.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната?

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За.

45 50,00%
  • Против.

45 50,00%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 156
    Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    да бе там е пълно с измет,нищо,че е една от страните с най-просперираща икономика и развитие изобщо и наи нисък процент на насилие,кражби,убииства бла бла и такива думи като наркоман(замо щото пуши коз) измет,мекотели и кфи ли още не що не си ги избиете от главата.Човек,който обижда другите,по-различни без изобщо да е запознат с тпва различие,показва слабост,необразованост и е смешен...пък както казваш,че влизаме в ЕС тфа си е наша работа дали ше ходиме в Холандия или не ,ама ти хвани се образовай малко,че такива като тебе излагат страната ни ,s некомпетентните си и първични мнения сешсе ае respect
    1-vo tva dali py6i6 koz si e tvoq rabota! a tva kvo az pi6a si e li4no moe mnenie taka 4e ne mi kazvai kvo da si izbivam ot glavata i kvo ne! za men jointa e narkotik,i takiva koito py6at redovno sa edni degradirali ytrepki,moje6 li da mi obqsni6 koe my e hybavoto da nz kade se namira6?! da obijda6 e priznak na slabost,a da pyi6 koz kakvo e ? ili sig 6e kaje6 4e kat py6i6 redovno koz e polezno ili vodi6 palnocenen jivot!MN SA JALKI TAKIVA TREVOMAN4ETA KATO TEBE!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Твърдо ПРОТИВ!
    Тва са лайна!!!
    >>> House Music <<<

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sinigerche
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Против!
    Против!

провалят живота, някакви мекотели да ми се разкарват по улицата, защото "Имаме право да правим каквото си искаме с живота си!". Ае стига толкова. Не ми трябват повече наркомани.

Честно да ви кажа, незнам дали повече ги мразя или повече ги съжелявам. Мислете квото искате, тея хора за мен са измет на обществото. Никакво място нямат сред хората, след като сами не могат да се оправят в живота.
    taka.sega imam nqkolko zabelejki : "mekoteli"- kwo ti da wa prawo da gi obijda6 i da gowori6 taka prezritelno wse edno ne sa hora.twa 4e ti si primerna(da kajem), ne ozna4awa, 4e si po-dobra s ne6to, 6toto kato izkliu4im lekota amaiwane na glawata, trewata ne pri4inqwa ni6to drugo(pone s men e taka)
    "narkomani"? werno 4e si e zawisimost do nakakwa stepen, no twa e mn silna duma!!!!!

da widim..."izmet"...."ne mogat da sw oprawqt s jiwota"..."sajalqwam gi".........kwo da ta kaja.ti qwno ne si naqsno s ne6tata.ama nikak.da ne strada6 ot nqkwi kompleksi za malocennost ili ne6to takowa, 4e si tolkowa ozlobena? poznawat tolkowa hora, koito upotrebqwat trewa nai-redowno i prosto ne moje6 da si predstawi6 kolko sa inteligantni i kak dobre se sprawqt s wsi4ko, koeto im podnese jiwota.a da gi sajalqwa6 e nai-tapoto ne6to, koeto moje6 da naprawi6, za6toto te sa si palnocenni grajdani na taq skapana durjawa!

preosmisli si malko dowodite i porazu4i waprosa prdi da gowori6 tolkowa drazko
    Аз като те слушам колко умопомрачително тъпа си и ми става ясно как другите вареняци ти се струват като извора на интелекта и здравия разум. Марш в градинките наркоманиии мани маниии. Кампания - секи полицай с голяма чурка да прасва по един наркоман на ден! Мисля че ще има привърженици и от двете страни на барикадата .
    2т. системно

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    sigurna sum, 4e sum pisala v takava tema

az sum za, vupreki 4e sled kato q legalizirat ( ne 4e 6e stane) nqma da e nteresno
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен Аватара на pathetic
    Чувствайте се свободни да си го настаните удобно,пА дори и накриво.

Всеки да друса каквото желае..

билките и тревичките са създадени за нас.

майната ви на Вас.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Град
    Milky Way galaxy, planet Earth
    Твърдо "ЗА" ДЕКРИМИНАЛИЗИРАНЕТО на марихуаната , ЗЩОТО забраната върху марихуамната ДОКАЗАНО нанася
    ПОВЕ4Е вреди, отколкото самата марихуана, и това се ПОТВЪРЖДАВА от опита на водещите европейски държави.(Холандия), където броят на зависимите от вси4ки видове вещества е НАМАЛЯЛ с над 20% след декриминализирането на марихуаната, и това не е 4удно, в крайна сметка марихуаната води до зависимост(при това само психи4еска) само при 2% от употребяващите я, което е многократно по- малко, отколкото която и да е от "легалните" дроги.

Друг ФАКТ в подкрепа прмахването ан забраната върху марихуаната е факта, 4е най-голям процент от хероино-зависимите са запо4нали да се друсат не някъде другаде, а именно-в затвора!!
    Законите които изпрщат невинни млади хора в затворите създават наркомании, а не треви4ките!

az sym protiv 6toto ako q legalizirat nqma da e interesno i vseki 2 6te sa omazva jestoko ei taka zaradi ednata gazariq. za sega polojenieto si e mn qko trqa se krie6 za da si pafne6 :} ima trypka pone :P

Да бе,голяма тръпка е да те гонят две мазни угоени ченгета.

..а някои просто искат да си отидат в къщурката при посевите и да си откъсне цветето,което да изсушат,свият и изпушат.

Град
    Bulgariq
    Донякъде мнението ми се покрива с на повечето тук.
    И като я легализират кво !? Ще се ограничат пишачите и ще се повиши качеството !? Грънци !
    Винаги ще има такива дето ще си гледат там тенджерите и саксиите за да не плащат пари и за да продават за лична изгода.
    С легализирането ще се усложни положението.

Напротив.По-сурови закони са нужни.Срещу всички наркотици!!

..

срещу всичкия алкохол,цигари,кафе и кола.

срещу всичките дюнери,пици и сандвичи.

срещу всички коли,горива и замърсяване.

срещу всички машини.

срещу всички тия неща,които така или иначе ни скапват скапания живот.

и се извинявам,ако на някого тревичките му пречат.

Супер фен Аватара на _donna_
    незнам дали повече ги мразя или повече ги съжелявам.
    Пише се съжАлявам.
    Тъпа си,както винаги.

Ето,виждаш ли,аз съм шибания наркоман
    ама знам как да пиша на родния си език.
    А ти си малката лигава путка,дето седи вкъщи на сигурно
    пред монитора и раздава правосъдие. (:

Цък,цък.

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Пише се съжАлявам.
    Тъпа си,както винаги.

Цък,цък.
    ok moje da pi6e6 na rodniq si ezik ama pak si 6iban narkoman

Цитирай Първоначално написано от pathetic
    ..

срещу всички машини.

sandvi4ite qko ni sasipvat jivota da ne govorim za avtomobilite!!! ZVY4I6 KATO NARKOMAN

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Пише се съжАлявам.
    Тъпа си,както винаги.

Цък,цък.
    ok moje da pi6e6 na rodniq si ezik ama pak si 6iban narkoman
    толкова си тъп, че не могаси го представя .. даже пишеш на латиница ..майййкооо ! аи дали да взимаш наркотици си е твои избор и вредиш единствено и само на себе си ...но както и да е това е оффтопик и е напълно безмислено ...темата е ясна пишете по нея ...
    аз съм за ДЕКРИМИНАЛИЗИРАНЕТО !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Против!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен
    хаехаех за тоя типаж явно всеки,който изразява мнение различно от неговото и не му изнася е НАРКОМАН .На кафяво беее ахеахехаех всичкииии Много жалко,че не мисли изобщо какво пише,а ако наистина го мисли ооооще по жалко и да признак на слабост е ,щото аз като пуша не съм седнала да храня и да казвам на някой тъпанар и секфи други...мн заблуден.А тфа дали аз проявявам слабост е лично мой проблем ,защото засяга собственото ми здраве и персонално мене като цяло,а твоето Е слабост щото засяга и другите и турбо дебилните епитети ,които им лепваш.Изказваш некомпетентни и необосновани мнения,продиктувани от жалкото количество съществуващ мозък.При липса на такъв аз бих се ограничила от такива изказвания

Супер фен
    През 16ти век имаше некво такова движение против машините - викаха им Лудити . От там произлиза термина луд. А много ми е интересно кой ше ми забрани да си карам колата, тва се едно да ми земат сърцето . Но виж на наркоманите требва им земат и тревата и,парите.
    2т. системно

Аз като те слушам колко умопомрачително тъпа си и ми става ясно как другите вареняци ти се струват като извора на интелекта и здравия разум. Марш в градинките наркоманиии мани маниии. Кампания - секи полицай с голяма чурка да прасва по един наркоман на ден! Мисля че ще има привърженици и от двете страни на барикадата .[/quote]

ти за къв се мислиш бе, келеш?тва че не съм на твоето мнение не ме прави умствено ограничена личност.тва е форум мамка му!и е форум, за да се коментират теми, които ни вълнуват.нормално е да има различия в мисленето, но не е нормално да се обиждаме.и само да ти кажа...това, че са ти се изчерпали аргументите, не се компенсира с използването на цинизми!този метод няма да помогне за решаването на спора, а по-скоро за създаването на кавги
    na sweta ima tolkowa 4udesa,kolkoto zwezdi ima na nebeto.ako go otre4e6, ti ili si slepec, ili glupak

Цитирай Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    ..

срещу всички машини.

sandvi4ite qko ni sasipvat jivota da ne govorim za avtomobilite!!! ZVY4I6 KATO NARKOMAN

хаххахах така ти се струва, защото не усещаш иронията
    na sweta ima tolkowa 4udesa,kolkoto zwezdi ima na nebeto.ako go otre4e6, ti ili si slepec, ili glupak

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    хаехаех за тоя типаж явно всеки,който изразява мнение различно от неговото и не му изнася е НАРКОМАН .На кафяво беее ахеахехаех всичкииии Много жалко,че не мисли изобщо какво пише,а ако наистина го мисли ооооще по жалко и да признак на слабост е ,щото аз като пуша не съм седнала да храня и да казвам на някой тъпанар и секфи други...мн заблуден.А тфа дали аз проявявам слабост е лично мой проблем ,защото засяга собственото ми здраве и персонално мене като цяло,а твоето Е слабост щото засяга и другите и турбо дебилните епитети ,които им лепваш.Изказваш некомпетентни и необосновани мнения,продиктувани от жалкото количество съществуващ мозък.При липса на такъв аз бих се ограничила от такива изказвания
    хахаааа е тва радва отсякъде.много добре казано

Супер фен
    Аз като те слушам колко умопомрачително тъпа си и ми става ясно как другите вареняци ти се струват като извора на интелекта и здравия разум. Марш в градинките наркоманиии мани маниии. Кампания - секи полицай с голяма чурка да прасва по един наркоман на ден! Мисля че ще има привърженици и от двете страни на барикадата .

ти за къв се мислиш бе, келеш?тва че не съм на твоето мнение не ме прави умствено ограничена личност.тва е форум мамка му!и е форум, за да се коментират теми, които ни вълнуват.нормално е да има различия в мисленето, но не е нормално да се обиждаме.и само да ти кажа...това, че са ти се изчерпали аргументите, не се компенсира с използването на цинизми!този метод няма да помогне за решаването на спора, а по-скоро за създаването на кавги[/quote]
    Ми ти хуу ме храниш, ама погледни какво си написала първо и тогава говори. Познавала тя напушеняци дето виждаш ли били много умни, ами да, това е решението на проблема с образованието. Всички тъпи деца по един бонг в устата и вече ше са умни .
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo

ти за къв се мислиш бе, келеш?тва че не съм на твоето мнение не ме прави умствено ограничена личност.тва е форум мамка му!и е форум, за да се коментират теми, които ни вълнуват.нормално е да има различия в мисленето, но не е нормално да се обиждаме.и само да ти кажа...това, че са ти се изчерпали аргументите, не се компенсира с използването на цинизми!този метод няма да помогне за решаването на спора, а по-скоро за създаването на кавги
    Ми ти хуу ме храниш, ама погледни какво си написала първо и тогава говори. Познавала тя напушеняци дето виждаш ли били много умни, ами да, това е решението на проблема с образованието. Всички тъпи деца по един бонг в устата и вече ше са умни .[/quote]

аре са не се подигравай, защото това си е право на личен избор.не става въпрос, че от тревата поумняваш.става въпрос за това, че от тревата не затъпяваш, като я употребяваш в разумни количества.

Супер фен

Ми ти хуу ме храниш, ама погледни какво си написала първо и тогава говори. Познавала тя напушеняци дето виждаш ли били много умни, ами да, това е решението на проблема с образованието. Всички тъпи деца по един бонг в устата и вече ше са умни .

аре са не се подигравай, защото това си е право на личен избор.не става въпрос, че от тревата поумняваш.става въпрос за това, че от тревата не затъпяваш, като я употребяваш в разумни количества.[/quote]
    Точно "тоя тип хора" които изпитват все нарастващи пречки при редовното си набавяне на дрогата и това да се е превърнало в толкова голям и належащ проблем за тях че да имат една изгода от евентуална легализация, употребяват трева точно в неразумни количества. Некой фен който е решил да се напуши на бала си или на рождения си ден ше си намери трева или кока със или без забрана.
    2т. системно

аре са не се подигравай, защото това си е право на личен избор.не става въпрос, че от тревата поумняваш.става въпрос за това, че от тревата не затъпяваш, като я употребяваш в разумни количества.
    Точно "тоя тип хора" които изпитват все нарастващи пречки при редовното си набавяне на дрогата и това да се е превърнало в толкова голям и належащ проблем за тях че да имат една изгода от евентуална легализация, употребяват трева точно в неразумни количества. Некой фен който е решил да се напуши на бала си или на рождения си ден ше си намери трева или кока със или без забрана.[/quote]

е то тва хубаво, но тези думи според мен са за наистина силите наркотици.все па да не забравяме, че пристрастяването към тревата е много малка.някакъв жалък процент.иначе си прав, че ако е решено да ще се пуши, трева може да се намери винаги

глупци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си