- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ah tova mrankane
Ем то и на мен много ми мърморят на тая тема, ама аз гледам да им угаждам или да не им обръщам вснимание и така става цаката!!!
ауу неее!всяка вечер като се прибера и слушам само:"тея дрехи защо са тука,какво е тва тука,кво е онова"...и всеки ден едно и също и аз най-много да взема нещо примерно което"пречи"на майка ми от единия шкаф и да го преместа в/у др!е...все пак понякога се случва и да подреждам-яко вдъхновение ми идва като трябва да ходя някъде(примерно до магазина)и моя милост решава"ееее ама сега не мога ве мамо-сега подреждам"
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
абсолютно същото положение е и при мен оба4е тя почва все по рядко да си пее и това е хубаво обаче някой път като почне аууу няма спиране ама дълга историяПървоначално написано от 6emet4e
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
КОНТРОЛ
Бий хлапето!!!
Първо мъки да го родиш.
После грижи да го възпитаваш.
И като не можеш да го уредиш.
Удряй с лопатата където свариш!
Вместо грижи да ти създава.
Затова налагай го здраво!
От него никаква радост,
Само докато го правиш!
От тая гледна точка - те се пребиват от работа, за да ви осигурят, понякога може и да се грижат прекомерно или да издават отрицателните черти в характера си, но почти винаги проблемът идва от това, че тийнейджърът смята, че винаги е прав! И туй то! Не желае да се обсъдят обстоятелствата, дъжи се като зверче в клетка - или бяга да се свре, или напада да хапе и да врещи. Я пробвайте да подходите конструктивно към проблема - при мойте когато им показах, че съм готов на консенсус и компромис, най-накрая ме сметнаха за по-зрял и ме оставиха. Има една стара приказка "Брой до десет, преди да решиш". Римска - те са умни хора. Като ви кипне, не се затваряйте в стаята си, а отидете да поговорите - имайте предвид 2 неща:
1. И родителите са изнервени колкото вас
2. Преговорите винаги се объркват
Ако не ви се учи - кажете им го - така и така аз не искам да уча по този предмет за 6, а по този и този. Вие сте деца с по-добре развити интереси и ще знаете например какво ви се прави. По-добре сега обсъдете, отколкото после, когато ще сте скъсали емоционалните си връзки с родителите си,от караници и скандали. Щото те може и космонафт да са решили да ви правят, но щом човек не желае нещо, той не може да стане добър в него. Само за 2 неща са прави хората обаче - че трябва да се учи и че трябва да мислиш логично,когато правиш избора си.
Без гняв
I na mene mi mrunkat ama az ve4e ne im obra6tam vnimanie
i az s1m taka!Първоначално написано от miss_india
![]()
не знаех че съществуват такива хораПървоначално написано от Анонимко
___to Be Continued___
Абе майка ми се опитва от време на време да ми мрънка, но не я огрява да си оправя стаята, това става само преди някой да ми дойде на гости![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Много мрънка майка ми...ама аз вярно съм разхвърляна.Подреждам си стаята,но след 1 час пак е разхвърлена...как става тая работа???
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
съгласна , аз имам брат и той вади и после кой подрежда какаПървоначално написано от Rush_girl
miscellaneous_370.gif
И на мен ми мранкат много.МАМА:Аз само оправям а ти само разхвърляш"Ами да не оправя стаята ми,на нея какво и пречи.
ooo az takav problem nqmam!!! mn sam podredena ama na6te postoqnno si mrankat za kvoto i bilo!!!! mrun mrun mrun............napravo mi pisna
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
ne mi mrunkat ve4e![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
da dneska zaradi 6ibanata mi staq,koqto e bila i v mnogo po lo6o sastoqnie
mi kazaha n4e nqma da me pusnat na ekskurziq i nqma dsa mi zemat nov telefon!!!E maika mu kak da ne izpsuva6
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
off da i na mene ... tolkvoa me iznervqqqqt ... nakraq se skarvame az izlizam ... prebiram se ve4erta i si4ko si e ok o sledva6tiq put xahxh ... ve4e sum sviknala i ne im obru6tam vnimanie \/ [/u]
Хахахаха, да ти имам проблемите, честно.
Казваш им "Еми като не ви харесва нема да влизате" и толкова!
Иначе често се случва като се прибера и стаята ми да е подредена - майка ми явно си няма друга работа![]()
ПфуУу на мен за стаята не ми мрънкат - мрънкат ми за другите стаи.Била съм си оставяла нещата дето ми падне и после съм щяла да се сърдя,че ги няма ама така било като съм се разхвърляла навсякъде(няма такова нещо,което където оставя - знам къде е,освен ако някой не го премести,а пък и не съм разхвърляна,ако мойто е разхвърляно на майка ми не знам какво е)![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
аз като я подредя после пак я разхвърлям... тъй чееее, кел файда![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Мрънкат ми че не изкарвам достатъчно кинти (по точно че ги харча по жени) и няма как да си обзаведа апартамента.
2т. системно