- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Темата за вашите хобита
Аз нямам свободно времеЗапълвам го с неща,които не бих нарекла хобита...Но някои хора може и да нарекат така неща като спорт и рисуване...
пиШа стиХове и Се разхоЖдАм, КАто ЛуДА пО сОфиисКите улИци![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
човек имам едно Ферари Ф 40,което мисля да го оправям.Обаче е в насипно състояние и носачите на предните колела са счупенуи.Да имаш няква идея как ога да ги възтановя?
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Нямам много свободно време, но за хоби... фитнес залата ...
Ми ... баскетбол, компютри....
Хммм LRP Electronics.. добре добре! Купето HPI или съм в грешка? Не си ли мислил за ДВГ?Първоначално написано от NiKOLAN
Преди доста бях запален по това (не че сега не съм), дори в мазата имам останало едно корито на FSR (F3V) за 3,5 cc ДВГ или някое електро, и едно на въздушен винт подходящо за сняг, лед и вода.
Моите хобита са:
Парапланеризъм, мотокрос, колелце връткам(cross country, allmountain, freeride), но вече по-рядко, фотография, лов и риболов... за сега за други не се сещам.
Практиката от училище ми е хоби - обезкостяване на месо.
Харесвам литературата. Обичам да чета и пиша![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
![]()
WTF
![]()
![]()
![]()
![]()
хоби - да дразня хората![]()
За жалост нямам свободно време, а ако измъкна някой друг час - лягам да подремна, че ще взема 'се срина накрая някъде![]()
ми...да слушам музика, да танцувам, да се разхождам из варненския център, да се къпя, да пия нес кафе фрапе, да се "мотая" в форума
П.П. Последните са голяма глупост обаче...
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Особенно предпоследното "да пия нес кафе".Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
Направо трябва да влезе в "националния хоби регистър". =D>
ami mnogo obicham da se razhojdam po ulicite ili puk da sedq na ndk
а я ми направи и прати на лична поща снимки на ферарито. иначе за въстановяване идеи имамПървоначално написано от magesnik
, за счупеното ползвай внимателно лепилце от тея секундните, ама не от евтините за по 50 стотинки, щото пак ще ти се счупи. ползвай там супер бонд май е добро или е такива. а ако имаш проблеми с електрониката вече е по сложно но не е неоправимо. обикновенно пръдват крайните транзистори.
като ти се блъсне някъде количката за момент и блокираи или просто гумите се въртят по малко щото нали няма на къде да ходи количката, в този момент съпротивлението на мотора рязко пада и рязко се увеличава тока през крайните транзистори (максималният е 2А). следва покачване на темпететурата и в крайна сметка ти изгаря някой PN преход на транзистора с което можеш да го отпишеш от схемата вече. същото се получава, когато си караш количката по разни килими, мукети и тем подобни, щото гумите "потъват" малко или много във въпросните подове там и това, както и факта че като потъват колелата долнището малко или много "стърже" във килима да кажем, водят до същото леко затрудняване на моторчето и пак голям ток ала бала... пръц. тук за проблемите в крайният транзистор можем да добавим и често правените от нас "шофьорите" на такива колички като натисмен напред и за да избегнем сблъсък със стена да кажем и като натиснем веднага копчето назад. отговора е аналогичен на горните съждения.
и така нататъка
така ти се струва. тъй като не съм кой знае колко заможен (всъшност изобщо не съм и винаги дължа някви пари на някой) количката която виждащ си я купих от софия рпес преди година и 9-10 месеца за 50 лева. най обикновенна е. на мен това което ми хареса е че е доста голяма, работи на 40MHz, не е бавна и най важното!!! купето много точно пресъздава Ферари 360 Модена. естествено веднага я отворих и... практиката учи. тя тая количка ми е вече незнам коя подред.Първоначално написано от DetE-Idi0t
споко и аз съм така. вторник и четвъртък имам по 12 часа училище (и двете смени) а след това съм на тренировки, както всеки друг ден. събота и неделя засега почивам, освен ако не тръгна на още курсове че май ще трябваПървоначално написано от machoka
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
Както казах вече уча в хранително вкусово училище, специалност месо. Много обичам да обезкостявам, да махам месото от коста, като се старая да оставям възможно най-малко месо по него.Първоначално написано от LunaTriCk
Първоначално написано от BeBencEto
+ да слушам музика на мп3-то по улиците и да крещя, да спя (щото напоследък не ми остава време..) ии да ходя на аеробика
тфа се сещам за сега..
П.П. мацко,ти на НДК ли стоиш?![]()
ами не е точно хоби, ама се опитвам да оправям филмите, в които пове4ето ми приятели се вкарват в последно време ( абе имам нова длъжност - кош4е за душевни отпадъци )
и имам слабост към унищожаване на косата си по всякакъв на4ин
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
да тренирам и да се мотам с прятели
През лятото хоби ми е да ходя на плаж и да се разкарвам насам - натам из Варна...Сега нямам свободно време за хоби...Прибирам се чак в 2,30 и като почна да уча.....свършвам чак към 5-6. После излизам...Т.е. сега хоби ми е да излизам![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Хобита са ми музиката, рисуването и ритането на хек.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."