.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    ###
    Guest

малка анкета за момчета и момичета

искам да ви питам и момчета и момичета,харесва ли ви следното:
    ЗА МОНИЧЕТА:да си представяте,че някое момче почти ви изнасилва и всички други последствия около ситуацията.
    ЗА МОМЧЕТА:а вие момчета представяте ли си понякогаче почти изнасилвате момиче,което мн ви харесва,а и вие не сте й безразличен...
    Възбуждащо ли ви се струва???момчета,ако гаджето ви ви каже,че това я възбужда,как ще реагирате???А вие момичета?

ХрИ
    Guest
    Случвало ми се е да си представя как 5-6 мъже ме изнасилват, като ми се изреждат последователно и след това повтарят. А гаджето ми е вързан от страни и гледа цялата сцена. Това ми въздейства супер възбуждащо и при секс свършвам моментално.

Desssencetooo
    Guest
    Az sa6to sam si go predstavqla i...nemoga da otreka, 4e me vazbujda tazi misyl, no ne smeq da go kaja na gadjeto si

Мега фен Аватара на koalka
    Какво възбуждащо има в това някой да те изнасилва?Мисълта е отвратителна и не съм си представяла такова нещо.Мисълта за изнасилване ми се струва гадна.

Desssencetooo
    Guest
    Az nqmam predvid, 4e bi mi dopadnalo nqkoi gnusen nepoznat da go napravi, a po-skoro, 4e si padam po malko po-grubiq sex

Супер фен
    mene li4no ne me kefi da si predstavqm kak iznasilvam nekva macka 6tot kat 4uq iznasilvane si mislq za nekvi otrepki i dolni kurvi predpo4itam da klatq priqtelkata si zdravo pred tova

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Представям си,че приятелят ми ме вързва и прави с мен,каквото си пожелае.Ама да ме изнасилва не-а и то няма да е насила!

ами аз невиждам да има анкета

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от ХрИ
    Случвало ми се е да си представя как 5-6 мъже ме изнасилват, като ми се изреждат последователно и след това повтарят. А гаджето ми е вързан от страни и гледа цялата сцена. Това ми въздейства супер възбуждащо и при секс свършвам моментално.
    Ей това ме разби!! Малко по споко де...5-6 ??? Че и гаджето ти да те гледа отстрани?? Ми не е нормално извинявай...не и за мен

Не не съм!
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

На сила - не. Не ме възбужда.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Изнасилването в никакъв случай не може да ме възбуди. Понякога се възбудам от по-грубия секс, когато просто не мога да удържа приятеля си. Също и както вече казаха да му позволя да прави каквото си поиска с мен. Но изнасилване в никакъв случай.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

awanturistkata{P}
    Guest
    oooooooooooo tva e stra6no vazbujda6to probvaite da se darpate na prqtelite si ama taka nejno i diskretno dokato igrata zagrubee ....probvala sam go s gadjeto mi i tovqrvaite po hubav sex prez jivota si ne bqh pravila...pa da vi kaja 4esno i na nego mnogo mu dopadna...

Повече от фен
    sanuvala sum. Gadno e...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Вие правите ли разлика м/у "Изнасилване" и лекото дърпане с приятеля...което е повече "на игра"???
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    mene li4no ne me kefi da si predstavqm kak iznasilvam nekva macka 6tot kat 4uq iznasilvane si mislq za nekvi otrepki i dolni kurvi predpo4itam da klatq priqtelkata si zdravo pred tova

Евала пи4 това мнение много ми хареса.Евала на такива хора =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Guest
    доста ме насметохте,ама аз не ви говоря за някви гнусни и гадни момчета/мъже/ и за тъпи к*рви.И по "нещо като изнасилване" нямам предвид нещо ужасно и грубо,а просто една нежна и мръсна фантазия.И все още чакам мнения по въпроса.

awanturistkata{P}
    Guest
    az pak ti kazvam..vav fantaziite i tva da gi osa6testvqva6 s gadjeto ti nqma ni6to lo6o.....daje naprotiv raznoobrazqvate vrazkata si i ne si omrazvate barzo...pak i sexa e vinagi raznoobrazen i strahoten

Не.

Guest
    nqma nishto losho v hardcore-a

Супер възбуждащо е наистна и съм си го представяла не веднъж

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Azis4o
    Guest
    Мн се възбуждам даже често сънувам как дузина яки негри ме изнасилват на сцена ....

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Guest
    iznasilvaneto e gadno ...ama sum si predstavqla takiva ne6ta..samo 4e s mom4e koeto haresvam

ходи се прегледай!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Изнасилването в никакъв случай не може да ме възбуди. Понякога се възбудам от по-грубия секс, когато просто не мога да удържа приятеля си. Също и както вече казаха да му позволя да прави каквото си поиска с мен. Но изнасилване в никакъв случай.
    На същото мнение съм. Няма нищо възбуждащо в изнасилването!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    avtore i kat sa sabudi ko stana brato ? da ne se chuvstvashe iznasilen?

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си