- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хващали ли са ви...
Ами аз не съм пушила трева,но предполагам нямаше да ме хванат,защото нямаше да я пуша в къщи.
o6te ne sa 6matkite prosti ama ima vreme
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
maika mi znai che pusha ot 2 godini i si prai pas pred bashta mi ama i toi se useshta veche .. az si svivam masurite v kinefa sqka sutrin predi daskaloi v nas si pusha super ailqshki kvo me ebe osven da mi sprat djobnite li kvo
![]()
![]()
![]()
az ne pu6a,zatova moje bi ne sa me hva6tali!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Не пуша трева,за това няка и как да ме хванат![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
не.
Only God will judge me!
treva ne sa me fa6tali 6tot nema da trugna da q pu6a u nas...edin put se beh razligavil i za malko me vidat kak si svivam jojen ama ne uspqha![]()
ne, ama znaqt![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ne ne sa ma hvashtali,no sa ma razbirali 4e sim napushena shot stavam mno ne adekvatna kato se tochno kato se pribera i sama mi namirali treva
Sinqt na budniq-LUDOST!!!
трева-не , но цигари да![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
mi mene me fana mama i az i razpraaam 4e twa sa cigarki i tq powerwa![]()
![]()
![]()
![]()
az ne sam pushela treva no sam chuvala interesni neshta...poneje mn hora mi kazvat che ne e nishto koi znae kakvo ne iskam da probvam![]()
az 1\2 puti sum se opitvala,ama ne 4e stana ne6o!No vednuj si q su6ah na selo i edna ot babite si e gleda6e i misle6e,4e sa nqkvi bilki![]()
![]()
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
абе мацко някой беше написал, 4е си свивал джоджен, да не си са объркала и тиПървоначално написано от Tokio_Hotelkata
![]()
напоследък бащата пак почна да ме разпитва, но аз си държа на теорията, 4е не правя такива работи пък да видим колко още ще вярва![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
naliiiПървоначално написано от 182+44_4adel
za nagratka![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
^щот е бил тъпо копеле.
за да почнеш хероин или тряя си толкова прост, че да не знаеш с какво се захващаш, или наистина тряя да имаш ЕБАХТИ проблемите и да не ти пука че ше умреш...естествено повечето го почват поради първата причина
не ние си пушиме по семейному![]()
Преди около година ми се случи нещо много странно.По това време даваха филма "Трева".С едни съученици решихме да излезем една събота и като част от излизанката ни беше запланувано да пушим коз.Пет минутки преди да изляза се позвъни на телефона.Майка ми дигна и ми каза "Баба ти, иска да те чуе".Това си е нормално - все пак живеем на двата края на държавата, а и беше събота.Казах "Здрасти, бабо, какво има" и тя ме пита ей така директно, без никакви предисловия "Ти трева пушиш ли?"..Останах като ударен от гръм.Добре, че нямаше никой в стаята и баба ми не можеше да ми види изражението.Казах й съсвем невинничко "Не, бабо, аз съм примерно дете, ти ме знаеш мен", а тя ми отговори "Аха, щото аз тука гледам един филм "Трева", та реших да те питам дали пушиш"...Лелеееее, после, като излязохме с приятелите, така съм се смял на тази случкаа..За малко да се изтърва, че отивам натам - да пуша трева хахаха
Иначе не, наще даже си мислят, че алкохол не близвам.Това-добре, но какво остава за тревата![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
НЕАз ако го правя ,не е в нас :P
емииии не ама предполагам че майка ми нещо подозира че пак почва да ме разпитване че пуша редовно де
![]()
хммм аз пък и в нас съм пушела ...но ...в нас е нямало никои на терасата или вътре ... се тая ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ами не саи дано не ме..
![]()
Да ...Веднъж една приятелка се беше издънила пред наще и те ми нарайх тест ( в който излезе и екстази ) и веднъж в якето ми намериха лисчета и трошляк![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .