- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рецепта против черни точки
.......
to teq trici i humata sa edno i su6to mai do kolkoto sum 4uwala.. az slagam 1 lyji4ka soda i 1 kiselo mlqko i si maja 4ernite to4ki,koite mn leko se wijdat i sa samo na nosa..aama paj,probwala sum i towa sus soda i woda i to deistfa nno spored men ttrqbva wseki dena ina4e i s asperinite naistina e mn dobro ..posle liceto ti e mn nejno ..i garnier pure 3 v 1 i towa polzwam ..ama imam pupki i gi 4opla...
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Да и аз но не ми помага мн.Първоначално написано от Rofl4e
Мисла да пробвам с кафе , па дано помогне
![]()
и аз използвам на Гарниер за премахване на черните точки и много ми помага!Първоначално написано от lideto95
![]()
Мда, наистина действа.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
За черни точки пробвайте тоалетни трици има ги в аптеките за няколко стотинки има ЕФЕКТ![]()
![]()
![]()
Скоро научих една рецепта. Действа много добре против черните точки.
В една малка чаша наливаш 1 с.л. мляко и една 1 ч.л. желатин. Поставяш го в микроволновата за 10-20 сек. и с една малка четка почваш да го бъркаш докато стане поносимо за кожата. Нанасяш го на зоната на черните точки. Изчакваш да изсъхне 15 мин. Като изсъхне го белиш. След това измиваш лицето.![]()
Последно редактирано от JustSmile99 : 07-19-2012 на 09:51
аз лично ползвам на ПТК тампоните,но понякога си ползвам и тези домашни маски:
аспирин(счукан)+мед+желтък+ имон+кафе..втриваш мн хубаво в кожата и след 5-10 мин измиваш..след тва намазваш с крем кожата и няма и помен от черни..др-я вариант е пластира на мишел с желатина,но аз го правя по др начин..
1 пакетче желатин на прах се изсипва в купичка..слага се лимонов сок,малко сода,малко аспирин,кисело мляко и вода..слага се на котлона да заври и се маже в/у кожата..върши по-добра работа от млякото![]()