- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Перфектното тяло
Здравейте, от доста време съм мислила да се захващам с редовни тренировки и такива, но никога не съм била постаянна. Но сега чувствам, че точно от това имам нужда.
За корема четох, че ако имаш мазнини за изгаряне и 1000 коремни преси да направиш нямало ефект и ти трябвало специална диета. Вярно ли е, и ако да каква е тази диета? Аз правя всеки ден по 150 коремни и не съм дебела или нещо такова, та ако продължавам за колко горе - долу ще ми се стегне корема? Btw правя ги от седмица някъде.
За дупе правя клекове и напади. Проблемът ми е, че мазнините ми се събират точно там и е супер конфузно, приличам на Ники Минаж. Та, от тези клекове и напади ще ми се горят мазнините или ще става по - голям от мускулите? Ако някой знае по - въздействащи, с по - бърз ефект упражнения, да сподели.
А за краката не правя нищо, така, че ако се намери някоя добря душа да препоръча нещо.
Ще съм страшно благодарна, ако някой обърне внимание на темата и даде своето мнение по въпроса. Мерси.
^ Не баш , това е малко бро.. всмисъл мазнините няма как да се "трансформират" в нещо си , те си се топят, но пък на тяхно място покачва мускулна маса , което най точно би се определило като "заместване" .. което е що годе the same.. та , нз закво го пиша, явно да доуточня за булката![]()
Не можеш да свалиш килограми от едно определено място.Прави цялостна тренировка и имай в предвид ,че жените отслабват отгоре надолу, т.е. краката най-трудно отслабват ,тренират се и к'вото и да е.Допълнение към мнението на Slarc3.
И искаш да кажеш ,че като сме дебели и решим да отслабнем тренирайки ще бъде "мисията невъзможна'' , защото ще станем всички някви яко нацепени ?
Нацепен няма как да станеш, цепенето се получава от опъване на кожата.
А и не ми даде телефона си, не искам да разговарям с теб.
исках да вникне горе-долу в идеята. Че не става точно така, не става - В увода си съм го споменал, а не да ми твърди, че все едно паласките ми ще се превърнат в мускул, само да продължавам да бухам.