- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- KOncerta na CITY-15 oktomvri
Аз ще се въздържа да дойда.Първоначално написано от pove4e ot fen na jena si
Там сигурно ще има гооляма торта,а аз съм на диета![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Иеееее
Ще ходим на въображаема сватба!
Кееееееееф \/
![]()
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Ми то и аз искам Мат Тък (вокала на Bullet for my Valentine за непросветените) да ми пее на ушенце и Джони Деп да ми вее с палмова клонка, ама не пускам тема и не обиждам хората, особено момичетата, като ги наричам ХУБАВЦИ!Първоначално написано от pove4e ot fen na jena si
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
negi znam teq![]()
![]()
Първоначално написано от Shadow_Walker
Големи звезди ^^
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
az sum tam!
Ще се намъкан и аз ех дано някой се добере до ония тричките от Clea та да ходим на тяхната сватбаПървоначално написано от pove4e ot fen na jena si
![]()
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Наистяна...И аз мисля такаПървоначално написано от Анонимко
![]()
drygite moje da imat samo po edin hit, no! na SYLVER si4ki pesni sa hIT! Sylver - Mystery Of Tomorrow ; Sylver-crossroads ; Sylver - Ecstasy ; Sylver - Why worry ; Sylver - take me back ; Sylver-one night stand ; Sylver - Forgiven ; Sylver - Turn The Tide ; Sylver - Make it ; Dj Aligator , Insomnia ,Sylver, Bomfunk mc`s, Darude, Scooter,Lasgo,666 ; Hold me in your arms ; Sylver - lay all your love on me ; Sylver - Love Is An Ange ; SYLVER - Never Ever ; Sylver - Right Through Me ; Sylver - Skin....... BI4KAM TE SYLVER MOQ![]()
![]()
Първоначално написано от vluben v jena si
скрий се някаде бе смешка скивай се само къв си виц
da we bratche chak jena mu bila olele...Първоначално написано от DoPye
Причуло ли ми се е или в началото на концерта казаха, че ще пеят Лили Йончева и Лиляна?![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
аз бях, яко беше, като слезнах ма метростанция обеля се чуваха свирканията от люлините!!! представете си за какво си говорим...
2, 11 и 8 точка системно - бан
Не е истина Лилана как я усвиркахме. Деба тъпата пача.
Добре че нато не дойде.![]()
И кога ъпсурт ще направят еидн як концерт?
аххахах това с Лиланка беше адски злобно![]()
![]()
Концертът беше много по-хубав от миналата година...
И както винаги в рейсовете на връщане беше адскиии яко![]()
Добре си прекарах![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Сега се връщам, не беше нищо специално...
EdiT: Обаче зарята беше много добра![]()
Верно добре се справихме с Лайняна
че не е специално не е спор няма, но пък беше безплатно. са се сетих как се спичаше оня и кви лайна изговори докато представяше нато. горкия кво му е било празната му глава да ражда некви :неща: за да печели време
2, 11 и 8 точка системно - бан
баси блъсканицата баси боя мноо беше яко
добре си беше
ама само дето ни смазаха![]()
Има две житейски правила:
Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 — Всички неща са дреболии.
Фридрих Ницше
Mi na bezplaten koncert mnogo qsno 4e 6te e bluskanica!Mastio i Lilana qvno ne bqha mnogo doliubvani![]()
![]()
Ina4e estestveno Elize e naj-qkoto mace,jalko 4e e malko skovana,no 6te q nau4at na dvijeniq i sceni4no povedenie!Ina4e kato glas i viziq kurti mivki-mnogo rqdko go kazvam za nqkoq,no tazi si e bomba(stranno kak e ot Holandiq,kudeto jenite pravqt konkurenciq na kravite)...Ina4e kato koncert be6e zabavno,jalko za NATO-sigurno e otkazala da dojde i si izmisliha pri4ina!
koncerta be6e syper i nastroenieto mi sa6to dokato nevidqh kak edin typanar udari edno momi4e ;~{ nqkoi stana li svidetel na tazi ujasna gledka tva be6e kym 21:10 sno6ti taka q udari 4e gorkata padna na zemqta neznam kakvo stana posle s neq dano e dobre [-o<