.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната?

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За.

45 50,00%
  • Против.

45 50,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 156
    Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз съм твърдо ЗА , защото ще си е яко да си пушиш и никой нищо да не ти казва ех мечти мечтииии а и май имаше такава тема някъде

Повече от фен
    protiv

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]protiv
    Защо си против?

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    ЗаАаАа...Ама за съжеление няма да стане
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Против! Може тревата да не е наркотик, но от тук се започва!

П.П. По-горе всички сте против, но на улицата сигурно несте
    Аз съм! Мразя тревата и всякакви опиати!

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Против!
    Против!

Ако аз имах някаква власт, тея хора щяха да ги фащат по улиците и да ги затварят за години, току виж от тях станали хора.
    Пази боже от такива "управници"... а може и да пораснеш и да поумееш, не знам. Само за сведение ще ти кажа, че огромен процент от хората, стават наркомани не извън, а ВЪВ затвора. Достъпа им до наркотици там е много по голям отколкото навън.

А сега по темата... за декриминализацията съм. Искам държавата да контрлира процеса на производство и продажба, защото и без това трева сега се сади на държавни земи. Искам парите от продажбите да не отиват в гушите на Картофа, Топлото и т.н. , както става сега. Искам тея пари да ми запълнят дупките пред къщи, примерно.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Кво легализиране бе? Аз ще ти кажа - НИКАКВО. Ако хората тук имаха акъл поне за 5 стотинки декриминализацията щеше да е хитро нещо. Ама при положение че познавам много хора които са не пристрастени а зависими към марихуаната, еми не стаа. Когато в ден в който въпросния не е чадил и говори само за това и вечерта като още никъде не си е намерил, е толкова нервен че си взима валерианчета или диазепанчета за да му отмине нервността. Или пък
    Така че никви декриминализации и легализации.. Като има такива дето го приемат тва толкова насериозно.

Гостче, а на теб евала ти правя. Яко е да продадеш децата си за да ти оправят дупките пред блока. А какво ще кажеш да легализираме хероина за да оправят кошчетата по спирките, да започнем да продаваме калашници и гранати по супермаркетите за да направим тротоарите мраморни и да затворим съдилищата и РПУ-тата защото са излишни разходи. И ще заживеем в царство!
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

looper
    Guest
    Аз съм за. Но в умерени количества. Вижте Холандия - легализация, проституция, малки присъди и тн., пък в изследванията престъпността й е една от най-малките в Европа! Който иска, нека пуши, обаче да знае последствията. Сега всичко се случва скрито-покрито и той слуша приятелите си, които може и да не му казват всичко както си е. Ако беше легална, младежите щяха да се обръщат и към други хора и щяха да знаят за какво става на въпрос

Guest
    Разбира се, че съм против! Представяте ли си какво ще стане, ако я легализират? Хора като тате (той е полицай) няма да могат да правят проблеми на някви Утрепки дето пушат в парковете и на никой не пречат... Представяте ли си?!?! Бе ние с какво ще се изхранваме, ве?! Да не мислите, че заплатите на полицайте са толко високи? Ако мислите така много се лъжете... Обаче покрай гореспоменатите утрепки, някак си в семейството успяваме да скрепим двата края... Кой бутне десетчка, кой колкото има, за да го остави тате намира и така някой и друг лев влиза в касичката у дома, с която можем да си купим мезе за ракийката... А това ракията много хубаво нещо, честно! Много обичам да се напия и да ида после в дискотеката да направим един бой и после да пикая по витрините на магазините! Мда...
    Но да се върнем на тревата! ПРОТИВ! ПРОТИВ! Та това ще съсипе и бизнеса на чичо... Представяте ли си?! Да можеш да идеш и да си купиш трева от магазин или да можеш да си отглеждаш вкъщи?! КАКВА Е ТАЗ ИЗВЕРГЩИНА ВЕ!? Тогава чичо к'во патки ли да пасе? Ся си е добре - има пари за бензин за хамъра... Носят му разни хора жлеб за без пари... После той ги топва в 2-3 химикала и продава на дилърчетата трева ”супер чук!”... е той не само трева продава, ама не се притеснявайте за него - плаща си на нужните хора и те го незакачат па нали са роднини с тате... И не се интересува каква трева му дават - демек няма разправии да се грижи за сортове, па камоли да отглежда... Важно е да има вид... Другото са подробности...
    А понякога врътва един телефон на тате, кой дилър е взел от него бая стока... И тате го хваща - отчита се дейност... А материала се конфискува и по пощата пак при чичо... И така продава едно нещо - 2,3 пъти! Голяма оферта!
    Иначе едно приятелче е дилър... Клиантелата му са хора между 14-18 е има е един двама по-млади и по-стари, ама те са изключения... Взима и то някви пари, та има пари да пие с мен и после да се бием по дискотеките... Много добра комбина сме... То понякога казва, че няма трева в себе си и предлага амфети... И сред онез Утрепки има будали де му се връзват и зимат амфетките... Зарибило е поне 6 човека на амфети (някви лапета на по 15 години)... Мноо е добро така... Взима много повече от колкото, ако продава само трева... Та представете си, ако можеше да се намери трева по-лесно?! Та ония никога нямаше да купят амфета, ве?! И после к'во да седи в тях и да учи човека, вместо да дойде да се бием в дискотеката?! Аре стига глупости! ДОЛУ СЯКВИ ЛЕГАЛИЗАЦИИ, ДЕКРИМИНИЗАЦИИ И КВОТО ЩЕ ДА Е!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Против! Може тревата да не е наркотик, но от тук се започва!

П.П. По-горе всички сте против, но на улицата сигурно несте
    Аз съм! Мразя тревата и всякакви опиати!
    Подкрепям те напълно.Против легализирането на тревата съм, защото се започва от една марихуана и се стига до един хероин и после вечна ти памет....
    хъхъ..

Повече от фен
    ахехахе логично е,че не можеш да легализираш един храст,нешо което е дадено от природата.Все едно да легализираш круши.Декриминализацията е вариант и то мнодо добър.Няма да гласъвам За легализаия щото съм против,но съм ЗА декриминализация както повечето казаха .
    П.С. А относно един Гост-ми братле я кажи на тате ти кат ме види по парковете да си пуша да ме отминава ахехаехха и кфи ги говориш ти бе... баща ти си изкарвал заплатата от такива 'утрепки' дето пушат по парковете...бе ти с смешен.Кфо ,като хване някфа дребна риба за тфа ,че си свива или пуши джойнт,да не мислиш ,че много нещо е направил или е спасил света?!.. =D> проблемите идват от по-горен етаж.Kато баща ти хваща дилърите на херца и други 'по-висши' тогава ше ми говориш как си изкарва заплатата ясно ли ти е.Щото тоя дето пафка не продава на детето ти херца разбра ли ,нито пък я пренася и тн.На всеки му е лесно да бере ниските джанки,щото горните са му много високо нищо че са по-качествени .
    ае respect

Град
    In my head
    Protiv sym.
    Zabraneniq plod e po-sladyk.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    ХАЙДЕ НАРОДЕ НЕ НА ЧУШКИТЕ,НЕ НА ДОМАТИТЕ ЗАБРАНЕТЕ ГИ СЪС ЗАКОН!АКО НЯКОЙ СИ ПОЗВОЛИ ДА СЕ СНАБДИ С ТЕЗИ НАРКОТИЦИ ЩЕ ЛЕЖИ 15 ГОДИНИ В ЗАТВОРА!НЕ НА ГАДНИТЕ ДРЪВЧЕТА ТЕ НИ ДРУСАТ ВСЕКИ ДЕН Абе хора наред ли сте природата не може да се забранява NATURE CAN'T BE ILLEGAL

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

ekso
    Guest
    сега какво играем на дребно...
    по сладкарниците вече само спейсове да продават, а в детската градина по едно масурче и торбичка лепилце на всяко дете дневна дажба..

мисля, че ще е хубаво и да се легализира педофилията, изнасилването и убийствата...
    изобщо тази глупост НПК само вреди...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от ekso
    сега какво играем на дребно...
    по сладкарниците вече само спейсове да продават, а в детската градина по едно масурче и торбичка лепилце на всяко дете дневна дажба..

мисля, че ще е хубаво и да се легализира педофилията, изнасилването и убийствата...
    изобщо тази глупост НПК само вреди...
    ами да ти кажа не е нормално за 1 грам да те задържат сещаш ли се ! просто е някак си ...тъпо ! както 1-2 грама са малко така и в един момент се оказва страшно много !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ми незнам,то и легална и нелегална все си я пушат,така че...Пък и аз лично не употребявам трева,все ми е едно дали ще я легализират или не.

taka ili ina4e powe4e ot 60% ot teenowete pu6at za6to da ne se legalizira.towa ne trqbwa nepremenno da ozna4awa anarhiq, za6toto pri wsi4ki polojeniq 6te si ima ograni4enie za wazrastta i limit za koli4estwo.ne wijdam kaw e problema sled kato ne se zloupotrebqwa.sq za twardoto oba4e si e druga rabota.tam trqa da se wnimawa mnogo
    na sweta ima tolkowa 4udesa,kolkoto zwezdi ima na nebeto.ako go otre4e6, ti ili si slepec, ili glupak

taka ili ina4e powe4e ot 60% ot teenowete pu6at za6to da ne se legalizira.towa ne trqbwa nepremenno da ozna4awa anarhiq, za6toto pri wsi4ki polojeniq 6te si ima ograni4enie za wazrastta i limit za koli4estwo.ne wijdam kaw e problema sled kato ne se zloupotrebqwa.sq za twardoto oba4e si e druga rabota.tam trqa da se wnimawa mnogo
    na sweta ima tolkowa 4udesa,kolkoto zwezdi ima na nebeto.ako go otre4e6, ti ili si slepec, ili glupak

Против!
    Против!

провалят живота, някакви мекотели да ми се разкарват по улицата, защото "Имаме право да правим каквото си искаме с живота си!". Ае стига толкова. Не ми трябват повече наркомани.

Честно да ви кажа, незнам дали повече ги мразя или повече ги съжелявам. Мислете квото искате, тея хора за мен са измет на обществото. Никакво място нямат сред хората, след като сами не могат да се оправят в живота.
    taka.sega imam nqkolko zabelejki : "mekoteli"- kwo ti da wa prawo da gi obijda6 i da gowori6 taka prezritelno wse edno ne sa hora.twa 4e ti si primerna(da kajem), ne ozna4awa, 4e si po-dobra s ne6to, 6toto kato izkliu4im lekota amaiwane na glawata, trewata ne pri4inqwa ni6to drugo(pone s men e taka)
    "narkomani"? werno 4e si e zawisimost do nakakwa stepen, no twa e mn silna duma!!!!!

da widim..."izmet"...."ne mogat da sw oprawqt s jiwota"..."sajalqwam gi".........kwo da ta kaja.ti qwno ne si naqsno s ne6tata.ama nikak.da ne strada6 ot nqkwi kompleksi za malocennost ili ne6to takowa, 4e si tolkowa ozlobena? poznawat tolkowa hora, koito upotrebqwat trewa nai-redowno i prosto ne moje6 da si predstawi6 kolko sa inteligantni i kak dobre se sprawqt s wsi4ko, koeto im podnese jiwota.a da gi sajalqwa6 e nai-tapoto ne6to, koeto moje6 da naprawi6, za6toto te sa si palnocenni grajdani na taq skapana durjawa!

preosmisli si malko dowodite i porazu4i waprosa prdi da gowori6 tolkowa drazko

Повече от фен
    а тъй =D> хората напоследък са мн неинформирани относно тая тема и мн тесногърди

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    а тъй =D> хората напоследък са мн неинформирани относно тая тема и мн тесногърди
    много правилно.
    светът е голям бе хора.само трябва да се огледате, за да видите, 4е не е тази красива мечта, в която си мислите, че живеете

Цитирай Първоначално написано от sinigerche
    Против!
    Против!

провалят живота, някакви мекотели да ми се разкарват по улицата, защото "Имаме право да правим каквото си искаме с живота си!". Ае стига толкова. Не ми трябват повече наркомани.

Честно да ви кажа, незнам дали повече ги мразя или повече ги съжелявам. Мислете квото искате, тея хора за мен са измет на обществото. Никакво място нямат сред хората, след като сами не могат да се оправят в живота.
    taka.sega imam nqkolko zabelejki : "mekoteli"- kwo ti da wa prawo da gi obijda6 i da gowori6 taka prezritelno wse edno ne sa hora.twa 4e ti si primerna(da kajem), ne ozna4awa, 4e si po-dobra s ne6to, 6toto kato izkliu4im lekota amaiwane na glawata, trewata ne pri4inqwa ni6to drugo(pone s men e taka)
    "narkomani"? werno 4e si e zawisimost do nakakwa stepen, no twa e mn silna duma!!!!!

da widim..."izmet"...."ne mogat da sw oprawqt s jiwota"..."sajalqwam gi".........kwo da ta kaja.ti qwno ne si naqsno s ne6tata.ama nikak.da ne strada6 ot nqkwi kompleksi za malocennost ili ne6to takowa, 4e si tolkowa ozlobena? poznawat tolkowa hora, koito upotrebqwat trewa nai-redowno i prosto ne moje6 da si predstawi6 kolko sa inteligantni i kak dobre se sprawqt s wsi4ko, koeto im podnese jiwota.a da gi sajalqwa6 e nai-tapoto ne6to, koeto moje6 da naprawi6, za6toto te sa si palnocenni grajdani na taq skapana durjawa!

preosmisli si malko dowodite i porazu4i waprosa prdi da gowori6 tolkowa drazko
    zvy4u6 to4no kato narkoman TVARDO PROTIV LEGALIZIRANETO!!! i ne mi obqsnqvaite 4e tva ne bilo narkotik i nqmalo pristrastqvane.eto vlqzohme v ec sabiraite lev i kam holandiq tam e palno s narkomska izmet sig 6e se 4yvstvate ok!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Супер фен
    E kato ste protiv?Az glasuvah `` za ``.Ne che neshto ama taka kato e po dostypna i kato se priema kato nehso po normalno na po malko hora shte pushat.Zashtoto sega e nelegalno,zabraneno i izvyn zakona i gledat da sa praqt na gazari i povecheto pusash samo za tova zashtoto iskat se praqt na otvoreni.Pyk i ako e legalna ne mislq,che shtei ma koi znai kakva razlika.Pak shte si pushat teq koito sa si pushili dokato e bila i nelegalna i nqma da pushat teq,koito ne sa pushili,zashtoto i te sa mojeli da pushat dokato e nelegalna.Stiga da iskash mojesh da si namerish.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    да бе там е пълно с измет,нищо,че е една от страните с най-просперираща икономика и развитие изобщо и наи нисък процент на насилие,кражби,убииства бла бла и такива думи като наркоман(замо щото пуши коз) измет,мекотели и кфи ли още не що не си ги избиете от главата.Човек,който обижда другите,по-различни без изобщо да е запознат с тпва различие,показва слабост,необразованост и е смешен...пък както казваш,че влизаме в ЕС тфа си е наша работа дали ше ходиме в Холандия или не ,ама ти хвани се образовай малко,че такива като тебе излагат страната ни ,s некомпетентните си и първични мнения сешсе ае respect

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си