- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЧАО НА ВСИЧКИ ЮЗЪРИ
ще ми липсваш Тео.. без теб пиенето на бира няма да е същото хах..
ами освен да ти пожелая успех в Канада..
радвам се поне,че днес ще се скиваме за да ти пожелая и другите неща..
Чао чао
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Айде чао и от мен все пак доста ме радваше с постовете си и мога да кажа че ще ми липсват!!! Успех там !!!![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
p4elata_brumze Като човек който не се задържа много в България ,ще ти кажа ,че точно след една седмица
(възможно е и по-малко) ще мислиш коренно различно от това което е сега. Пък във форума пак ще си влизаш ,спокс. Мога само да ти пожелая приятно пътуване![]()
айде чао ти,и мнооо здраве и кандаците ако много ти се правят големи шутове да им переш.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Чао Тео!Ти беше един от най-свесните форумци и ще ни липсваш със сигурност.Надявам се да се справиш с носталгията и скоро да можеш да пишеш.
![]()
Много щастие и успех в Канада!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
eee kofti 4e trugva6; no ot 1 strana malko ti zavijdam. abe iska6 li da si ostane6 v BG, a az da zamina vmesto teb?
haide uspeh ti jelaq![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
еее защо заминаваш?дано всичко бъде наред там и поне малко да успееш да притъпиш носталгията.ще ни липсваш!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ем кво да ти кажа.. успех в Канада.. не вярвам да е много зле![]()
чао чао, приятно ми беше да те виждам във форума, макар че понякога се изявяваше като голям флуудър де :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Eеее... Наистина, просто не знам какво да ти кажа.
Просто... не ни забравяй. Както и ние няма да те забравим в никакъв случай. На някои от нас, форумците наистина ще ни липсваш.
С нетърпение ще очаквам вести от теб, когато пристигнеш в Канада. Успехи там и дано бързо се адаптираш към новата среда.
"Hominem te esse memento"
Желая ти успех. Отиваш в един по-добър свят. Направи така, че той да работи за теб![]()
чао тео
надявам се там да се чувстваш добре както тук
"Целувка за лека нощ"
чао и прятно да е...но да не забрвиш да пишеш,когато можеш,ей:P
![]()
Еми не те познавам лично, макар че от години пиша тук (не гледайте дата-та на рег-а....тва е сигурно 6ия) и все пак ще ми липсва флууда тиБъзикам се-надявам се да не е толкова лошо там. Помисли и от гледна точка като моята-мамка му искам да замина! Възползвай се от възможностите, които ти предоставя съдбата! Успех и кураж ти тряят!
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
GL
Малко ми е странна цялата ситуация...Но ... все пак ... щастие , късмет ... и здраве ти желая.
Чао и лек път.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ох ами чао.Сигурна съм,че посредата на полета ще ти се иска вече да си в Канада.10 часа гърч
...Все пак успех и здраве...
/rossa./
Teo bratle 6te lipsva6 na vsi4ki ot peikata v NDK nie sme s tebe vinagi ne ni zabravqi!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
гьхахахх на всички от пейката вика хахаах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Еми чао и успех там!
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
ми чал и то мене!без теб форума няма да е същия!А пък и ще е малко странно да отида на НДК и да не съзра бръмзето да играе хек!Айде успех в Канада и ако пипнеш комп с нет да пишеш ей!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от machoka
Така го казваш все едно умира...![]()
![]()
Тео, ще ми липсваш, жалко, че не си ми казал днеска да се видим, но щом така си преценил...
ПРиятен и лек път и ...дано лесно преживееш мъката..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love