.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Изруд! И ще изтървеш националите ли? Айде ще викаме и за теб тогава Айде и умната. Дано намериш нещо хубаво там
    Успех !!!

Guest
    misli6 li da se vru6ta6 nqkoga we brumze....????

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    какъв беше точно смисъла на темата при положение, че пак ще влизаш във форума, или ти е кеф да има мелодрами и да си вдигаш самочувствието???

Как е в Канада???
    Какви мелодрами, какво самочувствие, какви 5 лева?

Супер фен
    Поредния пример как админите са дришлемета които печелят пари на ваш гръб от банери (един банер е около 400 лева на месец информативно само) и вместо да направят сайта видим от чуждбина (тва е идеята на понятието интерент) те си правят ебавки. (и трябва да си качиш аватара някъде да ги ебем у дебелите задници да ги ебем...)
    2т. системно

Re: ЧАО НА ВСИЧКИ ЮЗЪРИ

Успех p4ela!На мен ще ми липсваш!Byez
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Говориш ли френски вече?
    Калгари е в Албърта, тоест в английската част. Има късмет че не му се е наложило да учи френски

Супер фен
    Здрасти,с впечатлението съм,че си точен човек. Жалко,че повече няма да посещаваш форума. Пожелавам ти успех

da .. shte ni lipsvash.. i dano burzo se prisposobish..
    btw v koi grad si?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    емииии жалко, че не си схванал...
    питай някой канадец... да ти обясни...

Чао, сбогом заминавам еди къде си... ауууу няма да се видим повече и после пак през 2 часа висиш тука... айде бе...
    къф беше смисъла от тази тема???
    Заминаваш- заминавай...
    Казваш чао- ми не влизай бе деееееба...

за нас форумците каква е разликата от това, че си в Канада като пак ти четем писанията???
    Нямаше смисъл от това чао и парадирането, че заминаваш....
    Хех, аз много добре схванах за какво става въпрос, ама се правя на луд...ахахах.
    Смисъл имаше, защото някои форумци ме познават лично и супер често се виждахме с тях, но както и да е...не ми се спори.

Guest
    Така...

Пътуването беше супер дълго и изморително, както сами може да се досетите. От летище София излетяхме в 2:35, ако не се лъжа. Няколко часа по късно бяхме на Гетуик в Лондон, от където с друг самолет тръгнахме за Ванкувър. Този полет буквално ме размаза- около 10 часа цикъл. Добре, че имаше някакви телевизорчета, радиа и т.н. малко или много да убиват времето. Хапване дадоха 2 пъти и нон-стоп обикаляха с едни барчета да предлагат къркейшън- алкохолни и безалкохолни напитки. \/
    Късно вечерта, канадско време, пристигнахме във Ванкувър. Там някакви разпитвания, загубен багаж- цирк пълен, но сичко си стана Ок и отново се качих на самолет, който ни домъкна до Калгари- градът, в който съм в момента. Там ни посреюнаха едни наши приятели, в които стояхме няколко дни, преди да се нанесем в друго жилище.
    Впечатления- доста...
    Начинът на живот е коренно различен от този в България. Хората имат други интересни, напълно различен начин на мислене. Имат различни ценности- доколкото мога да твърдя.
    Като пресичам, може да съм посредата на някоя магистрала или шосе, но в 99% от случаите ще спрат и ще ми направят път.
    Транспортът е на нормални цени- нито ниски, нито високи. Сравнително редовен е.
    Интересното е, че ме разбират много по-лесно, от колкото в Англия. Защо така, незнам?!
    Има доста чужденци. По улиците е фул макс от китайци/японци и т.н. чернокожи има доста. Българи ми казаха, че има около 1000, 1000 и няколко- в града, в който съм. Вече на няколко пъти ни се случва да срещнем някой случайно.
    Чисто е.
    Градът е пълен със сърни и зайци, ахахах. Скоро бяхме на гости на въпросните приятели и видях сърна да пърпори между дворовете на къщите. Зайците, поне до колкото съм информиран са с доста причлични размери, ехххх как ми се дояде заешко на фурна, ммммм...
    Подреждането е различно. Няма магазини под път и над път, за съжаление. Има си определени, нещо като центрове, с доста магазини, офиси и т.н. разположени на орпеделени места.
    Работа се търси доста...на всеки 2ри ресторант, магазин и т.н. има обява, че набират персонал.
    Даскало...аааа не, няма такъв ташак! Ходих на приравнителни- всичко точно. Записах се в едно даскало и почнах миналия вторник. Образователната им система е доста объркана и въобще не мога да я разбера. Имам 3 предмета- кулинария, английски и социални науки. Математика, физика, химия...няма ги тея животни!
    По кулинария съм в столовата на даскалото. Та почвам аз, това още 1ят час, да режа някакъв салам с една машина с въртящ се диск- като тези в магазините, предполагам се сещате. Та режа си аз режа- нарязах 1ят вид. Почвам пеперонито...режа, режа, режа и по едно време, при поредното прекарване на пеперонито през диска, котрето беше много надолу към диска и едно парче от него...хайдеее в бокса! Кръв имаше, абре от всичко...ама почти не ме болеше, дори при отрязването нищо не усетих, може би, защото стана прекалено бързо и дискът беше доста остър. Ходих до някаква болница, ама докато я намеря...зашиха ми частта от пръста обратно и сега е в процес на заздравяване.
    Както и да е. Софт-а на тел-а нещо се е прецакал и не мога да кача снимките, които направих с него, НО имам тука 3, направени с апарат, от първите ми стъпки на канадска земя, и по-точно в Калгари: (От летището са.)

http://bgphoto.net/photos/10570/o632971853289687500.jpg

http://bgphoto.net/photos/10570/o632971853480312500.jpg

http://bgphoto.net/photos/10570/o632971853664843750.jpg Тази размазва!

Утре ще направя малко снимки с апарата и ще ги кача.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Така...

Пътуването беше супер дълго и изморително, както сами може да се досетите. От летище София излетяхме в 2:35, ако не се лъжа. Няколко часа по късно бяхме на Гетуик в Лондон, от където с друг самолет тръгнахме за Ванкувър. Този полет буквално ме размаза- около 10 часа цикъл. Добре, че имаше някакви телевизорчета, радиа и т.н. малко или много да убиват времето. Хапване дадоха 2 пъти и нон-стоп обикаляха с едни барчета да предлагат къркейшън- алкохолни и безалкохолни напитки. \/
    Късно вечерта, канадско време, пристигнахме във Ванкувър. Там някакви разпитвания, загубен багаж- цирк пълен, но сичко си стана Ок и отново се качих на самолет, който ни домъкна до Калгари- градът, в който съм в момента. Там ни посреюнаха едни наши приятели, в които стояхме няколко дни, преди да се нанесем в друго жилище.
    Впечатления- доста...
    Начинът на живот е коренно различен от този в България. Хората имат други интересни, напълно различен начин на мислене. Имат различни ценности- доколкото мога да твърдя.
    Като пресичам, може да съм посредата на някоя магистрала или шосе, но в 99% от случаите ще спрат и ще ми направят път.
    Транспортът е на нормални цени- нито ниски, нито високи. Сравнително редовен е.
    Интересното е, че ме разбират много по-лесно, от колкото в Англия. Защо така, незнам?!
    Има доста чужденци. По улиците е фул макс от китайци/японци и т.н. чернокожи има доста. Българи ми казаха, че има около 1000, 1000 и няколко- в града, в който съм. Вече на няколко пъти ни се случва да срещнем някой случайно.
    Чисто е.
    Градът е пълен със сърни и зайци, ахахах. Скоро бяхме на гости на въпросните приятели и видях сърна да пърпори между дворовете на къщите. Зайците, поне до колкото съм информиран са с доста причлични размери, ехххх как ми се дояде заешко на фурна, ммммм...
    Подреждането е различно. Няма магазини под път и над път, за съжаление. Има си определени, нещо като центрове, с доста магазини, офиси и т.н. разположени на орпеделени места.
    Работа се търси доста...на всеки 2ри ресторант, магазин и т.н. има обява, че набират персонал.
    Даскало...аааа не, няма такъв ташак! Ходих на приравнителни- всичко точно. Записах се в едно даскало и почнах миналия вторник. Образователната им система е доста объркана и въобще не мога да я разбера. Имам 3 предмета- кулинария, английски и социални науки. Математика, физика, химия...няма ги тея животни!
    По кулинария съм в столовата на даскалото. Та почвам аз, това още 1ят час, да режа някакъв салам с една машина с въртящ се диск- като тези в магазините, предполагам се сещате. Та режа си аз режа- нарязах 1ят вид. Почвам пеперонито...режа, режа, режа и по едно време, при поредното прекарване на пеперонито през диска, котрето беше много надолу към диска и едно парче от него...хайдеее в бокса! Кръв имаше, абре от всичко...ама почти не ме болеше, дори при отрязването нищо не усетих, може би, защото стана прекалено бързо и дискът беше доста остър. Ходих до някаква болница, ама докато я намеря...зашиха ми частта от пръста обратно и сега е в процес на заздравяване.
    Както и да е. Софт-а на тел-а нещо се е прецакал и не мога да кача снимките, които направих с него, НО имам тука 3, направени с апарат, от първите ми стъпки на канадска земя, и по-точно в Калгари: (От летището са.)

http://bgphoto.net/photos/10570/o632971853289687500.jpg

http://bgphoto.net/photos/10570/o632971853480312500.jpg

http://bgphoto.net/photos/10570/o632971853664843750.jpg Тази размазва!

Утре ще направя малко снимки с апарата и ще ги кача.
    Това бях аз. Забравих да добавя, че в даскалото ми, предполагам и не само в него, има доста метъли, скейтъри средна работа и рапърчета доста.
    Бира има най-различна.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ... очакваме продължението на "До Канада и назад"
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Готинки снимки
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    абе ти как го разправяш май много ти е гот там,а? много са яки снимките! чакам да пишеш отново нещо интересно около теб.тая тема може да стане нещо като дневниците на пчелата.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Повече от фен Аватара на macy_day_parade

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze

ОЦЕНЕТЕ ТОВА, ЧЕ ЖИВЕЕТЕ В БЪЛГАРИЯ!
    az ei za tva te obi4am
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Браво Къци снимките са супер Чакаме още да пишеш...как е там и т.н.
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Цитирай Първоначално написано от macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze

ОЦЕНЕТЕ ТОВА, ЧЕ ЖИВЕЕТЕ В БЪЛГАРИЯ!
    az ei za tva te obi4am
    Не се и съмнявам.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ето и снимките, които обещахМалко са, но утре пак мисля да направя някакви и да ги пусна.)

http://bgphoto.net/photos/10570/o632972710460000000.jpg Виновничката за клъцването.

http://bgphoto.net/photos/10570/o632972710572187500.jpg Малка част от столовата.

http://bgphoto.net/photos/10570/o632972710635625000.jpg Ей ме на, с малкия щастливец.

http://bgphoto.net/photos/10570/o632972710744218750.jpg

http://bgphoto.net/photos/10570/o632972710855000000.jpg Малка част от даскалото.

http://bgphoto.net/photos/10570/o632972710965000000.jpg ...и сле малко.... http://bgphoto.net/photos/10570/o632972711081562500.jpg.

Днеска разбрах, че в даскалото сме над 2000 ученици.

Аааа и Декември месец Аеросмит имат концерт тука в града. Чудя се дали да ходя, ама още млако и няма да има билети...нищо, че утре ги пускат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си