.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

sexybieber94
    Guest

Smile Перфектното тяло

Здравейте, от доста време съм мислила да се захващам с редовни тренировки и такива, но никога не съм била постаянна. Но сега чувствам, че точно от това имам нужда.

За корема четох, че ако имаш мазнини за изгаряне и 1000 коремни преси да направиш нямало ефект и ти трябвало специална диета. Вярно ли е, и ако да каква е тази диета? Аз правя всеки ден по 150 коремни и не съм дебела или нещо такова, та ако продължавам за колко горе - долу ще ми се стегне корема? Btw правя ги от седмица някъде.

За дупе правя клекове и напади. Проблемът ми е, че мазнините ми се събират точно там и е супер конфузно, приличам на Ники Минаж. Та, от тези клекове и напади ще ми се горят мазнините или ще става по - голям от мускулите? Ако някой знае по - въздействащи, с по - бърз ефект упражнения, да сподели.

А за краката не правя нищо, така, че ако се намери някоя добря душа да препоръча нещо.

Ще съм страшно благодарна, ако някой обърне внимание на темата и даде своето мнение по въпроса. Мерси.

Калориен дефицит,кардио,силова трен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от sexybieber94 Виж мнението
    За дупе правя клекове и напади. Проблемът ми е, че мазнините ми се събират точно там и е супер конфузно, приличам на Ники Минаж. Та, от тези клекове и напади ще ми се горят мазнините или ще става по - голям от мускулите?
    Ще става по-голям, те мазнините при натоварване не се топят, а се трансформират в мускул.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ще става по-голям, те мазнините при натоварване не се топят, а се трансформират в мускул.
    ЕЕЕ тва са пълни глупости, което написа. Мазнината си е мазнина, мускула си е мускул. То ако ставаше така, ей сега ще почна да ям снаксове, чипсове, пържени картофи, ще кача до 110 кила, ще бухам яко и ще чистя и хоп ще стана културист.

Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    ЕЕЕ тва са пълни глупости, което написа. Мазнината си е мазнина, мускула си е мускул. То ако ставаше така, ей сега ще почна да ям снаксове, чипсове, пържени картофи, ще кача до 110 кила, ще бухам яко и ще чистя и хоп ще стана културист.
    А пък аз мисля ,че не схванахте иронията му.

Цитирай Първоначално написано от Elena3232 Виж мнението
    А пък аз мисля ,че не схванахте иронията му.
    Ами не я схванах, защото всеки ден слушам тази глупост от различни хора.

И как точно ще станеш, без тренировки ли, къде виждаш да съм го написал, или трудно схващаш.
    Ще го повторя още веднъж
    При тежко натоварване мазнината не се топи, а се трансформира в мускул, същото става и без да си дебел.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И как точно ще станеш, без тренировки ли, къде виждаш да съм го написал, или трудно схващаш.
    Ще го повторя още веднъж
    При тежко натоварване мазнината не се топи, а се трансформира в мускул, същото става и без да си дебел.
    Аз пък ти препоръчвам да си провериш източника

Аз пък ти препоръчвам да си провериш източника
    Няма кво да проверявам, това да не ти е прасе с два пръста чиста сланина и никакво месо.

^ Не баш , това е малко бро.. всмисъл мазнините няма как да се "трансформират" в нещо си , те си се топят, но пък на тяхно място покачва мускулна маса , което най точно би се определило като "заместване" .. което е що годе the same.. та , нз закво го пиша, явно да доуточня за булката

А за краката не правя нищо, така, че ако се намери някоя добря душа да препоръча нещо.
    Ами то клековете и напъдите не са само за дупе , даже повече удрят в краката.

Не можеш да свалиш килограми от едно определено място.Прави цялостна тренировка и имай в предвид ,че жените отслабват отгоре надолу, т.е. краката най-трудно отслабват ,тренират се и к'вото и да е.Допълнение към мнението на Slarc3.

Та, от тези клекове и напади ще ми се горят мазнините или ще става по - голям от мускулите? Ако някой знае
    Има различни видове клекове ,не можем да гадаем какви си избрала ти.

И искаш да кажеш ,че като сме дебели и решим да отслабнем тренирайки ще бъде "мисията невъзможна'' , защото ще станем всички някви яко нацепени ?

Нацепен няма как да станеш, цепенето се получава от опъване на кожата.
    А и не ми даде телефона си, не искам да разговарям с теб.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Кооооолко много грешни или непълни идеи

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Кооооолко много грешни или непълни идеи
    Ya just readin' like "wtf m8'z" , right? Same here.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    Ya just readin' like "wtf m8'z" , right? Same here.
    More like

исках да вникне горе-долу в идеята. Че не става точно така, не става - В увода си съм го споменал, а не да ми твърди, че все едно паласките ми ще се превърнат в мускул, само да продължавам да бухам.

Живеете за скандала.

Цитирай Първоначално написано от Elena3232 Виж мнението
    Живеете за скандала.
    мда бе доста се оплеска темата

Отговор: papugai. Айде, че успамихме темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си