- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bqh piqna i napravih ogromen gaf! obarkana sym
Imah takava priqtelka samo deto ne be6e duhala na edin a se beha celuvali.E ni6to de izleja 2 sedmici v bolnicata!Ti moito momi4e trqbva6e da si vidqla buda ve4e,ako sam na priqtelq ti!
Ako nqkoga se razdeli6 s lubovta,neq zamenqi za omraza,za6toto nai-tejko e da namrazi6 4oveka koito nai-mnogo obi4a6!!!
мале колко курви са навъдиха
уффф,ми да си беше изплакнала поне усата ли?Голяма наглост-да духаш на някакъв,а после да се целуваш с гаджето си...
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Ае ти за ключалки на кенефите не си ли чувала ?
Следващия път остави врата отворена така че всички да те виждат как сереш. Като те видят всички да ти се изсипят и да ти се фърлят на ануса. Кат отидеш при приятеля си му кажи да ти лиже ануса.
Дали ще се почувства неловко?![]()
![]()
![]()
Едва ли. ТЪпа овца такааааа
ee basi horata..ne moa vi razbera..momicheto pisalo tuka za da q savetvame da q razberem..nie dai da narejdame..q da se stqgate..apyk za teb milichka..sig. onva momche mu e kazalo kvo e stanalo..inache znaesh kak da se zabavlqq6 brao!:]![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
ОпределеноПървоначално написано от tX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
ЩЕ ти купя алкохол ,а ти ще ми духаш и ще те чукам ок ?!?!?![]()
ne e usetil ni6to!no mai sa mu kazali ne6to ili prosto se 4ustva6 vinovna i si vnu6ava6!
Еее аман начи от такива ремаркенца като тебе дет не си знаят мярката.Не усещаш ли че си прекалено нагла...Не само че си баси к*****цето ма си и баси боклука заклевам сеПървоначално написано от Анонимко
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
вкуса се усеща....
аве има едно купонче на 21...
в една вила ако искаш....
пиши милично...
и споко не им се връзвай те не разбират как момента може да означава сичко...
Gott wei
do tuka vidqh samo nqkolko svesni mneniq
deeba 6to q hranite taka momi4eto, kat 4eli vie ne ste pravili gluposti
kum momi4eto: spoko, priqtelq ti ne e usetil ni6to i nikoi ne mu e kazal 6tom ne te e zarqzal o6te, ako znae6e 6te6e vednaga da te zareje, a btw, moje li pic?
Ми то тъй стаа на неделните купони. Ти незнаеше ли? Сега ли разбра?Първоначално написано от karlaF
Таиба и в курвето. Не си си устояли. Аз предполагам какво се е случило.
Той е влязал, припаднал е от миризмата на изакано. След пет минути ти си разбрала ЧЕ ВЪОБЩЕ НЯКОЙ ИМА В ТОАЛЕТНАТА освен теб. Станала си седнала си на лицето му после си изтрезняла станала си погледнала си обляното му с лайна лице и си казала ААААААА НЕМОГА ДА ТИ УСТОЯ. Ще ти духам пък после можеш да ми се изсереш в устата може и да ми се изпикаеш той приятеля ми няма да заподозре нищо. Аз така или иначе си ям лук и чесън всеки ден, но само не разбирам защо аз трябва да го държа при целувката и защо има толкова изплашен поглед като понечвам да го целуна?
Невероятно но факт!!! И аз бях там, и на мен духаше...
Аз го познавам тоя пич, каза че иска да и го върне и после да я зареже! Каза, че на следващия купон той щял да духа на някакъв и после да се целуватПървоначално написано от hforce
![]()
da a az sum bremenna ama sum na 16 de.Първоначално написано от tX
![]()
krasivata_luvica ако това е вярно голяма грешка направи като го казаПървоначално написано от krasivata_luvica
ся почваме да ругаем и тебе
![]()
Тва ми напомня на вица-
Мъж и жена решили да правят малко по-нестандартен секс
Жената предложила мъжът й да я лиже по половия орган
Така и станало.
На другия ден мъжът отишъл на зъболекар.
Заболекаря го питал:
-А ве ти да не си правил френска на жена си ве?
Мъжът:
-Да, защо? Откъде разбра?
Докторът:
-Ами носът ти е пълен с лайна.
Та представете си и такъв вариант женските. Приятелят ви идва и ви целува като между зъбите му е заседнал косъм от пухчето на някоя друга.
Как бихте се почувсвали? Весело НА МЕН МИ СЕ СТРУВА ДА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
що пък да не може да разбере като го е целувала след тва. То тя спермата да не би да няма вкус?! 100% ако има поне малко мозък да помисли 6е разбере 4овекът. Пък ти не знам колко пияна си била ама като праиш такива работи ше си понасяш последствията. 4естно казано заслужаваш си да те хване
Тва иде да покаже че си боклук !
Щото ако си толкова пияна че да си
загубиш ъкъла и да духаш ти няма
да имаш сили да го напрайш...
Въпроса е че си го искала и после
на всичкото отгоре си се целувала
с приятеля ти... чак толкова
пияна не си била...
![]()
ne mislq 4e ima smisul da q napradate tolkova qko....napravila e gre6ka napravila q minalo e ve4e i ne moje da se popravi samo 4e gledai da ne se povvtarq za6toto povtori li se naistina 6te stane6 kurva'![]()
Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men
vnimavai toi da ne duha na nqkoi drug i da ti go vurneПървоначално написано от karlaF
![]()
warm welcome to Mr. Bunbun btw
()()
(>':'<)
I am in your fridge stealing your foodz!!
=D>Първоначално написано от Unknow
Начи, по темата искам да кажа следното:
Ако пича се е усетил, че гаджето му е праило тва-онова и вкуса в устатата му е на онази типично мъжка течност, изводът е доста потресающ... Щот, да си го кажем направо - вкусът на тази течност познават само онез, що са я поемали орално. А той не би следвало да го е правил или не й тъй, а??? Казано накратко, тоя си е жив педераст! Мууухахахаааааа))
Виж какво.. да имаш гадже изобщо не е шега работа.Особено като си лекомислена, безотговорна и най-вече нахална!Умът ми не го побира как изобщо можеш да духаш под предтекст, че не си устояла?!?А как си го целунала.. ако не искаш да приемеш, че си боклук, тогава приеми, че това е чиста курвенска постъпка.Ако държиш на приятеля си, (което мен искрено ме съмнява) му кажи какво си направила.. ще си понесеш последствията, ще се чувстваш и по-зле, но поне това направи да си го признаеш!!!![]()
е тва е най-тъпото нещо което може да измисли човек!! нямам думи !! Ти изобщо разбрал ли си какво си писал или просто ей така да са имаш на приказка!! МИсли малко еПървоначално написано от mercedes_bentz
![]()
Тая тема се повтаря. Преди време я имаше същата,но с повече обяснения де. Както казах тогава го казвам и сега - следващия път като влезе някой в кенефа да ти се празни в устата, ти откажи и го накарай да ти се изсерев в устата и след това целувай авера си ТЪПА КУРВО!!!Първоначално написано от karlaF