- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви техники и тънкости знаете в кибер секса?
abe prestanete da obijdate decata be koi e kazal 4e vs 13-14 god "pikli" sa nekfi kurveta bre ei?!!!!!!!!! mn moderno stana v toq forum kvoto edin kaje i dr da po4nat da mu se vodat po akula a mama mu dea... nekoi izrusil 13-14 god pikli i vs hop te nqmat pravo na sex. az sum mom4e i vi kazvam da ne se praite na takiva kaki4ki 6toto ima temi koga vi e za pruv put i vs ste pisali 14-15 ima tuk tame 16 (evala) taka 4e si traite
киберсекса е вид изкуство, бих казала висш пилотаж от висока класа, за ценители и познавачи на тънката част![]()
Господиии,кибер секс!!!Ти луд ли си???Това според мен е супер тъпо.Не е истински секс.
Сега че ти кажем една поза ! Отваряш си CD-то и си вкарваш оная работа там дет има дупка и затваряш ! Удоволствието е гарантирано ! =D>Първоначално написано от кибернетика
![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
\
/ =D>
![]()
![]()
![]()
добре, мерси за пояснението. аз само че не съм много съгласна, ама айде...Първоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
а в тоя секс, за който става въпрос в темата, няма никакво третиране на половите органи, освен ако не си го правиш сам...демек мастурбиране...?
Абе моме той човека ти обяснява че и мастурбацията е секс !Първоначално написано от drawers
![]()
Ако се изсера в центъра на Париж също може да се приеме за изкуство от някои хора, но това нищо не значи. Въпрос на извратеност. Кибер секс ??? Скрийте се някъде.Първоначално написано от сексителефонка
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
aweee maina vie izob6to pro4etohte li temata...temate e da obqsnite kfo e e tfa sex v 4ata ili v skypa....a vie vsi4ki po4nahte da govorite za 13 godi6ni pikli{{{citiram}}} deto go pravili!!! ne samo te go pravqt...i sega obqsnete molq vi kfo e tfa!!!
eto edin primer ot kibersex
don_juan - hi
malkata - hi
don_juan - asl?
malkata - 15 f
don_juan - iska6 li sex?
malkata - ok
don_juan - predstavi si sega 4e sym pri teb, ti raztvarq6 kra4etata si i az plyzvam ezik mejdu tqh... mmm vkusna si
malkata - ouhhh gotino e, da daaa... davai liji me taka
don_juan - i do kato te lija ma4kam i cicite ti, super sa!
malkata - da, stegnati i s nabybnali zyrna, stiskai gi milo.. oo, o daa super e taka
Ето ти друг пример за 'кибер секс'. Обърни внимание на женското, което всъщност съм аз...Първоначално написано от perfections
![]()
<sex_GeRoiA> hi
<sex_GeRoiA> kak e
<sex_GeRoiA>
<qka_macka_14> ami dobre
<sex_GeRoiA> asl
<sex_GeRoiA> pls
<sex_GeRoiA>
<qka_macka_14> 14 f sf
<sex_GeRoiA> 15m sf
<sex_GeRoiA> koi kv
<qka_macka_14> Banishora
<sex_GeRoiA> ima6 li si gaje
<sex_GeRoiA> ?
<qka_macka_14> ne
<sex_GeRoiA> axa
<sex_GeRoiA> zna4i moga da deistvam po tozi vapros 6toto i as nqmam
<sex_GeRoiA>
<qka_macka_14> imash li si pic ?
<sex_GeRoiA> ne
<sex_GeRoiA> sorry
<qka_macka_14> ee jalko
<sex_GeRoiA> opi6i mi se pls
<sex_GeRoiA> da
<qka_macka_14> ami malko sъm nisichka
<qka_macka_14> inache sichko drugo si mi e standartno
<sex_GeRoiA> ni6to de opi6i mi se
<qka_macka_14> zeleni ochi, kestenqva kosa i edin TLЪST, ROZOFF, MAZEN НUI !
<sex_GeRoiA> i posle as
<sex_GeRoiA> ok si
<sex_GeRoiA> 170sm sini o4i4ki kestenqvakosa
<qka_macka_14> mi mazen hуi imash li ?
<sex_GeRoiA> e kak da nqmam
<qka_macka_14> e i az imam, qko e da imash nali ?
<sex_GeRoiA> kakvo mai ne te razbrah
<qka_macka_14> nachi, sfali si gashtite i si pogledni churkata
<qka_macka_14> posle si pomisli za men kato za sebepodoben, ok ?
<sex_GeRoiA> axa
<sex_GeRoiA> ve4e te razbrah
<sex_GeRoiA> i kakvo iska6 da kaje6 s tova
<qka_macka_14> mi, che te preebah edin vid ?
<qka_macka_14> i dneska bez chekii she da e
<sex_GeRoiA> are begai