.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Темата за вашите хобита

Като хоби се изключва седенето пред компютъра!!!

така търсих такава но не намерих. има за това какво колекционираме и сега се сетих да направя тема за хобитата ни.

ето основното нещо с което се занимавам в свободното време.

2, 11 и 8 точка системно - бан

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз нямам свободно времеЗапълвам го с неща,които не бих нарекла хобита...Но някои хора може и да нарекат така неща като спорт и рисуване...

Супер фен
    пиШа стиХове и Се разхоЖдАм, КАто ЛуДА пО сОфиисКите улИци
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    човек имам едно Ферари Ф 40,което мисля да го оправям.Обаче е в насипно състояние и носачите на предните колела са счупенуи.Да имаш няква идея как ога да ги възтановя?
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Нямам много свободно време, но за хоби... фитнес залата ...

Ми ... баскетбол, компютри....

Супер фен
    Град
    VCHC

Re: Темата за вашите хобита

Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    Като хоби се изключва седенето пред компютъра!!!

така търсих такава но не намерих. има за това какво колекционираме и сега се сетих да направя тема за хобитата ни.

ето основното нещо с което се занимавам в свободното време.

Хммм LRP Electronics.. добре добре! Купето HPI или съм в грешка? Не си ли мислил за ДВГ? Преди доста бях запален по това (не че сега не съм), дори в мазата имам останало едно корито на FSR (F3V) за 3,5 cc ДВГ или някое електро, и едно на въздушен винт подходящо за сняг, лед и вода.
    Моите хобита са:
    Парапланеризъм, мотокрос, колелце връткам(cross country, allmountain, freeride), но вече по-рядко, фотография, лов и риболов... за сега за други не се сещам.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Практиката от училище ми е хоби - обезкостяване на месо.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Харесвам литературата. Обичам да чета и пиша
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    WTF
    хоби - да дразня хората

Мега фен Аватара на machoka
    За жалост нямам свободно време, а ако измъкна някой друг час - лягам да подремна, че ще взема 'се срина накрая някъде

Повече от фен
    ми...да слушам музика, да танцувам, да се разхождам из варненския център, да се къпя, да пия нес кафе фрапе, да се "мотая" в форума

П.П. Последните са голяма глупост обаче...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    ми...да слушам музика, да танцувам, да се разхождам из варненския център, да се къпя, да пия нес кафе фрапе, да се "мотая" в форума

П.П. Последните са голяма глупост обаче...
    Особенно предпоследното "да пия нес кафе". Направо трябва да влезе в "националния хоби регистър". =D>

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami mnogo obicham da se razhojdam po ulicite ili puk da sedq na ndk

Цитирай Първоначално написано от magesnik
    човек имам едно Ферари Ф 40,което мисля да го оправям.Обаче е в насипно състояние и носачите на предните колела са счупенуи.Да имаш няква идея как ога да ги възтановя?
    а я ми направи и прати на лична поща снимки на ферарито. иначе за въстановяване идеи имам , за счупеното ползвай внимателно лепилце от тея секундните, ама не от евтините за по 50 стотинки, щото пак ще ти се счупи. ползвай там супер бонд май е добро или е такива. а ако имаш проблеми с електрониката вече е по сложно но не е неоправимо. обикновенно пръдват крайните транзистори.
    като ти се блъсне някъде количката за момент и блокираи или просто гумите се въртят по малко щото нали няма на къде да ходи количката, в този момент съпротивлението на мотора рязко пада и рязко се увеличава тока през крайните транзистори (максималният е 2А). следва покачване на темпететурата и в крайна сметка ти изгаря някой PN преход на транзистора с което можеш да го отпишеш от схемата вече. същото се получава, когато си караш количката по разни килими, мукети и тем подобни, щото гумите "потъват" малко или много във въпросните подове там и това, както и факта че като потъват колелата долнището малко или много "стърже" във килима да кажем, водят до същото леко затрудняване на моторчето и пак голям ток ала бала... пръц. тук за проблемите в крайният транзистор можем да добавим и често правените от нас "шофьорите" на такива колички като натисмен напред и за да избегнем сблъсък със стена да кажем и като натиснем веднага копчето назад. отговора е аналогичен на горните съждения.
    и така нататъка

Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Хммм LRP Electronics.. добре добре! Купето HPI или съм в грешка? Не си ли мислил за ДВГ? Преди доста бях запален по това (не че сега не съм), дори в мазата имам останало едно корито на FSR (F3V) за 3,5 cc ДВГ или някое електро, и едно на въздушен винт подходящо за сняг, лед и вода.
    така ти се струва. тъй като не съм кой знае колко заможен (всъшност изобщо не съм и винаги дължа някви пари на някой) количката която виждащ си я купих от софия рпес преди година и 9-10 месеца за 50 лева. най обикновенна е. на мен това което ми хареса е че е доста голяма, работи на 40MHz, не е бавна и най важното!!! купето много точно пресъздава Ферари 360 Модена. естествено веднага я отворих и... практиката учи. тя тая количка ми е вече незнам коя подред.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    За жалост нямам свободно време, а ако измъкна някой друг час - лягам да подремна, че ще взема 'се срина накрая някъде
    споко и аз съм така. вторник и четвъртък имам по 12 часа училище (и двете смени) а след това съм на тренировки, както всеки друг ден. събота и неделя засега почивам, освен ако не тръгна на още курсове че май ще трябва
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    WTF
    хоби - да дразня хората
    Както казах вече уча в хранително вкусово училище, специалност месо. Много обичам да обезкостявам, да махам месото от коста, като се старая да оставям възможно най-малко месо по него.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    ami mnogo obicham da se razhojdam po ulicite ili puk da sedq na ndk
    + да слушам музика на мп3-то по улиците и да крещя, да спя (щото напоследък не ми остава време..) ии да ходя на аеробика тфа се сещам за сега..

П.П. мацко,ти на НДК ли стоиш?
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ами не е точно хоби, ама се опитвам да оправям филмите, в които пове4ето ми приятели се вкарват в последно време ( абе имам нова длъжност - кош4е за душевни отпадъци )
    и имам слабост към унищожаване на косата си по всякакъв на4ин
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

да тренирам и да се мотам с прятели

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    През лятото хоби ми е да ходя на плаж и да се разкарвам насам - натам из Варна...Сега нямам свободно време за хоби...Прибирам се чак в 2,30 и като почна да уча.....свършвам чак към 5-6. После излизам...Т.е. сега хоби ми е да излизам
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Хобита са ми музиката, рисуването и ритането на хек.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си