- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против легализирането на марихуаната?
Въпросът е ясен, вие сте.
Предварително се извинявам за грешния раздел, но с оглед, че в него влизат най-много юзъри пускам темата тук, с цел по обективен отговор.![]()
Тази тема е разисквана хиляда пъти...
Против легализирането на тревата съм.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Би ли ми казал, защо си против?Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
против легализирането и за декриминализирането![]()
алелуя.
Защото мисля, че има далеч по-хубави и безвредни начини, чрез които човек може да си "осовободи съзнанието"... например музиката.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Против, но гласувах "ЗА" тъй като се обърках. Обаче съм "ЗА" дакраминализирането.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Против
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
за декриминализирането. а легализирането - недопустимо е да отидеш в някой магазин и да си купиш трева от него: в държава като нашата това означава да се даде достъп на малки деца до един наркотик. иначе за притежание на трева не бива да има глоби и затвор: всеки пълнолетен гражданин има избор какво да прави с живота си, както и глава на раменете. не бива държавата да изземва нейната функция.
Против легализирането![]()
Против декриминализирането![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
за декриминализиране.
за легализация също, но в общество като сегашното не вярвам, че е възможно, присъединявам се към мнението на lake_bodom
бе май ми е се едно.
куките не са ми праили никакви проблеми до сега.малко е куца историята с глобата ама к0 да се прай.
и се пак май ще е по-добре да си я декриминализират и легализират да си пушим докат се моткаме по центъра![]()
Първоначално написано от i'm so excited!
За декриминализация
Защо не го добави като отговор?
Против легализацията... за еднократната доза... обяснявала съм на дълго и на широко защо как и какво...![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Против, естествено. Днешното поколение почна много да си позволява.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
днешното поколение много си позволявало, така е ..
но пък съм на мнение, че всеки след определена възрастова граница (при нас 18г.) може да прави каквото си поиска със себе си, стига да не нарушава спокойствието на околните
алелуя.
Декриминализирането е много по-добър варянтнаще "тревомани" са мизерници и не заслужават...особено сега когато е модерно да пафкаш....против абсолютната легализизация съм!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Никой не е казал, че подобно нещо ще се легализира и за непълнолетни.
Против съм естествено. Тревоманите са ми най омразните хора даже ако бях голем в парламента щях да натискам да ги тупат по бързата процедура и да ги цакат с жестоки глоби и затвори. И сякви такива агитатори за легализирането са такива смешници и глупаци че просто не ми се говори. Фейк кога ше те върнеме в Надин бе моме, по 15 стинки на кило наеш ли колко пари е тва джелезо.![]()
2т. системно
ЗЗАААААААААААААА![]()
Против!
Против!
Стига бе, нима обществото ни е толкова зле? Ебаси, някакви тъпанари да се правят на гъз и за кво? Ае, мерси! Писна ми да виждам хора, които не знаят къде се намират. Няма как да ме убедите колко е хубаво. Да, бе! Страхотно е да виждам някакви хора, които си провалят живота, някакви мекотели да ми се разкарват по улицата, защото "Имаме право да правим каквото си искаме с живота си!". Ае стига толкова. Не ми трябват повече наркомани. То остава и децата да почнат да си купуват трева, вместо близалки от магазина. Ей... И голяма работа за колко годишни. Се едно и цигарите не са за над 18годишни. А и мен кво ми пука дали един възрастен човек или лапето от блока ми ще се напуши? И двамата ще са ми в очите еднакво жалки. Ако аз имах някаква власт, тея хора щяха да ги фащат по улиците и да ги затварят за години, току виж от тях станали хора. Тъпо е! Супер тъпо е! И ще се ди някъв тревоман срещу мен и ще ми вика - "Ама то тва е нищо". Честно да ви кажа, незнам дали повече ги мразя или повече ги съжелявам. Мислете квото искате, тея хора за мен са измет на обществото. Никакво място нямат сред хората, след като сами не могат да се оправят в живота.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
За легализацията съм.
Първо, ще се вдигне цената.
Второ, ще се пуши само на определени места.
Трето, ще се продава само на хора над определена възраст.
И както знаете, забраненият плод е най-сладък. То и затова толкова тревоманчета на по 14 се извъдиха - за да са готини.Ще им стане безинтересно, когато се легализира.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up