Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
Цитирай Първоначално написано от OPEL
Учителите са виновни. Те са гадни и злопаметни. Кажи им какво се е случило точно, като акцентирап върху вината на даскалите. Ето малък сценарий:
Ти- Мамо, преди 2 седмици правих ме контролна по география и аз не се бях подготвила и тя го даде изведнъж, без предупреждение и ги беше изграла едни гадни въпроси... и имам 2.
Майка ти- И ти какво? Криеш от родителите си, а?(и такива глупости)
Т- Беше ме страх да не ми се скараш и накажеш.
М-Оо... как можа да си помислиш такива работи.... (и такива глупости)
Т- Но мамо обещавам че ще си е поправа оценката, обещавам ти. Нима моята дума не значи нищо???
...
Пригодиго по нейния характер и успех. Малко разпъвай локуми и така. ВИНАГИ помага.
Lele iska6 li da mi stane6 psiholog?
След 10 години и такъв мога да стана.

Aniii по добре направи така:Изчакаи още 1 седмица и по на там като ти я нанесат в бележника кажи Мамо треа да ми разпишеш бележника и тя като види ще ти каже я кфа е тая двоика тука и ти кажи как кфа бе мамо нали ти казах по миналата седмица от контролното ! Ама нема да и показваш че те е страх гледаи я спокоино и няя да се осети.
Оле... ти да не си болен де човек. Да се прави на важна. Трябва да имаш респект, а не да се правиш на умна... Майка ти едва ли е на 60-70 години. Ако греша, направи както той ти казва. Избора е твой. Но колкото повече криеш, толкова повече затъваш и ако този път мине, ще ти стане навик.... Ти решаваш.