Днес с част от класа (зубърите) отиваме до магазина да ядем. И по пътя задминаваме 2-ве от моя клас и виждам че едната се заглежда по някви "върли метълчета" и я бъзикам и й викам "к'во ги огляаш ве" и я бутам, а тя захласната, ама...
Само единия видах че е с тениска на Металика и че е с още двама. И пресичат те, ама в последния момент виждам че едната тениска..нещо ми се стори..де да знам. Едните си пресякоха (тоз "металика"-ката и някъф виетнамец с него), а другия го придърпах да му видя тениската.
"Не бъди глупак! Кажи не на чалгара!" отгоре пишеше нещо анти-чалга незнам си к'ви и отдолу "Planeta TV" и знкчето там и задраскани като знак забранено. Отзад пишеше сайт Много ме зариби туй лапе. Не знам защо ви го пиша туй...може би защото...ае хора...не всички са олигофренясали фешъни слушащи чалга.

Въпреки ако се замисля...излагат музиката. В Бургас преди няколко седмици видях...някъф ужас. Момиче, фешънка с пола дълга няква разпиляна нашарена с дълга пусната коса и чехли, дебела с тениска... на Цепелин ли беше или на Пърпал не помня. Ужасяваща гледа е чесно. А Вчера видах накъф...пак с тениска на Металика и изсулените дънки