- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- За срещуположния пол в държавата вкоято сте
ne namiram nishto privlekatelno v momiche koeto mlqska dyfka hodi s kalna pijama i chehli na daskalo i pliue nasreshta parchenca ot chips .. da ne govorime za hranata mejdu breketite i roshavata pricheska ..
Нищо не ми харесва в китайците.Неможе и на вас да ви хареса момиче-модел,която има косми под мишниците..има косми по краката,..отива на ревю,ще представя къси рокли,а има косми..бахти ужаса. Мъжете пък-храчат,оригват се,пърдят.Това е толкова нормално тук,колкото да хлъцнеш..даже не се извиняват. Супер,МЕГА нечистоплътни са!
Миришат,ама...не се трае! Не Китай,а СМЪРДЯЙ е трябвало да кръстят държавата. Като ти се усмихнат насреща,по зъбите им има 2 пръста налепи..
то за това са толкова евтини пастите им за зъби-по 40ст са.Абе какво да ви разправям,УЖАС!
Много голям процент от испанците са красиви!Душички са!Но странното е,че колкото са свободолюбиви,толкова са и ревниви!Луди,но сладури!![]()
Надеждата умира последна!!!
As sum jenen za belaruskinia i jiveia v belarus,mislia 4e rusnacite sa skapani hora,znaiat samo edna vodka i edno ebane,a kolkoto do amerikanci i ispanci i drugi takiva,mislia 4e znaiat kak da si jiveiat,te sa po stilni i po emocionalni hora.
EDIN OT VSI4KI NA ZEMIATA
Аз се кефя на испанкитеПървоначално написано от summer_moon31
![]()
Oooo nedei, molq teПървоначално написано от kristo
na men sa mi kato trun v o4ite
![]()
Живея в Събия. Момчетата са в общи линии същите като в България, с малката разлика, че (поне според мен де) знаят една идея повече как да се държат с момичетата.
Az zivea v Grcia i do sega sum bil samo s grkini koito mi se vizdat simpaticni! S bulgarka ne sum bil i za tova ne moga da otsydq!
Vie bulgarskite kakvi ste?
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
оуу канадски истории не ме кефяти бтв момичеетата с които общувам тук (от различни държави сме) .. не харесват канадци ... имала съм гадже кададо - нз си там кфо ... но не ... мерси 2ри път не
друго си е .. българската ....... . ...... ... *****
![]()
Първоначално написано от marina star
Ъъъ мога да ти кажа, че италянците не СТРУВАТ... От 1 година съм в Италия смених 3 - 4 италянци и повярвай не си струват.. Ако ти не направиш първата крачка си загинала... Хаха
![]()
![]()
![]()
Хм...еми преди време се запознах с едно момче от Гърция...Беше много готин и мил с мен...Но това не мога да го кажа за останалите му сънародници.![]()
Един "приятел" Българин, ще се жени за негърка от африка....Първоначално написано от Ziezi
![]()
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
negar za gadje-ddz, ama imam mn dobri fr negri. V germaniq ima mn 4ujdenci i poznavam sekvi.. Ispancite sa strahotniEdin ispanec ot moito daskalo malee kat se setq za nego
jalko 4e si ima gadje , edin dr ispanec koito me haresva6e i az go haresvah ama toi be6e malko 6matka
ma ni6to. Edin ot Tailand mn gotin be6e ama i toi s gadje
.Turcite sa ujas, gotini sa oba4e palni selqni s tva darjanie
Teq ot Bosnia i Herzigovina bivat, a teq ot Irak
na tema higiena nqkoi ni6to ne razbirat, a germancite sa germanci super sa
![]()
Du glaubst nicht, wie verr
ispancite sa mn prosti eii i ne sa koi znae kvi xubavci,no sa s blizak do balgrskiq mantalitet.zabavlqvam se vse edno s bgta
Аз съм в Италия и италянците не ми харесват.. има готини момчета но като цяло излъчването им е супер педалско,фешанско както искате го разбирайте.. Бившият ми беше българин и си ми беше мн добре с него.. просто тук имат различни разбирания за всяко едно нещо..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Ууу немците в Дрезден са сладури повечето![]()
![]()
И аз не харесвам негри, но факт е, че те са много по-надарени от белите мъже... Освен това, една позната, която има 2 деца от двама различни негри, казва, че която жена е била един път с негър, никога повече не си помисля за бял мъж...![]()
spored men vuv vsqka durjava si ima kakto mnogo krasivi taka i mnogo grozni
az naprimer si padam po rusi sus svetli o4i nqma zna4enie dali e germanec angli4anin ili kvot da e bilo stiga da e krasiv![]()