.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от the_destiny
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    О боже, след като е свършил в устата й (нещо , което не приемам за особено приятно) , ако не си измие устата (и то добре) там ще останат характерните вкус и мирис на тази течност!Пък и тя го е целунала непосредствено след като е духала на другия. Ето как ...
    Добре, а кое момче според теб знае вкуса на спермата ?!
    Всяко което се е целувало с приятелката си след като й е свършило в устата. Аз лично го приемам за нормално и хич не ме е гнус от собствената ми сперма.

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Вкус е едно, а мирис друго .. използват се различни сетива

И не всяко момче, някой предпочитат да не го правят

Да , няма нищо ненормално в това. Ненормални са хора , които духат на първия срещнат индивид , в тоалетната , докато гаджето им е в съседното помещение и веднага след това отиват да го целуват ...

Вкус е едно, а мирис друго .. използват се различни сетива

И не всяко момче, някой предпочитат да не го правят
    Добре де и при най мъничката целувчица , можеш да усетиш дъха на човека , с който се целуваш и лесно можеш да установиш , дали добре поддържа хигиената в устата си. Та мисълта ми беше , че докато я е целувал , твърде вероятно е да е усетил нейния дъх. Абе незнам какво е станало ... Ние цяло разследване направихме \/

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Тук съм 100% съгласна с теб

Дам .. една страница с офтопик ....

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    О боже, след като е свършил в устата й (нещо , което не приемам за особено приятно) , ако не си измие устата (и то добре) там ще останат характерните вкус и мирис на тази течност!Пък и тя го е целунала непосредствено след като е духала на другия. Ето как ...
    Добре, а кое момче според теб знае вкуса на спермата ?!
    малък азисчо от моя клас

Град
    Nekade u sa4kite
    Въобще да не ти пука аз сам се напивал много пъти и знам какфо е да се напиеш и да вършиш глупости ама пак и вие кфо иа критикувате такива фе то момичето иска събет като от приятели вие вижте кфо праите.
    Тя никъде не писала че тои и се е .... в устата !!!

Цитирай Първоначално написано от ACHKATA
    Въобще да не ти пука аз сам се напивал много пъти и знам какфо е да се напиеш и да вършиш глупости ама пак и вие кфо иа критикувате такива фе то момичето иска събет като от приятели вие вижте кфо праите.
    Еми истинските приятели критикуват , но с основание , за да покажат грешките.Аз това разбирам под приятелско отношение , а не подмазване и лъжи.

Град
    Nekade u sa4kite
    Съгласен съм с теб за приятелите ама не е нужно 4ак пак така да и се карате штото гледам другите как говорат и затова ви казвам[/b]

то това е нашия съвет - да не прави повече така защото не е хубаво
    I’ve achieved my own survival
    I’ve refined my own sweet hell

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от ACHKATA
    Дали не е писала??Я пак..? А това...

Duhah mu i mi sa izprazni v ustata mi
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Е що па да си плакне устата!? Тъкмо си е била избелила зъбите преди целувката с гаджето

Фен
    Град
    Смолян
    тъпотията, която вапросната лейди е сътворила е достатъчна... не й помагай

Никога не бих се захванал с момиче..като теб!Не го възприемам изобщо за нормално...как очакваш да се държи приятеля ти с теб?
    Ти се благодаряй ,че не те е зарязал тотално..ами още се занимава с теб...!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    аа уеее... бахти дребнавите хора сте :Р момичето просто се чуди какъв е вкуса на спермата и е решило, че този пост е по-добър вариант отколкото направо да си пита 'а бе, така и така..' а колкото до скрития въпрос - нямам отговор
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Ai da me pokani6 na sledva6tiq kupon,za da vlezna bez da iskam v toaletnata dokato ti si vytre.[/code]

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от Sensual
    тъпотията, която вапросната лейди е сътворила е достатъчна... не й помагай

=D> =D> =D>

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    hyxaxhayhyxyhaxhyahyxayhxayhyxhayhxayhxyhahyxayhxh yahyxahayhyhxahyxahyxhyahyxayhxyhaxyhayhxayhxyhayh xayhxhyayhxayhxhyaxhya
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Град
    Младост 1А
    Не знам дали се е усетил, ама ти си доста гузна и от това дори може да се усети.

А аз да запитам: тоя като влезе да пикае, всъщност изпика ли се? Да не би да коментираме един друг вкус, не на спермата...
    Огънят е добър слуга и лош господар.

Град
    KARLOVO
    Ti da ne si kurva moito momi4e po princip na men ako mi se slu4ii da vlqza v toaletna i da mi vratnat svirka 100% za men toq parcall 6a e kurva i 6a vikna moitoii priatelii da i se izredimm i bez tva si po4nala da duha66 pone da e stabilnoo i ako ne si si umila ustata si ebahtiii marlq4kata i 100% sa e usetill to v ustata nqma da ti vuni na sprema nee nqma

P.S: ti si 6ibana kurva
    Trenirai kato dqvol za da vidi6 raq

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    или поне не си е изплакнала устата...
    =D>

Guest
    То в днешно време май стана модерно да си курва...

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Тая не го заслужава това момче дето още и търпи курвенските работи. Аз ако бях както никога не съм удрял пряителка (гадже) така това щеше да ми е 1-я път след големите шутове които я чакат.

Аз на мойта приятелка оня ден и се разбучах за това че излязла тайно със мой приятел за 15 мин камоли за нещо такова я убивам и я зарязвам или излежавам неможе туко тей да ме прави някаква пикла на маймуна

Destinity или както е извинявам се ако бъркам ницка а на твоя въпрос имам отговор че е НАПЪЛНО НОРМАЛНО всяко момече да знае вкуса на спермата си било то от целувка или личен опит ние не падаме от марс и в повечето случей любопитстовто натделява

п.п. и не мисля че има много гнусливи момчета след като им напраят свирка гаджетата им да отказват целувка По тая логика аз го разбирам че ако на тебе ти доставям такова орално удоволствие ти после ще откажеш целувка ? и ще ме пратиш 15 мин да си мия устата е извинявай ама аз не съм близал нещо което не е било твое !!

Супер фен
    da ne si se napivala k**vo ne6tastna
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

[quote="anichkaaa"]Alkohola ne e opravdanie za postupkata ti!O6te pove4e,4e si bila s gadjeto si!?Ta ti si s tozi 4ovek,za6toto ima6 4uvstva kam nego,a horata na koito durjime ne gi naranqvame-ili pone savestnite hora ne pravqt taka!Sega 6te si nosi6 posledicite ot tova,koeto si napravila.Predpolagam,4e ako priqtelq ti e razbral ne se 4uvstva izob6to ddobre,taka 4e si pomisli dali nqkoi moje da vi e vidql i dali 4oveka s kogoto si bila moje da mu e kazal.[/quote

a moje bi nqma chuvstva,sled kato e postupila taka.Spored men trqbva malko da se zamislish nad vsichko tova
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си