy^
![]()
О боже, след като е свършил в устата й (нещо , което не приемам за особено приятно) , ако не си измие устата (и то добре) там ще останат характерните вкус и мирис на тази течност!Пък и тя го е целунала непосредствено след като е духала на другия. Ето как ...
Добре, а кое момче според теб знае вкуса на спермата ?!Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
А кое момче не знае мириса на спермата според теб ?Първоначално написано от the_destiny