.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 111
    ne namiram nishto privlekatelno v momiche koeto mlqska dyfka hodi s kalna pijama i chehli na daskalo i pliue nasreshta parchenca ot chips .. da ne govorime za hranata mejdu breketite i roshavata pricheska ..

Китайското население-сръчен,ама прост народ!

Нищо не ми харесва в китайците.Неможе и на вас да ви хареса момиче-модел,която има косми под мишниците ..има косми по краката,..отива на ревю,ще представя къси рокли,а има косми..бахти ужаса. Мъжете пък-храчат,оригват се,пърдят.Това е толкова нормално тук,колкото да хлъцнеш..даже не се извиняват. Супер,МЕГА нечистоплътни са!
    Миришат,ама... не се трае! Не Китай,а СМЪРДЯЙ е трябвало да кръстят държавата. Като ти се усмихнат насреща,по зъбите им има 2 пръста налепи.. то за това са толкова евтини пастите им за зъби-по 40ст са.Абе какво да ви разправям,УЖАС!

Цитирай Първоначално написано от MONKATA_PLN
    ммм на мен не ми харесват като цяло испанците.

Daa !! Za za ispancite !! Mn mi haresvat na men... Az s1m v Angliq i tuka ima mn Kolumbiici i tez sa mn hubavi.. ne sa beli ... zagorqli.. :P

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от SliPknoT_girl
    англичаните и общо взето "британците" до един са зодия динозавър за мен..
    Разбирам те...

NAP1LNO !! +1242353738

Цитирай Първоначално написано от summer_gir1
    аз не може да се каже че съм имала гадже от друга страна... нещо такова се получи обаче за 1 ден - поляк беше

Tez p1k polqcite .. kolko sa prosti ... nqqm dumi ... moito u4ili6te e p1lno s tqh ... lele ... nema po golemi selqn4eta ot tqh,...

Град
    Испания
    Много голям процент от испанците са красиви!Душички са!Но странното е,че колкото са свободолюбиви,толкова са и ревниви!Луди,но сладури!
    Надеждата умира последна!!!

Цитирай Първоначално написано от nikita29
    Много голям процент от испанците са красиви!Душички са!Но странното е,че колкото са свободолюбиви,толкова са и ревниви!Луди,но сладури!

PODKREPQMM...

Град
    BELARUS
    As sum jenen za belaruskinia i jiveia v belarus,mislia 4e rusnacite sa skapani hora,znaiat samo edna vodka i edno ebane,a kolkoto do amerikanci i ispanci i drugi takiva,mislia 4e znaiat kak da si jiveiat,te sa po stilni i po emocionalni hora.
    EDIN OT VSI4KI NA ZEMIATA

Цитирай Първоначално написано от summer_moon31
    Eeeee vsi4ki se kefqt na ispancite haha i az taka
    Аз се кефя на испанките

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от summer_moon31
    Eeeee vsi4ki se kefqt na ispancite haha i az taka
    Аз се кефя на испанките
    Oooo nedei, molq te na men sa mi kato trun v o4ite

Град
    Белград/София
    Живея в Събия. Момчетата са в общи линии същите като в България, с малката разлика, че (поне според мен де) знаят една идея повече как да се държат с момичетата.

Град
    LoveTown
    Az zivea v Grcia i do sega sum bil samo s grkini koito mi se vizdat simpaticni! S bulgarka ne sum bil i za tova ne moga da otsydq!
    Vie bulgarskite kakvi ste?
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

оуу канадски истории не ме кефят и бтв момичеетата с които общувам тук (от различни държави сме) .. не харесват канадци ... имала съм гадже кададо - нз си там кфо ... но не ... мерси 2ри път не друго си е .. българската ....... . ...... ... *****

Цитирай Първоначално написано от marina star
    nqmala sam no edin italianec bi bil dobre do6al nasre6ta

Ъъъ мога да ти кажа, че италянците не СТРУВАТ ... От 1 година съм в Италия смених 3 - 4 италянци и повярвай не си струват.. Ако ти не направиш първата крачка си загинала... Хаха

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хм...еми преди време се запознах с едно момче от Гърция...Беше много готин и мил с мен...Но това не мога да го кажа за останалите му сънародници.

Град
    В бъдещето.
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от morenita
    Hei az prekarah 1 godina v USA tam izlziah s edno negarche-amerikanec. Ne beshe otromantichniq tip muje. Nqmashe rozi i liubovni kartichki no otnoshenieto mu kum men vinagi e bilo mnogo korektno. Vurnah se predi poveche ot 2 meseca i oshte mi lispva. Sega jiveq v Ispaniq i smeq da tvardq che ispancite mise vijdat grozni, no predpolagam che sled vreme i tova shte se promeni. Obichaite se
    АААААААААААААААААААААААА, егър?Господи къде си?Трябва да бъдеш убита!Заразата трябва да спре!Бати уродите,и аз тук виждах няква "българска" пача да се движи с негър,бах ужаса,как не ви е гнус бе?

Иначе НЕ,бих бил с друга само ако съм пиян и тя е рускиня,иначе НЕ!!!!!
    Руснаците са много хубави хора!
    Един "приятел" Българин, ще се жени за негърка от африка....
    I LVE 69. I LVE

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Francuzite sa gore-dolu hubavi ... No germancite opredeleno poveche mi haresvat ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Germany,Munich
    negar za gadje-ddz, ama imam mn dobri fr negri. V germaniq ima mn 4ujdenci i poznavam sekvi.. Ispancite sa strahotni Edin ispanec ot moito daskalo malee kat se setq za nego jalko 4e si ima gadje , edin dr ispanec koito me haresva6e i az go haresvah ama toi be6e malko 6matka ma ni6to. Edin ot Tailand mn gotin be6e ama i toi s gadje .Turcite sa ujas, gotini sa oba4e palni selqni s tva darjanie Teq ot Bosnia i Herzigovina bivat, a teq ot Irak na tema higiena nqkoi ni6to ne razbirat, a germancite sa germanci super sa

Du glaubst nicht, wie verr

ispancite sa mn prosti eii i ne sa koi znae kvi xubavci,no sa s blizak do balgrskiq mantalitet.zabavlqvam se vse edno s bgta

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Аз съм в Италия и италянците не ми харесват.. има готини момчета но като цяло излъчването им е супер педалско,фешанско както искате го разбирайте.. Бившият ми беше българин и си ми беше мн добре с него.. просто тук имат различни разбирания за всяко едно нещо..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Има хубави французи. Но не са много...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ууу немците в Дрезден са сладури повечето

Град
    София

Относно негрите

И аз не харесвам негри, но факт е, че те са много по-надарени от белите мъже... Освен това, една позната, която има 2 деца от двама различни негри, казва, че която жена е била един път с негър, никога повече не си помисля за бял мъж...

spored men vuv vsqka durjava si ima kakto mnogo krasivi taka i mnogo grozni
    az naprimer si padam po rusi sus svetli o4i nqma zna4enie dali e germanec angli4anin ili kvot da e bilo stiga da e krasiv

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си