.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Ah tova mrankane

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ем то и на мен много ми мърморят на тая тема, ама аз гледам да им угаждам или да не им обръщам вснимание и така става цаката!!!

Голям фен
    ауу неее!всяка вечер като се прибера и слушам само:"тея дрехи защо са тука,какво е тва тука,кво е онова"...и всеки ден едно и също и аз най-много да взема нещо примерно което"пречи"на майка ми от единия шкаф и да го преместа в/у др !е...все пак понякога се случва и да подреждам-яко вдъхновение ми идва като трябва да ходя някъде(примерно до магазина)и моя милост решава"ееее ама сега не мога ве мамо-сега подреждам"
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    ауу неее!всяка вечер като се прибера и слушам само:"тея дрехи защо са тука,какво е тва тука,кво е онова"...и всеки ден едно и също и аз най-много да взема нещо примерно което"пречи"на майка ми от единия шкаф и да го преместа в/у др !е...все пак понякога се случва и да подреждам-яко вдъхновение ми идва като трябва да ходя някъде(примерно до магазина)и моя милост решава"ееее ама сега не мога ве мамо-сега подреждам"
    абсолютно същото положение е и при мен оба4е тя почва все по рядко да си пее и това е хубаво обаче някой път като почне аууу няма спиране ама дълга история
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Мега фен Аватара на quench
    КОНТРОЛ
    Бий хлапето!!!

Първо мъки да го родиш.
    После грижи да го възпитаваш.
    И като не можеш да го уредиш.
    Удряй с лопатата където свариш!
    Вместо грижи да ти създава.
    Затова налагай го здраво!
    От него никаква радост,
    Само докато го правиш!

От тая гледна точка - те се пребиват от работа, за да ви осигурят, понякога може и да се грижат прекомерно или да издават отрицателните черти в характера си, но почти винаги проблемът идва от това, че тийнейджърът смята, че винаги е прав! И туй то! Не желае да се обсъдят обстоятелствата, дъжи се като зверче в клетка - или бяга да се свре, или напада да хапе и да врещи. Я пробвайте да подходите конструктивно към проблема - при мойте когато им показах, че съм готов на консенсус и компромис, най-накрая ме сметнаха за по-зрял и ме оставиха. Има една стара приказка "Брой до десет, преди да решиш". Римска - те са умни хора. Като ви кипне, не се затваряйте в стаята си, а отидете да поговорите - имайте предвид 2 неща:
    1. И родителите са изнервени колкото вас
    2. Преговорите винаги се объркват

Ако не ви се учи - кажете им го - така и така аз не искам да уча по този предмет за 6, а по този и този. Вие сте деца с по-добре развити интереси и ще знаете например какво ви се прави. По-добре сега обсъдете, отколкото после, когато ще сте скъсали емоционалните си връзки с родителите си,от караници и скандали. Щото те може и космонафт да са решили да ви правят, но щом човек не желае нещо, той не може да стане добър в него. Само за 2 неща са прави хората обаче - че трябва да се учи и че трябва да мислиш логично,когато правиш избора си.

Без гняв
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Фен
    Град
    botevgrad
    I na mene mi mrunkat ama az ve4e ne im obra6tam vnimanie

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miss_india
    Na men puk ne mi mrunkat, ama az sum si mnogo podredena taka ili ina4e \/
    i az s1m taka!

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i az s1m taka!
    не знаех че съществуват такива хора
    ___to Be Continued___

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Абе майка ми се опитва от време на време да ми мрънка, но не я огрява да си оправя стаята, това става само преди някой да ми дойде на гости
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Много мрънка майка ми...ама аз вярно съм разхвърляна.Подреждам си стаята,но след 1 час пак е разхвърлена...как става тая работа???
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Цитирай Първоначално написано от Rush_girl
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i az s1m taka!
    не знаех че съществуват такива хора
    съгласна , аз имам брат и той вади и после кой подрежда кака
    miscellaneous_370.gif

И на мен ми мранкат много.МАМА:Аз само оправям а ти само разхвърляш"Ами да не оправя стаята ми,на нея какво и пречи.

ooo az takav problem nqmam!!! mn sam podredena ama na6te postoqnno si mrankat za kvoto i bilo!!!! mrun mrun mrun............napravo mi pisna
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    ne mi mrunkat ve4e
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Фен
    Град
    burgas
    da dneska zaradi 6ibanata mi staq,koqto e bila i v mnogo po lo6o sastoqnie
    mi kazaha n4e nqma da me pusnat na ekskurziq i nqma dsa mi zemat nov telefon!!!E maika mu kak da ne izpsuva6
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    off da i na mene ... tolkvoa me iznervqqqqt ... nakraq se skarvame az izlizam ... prebiram se ve4erta i si4ko si e ok o sledva6tiq put xahxh ... ve4e sum sviknala i ne im obru6tam vnimanie \/ [/u]

Guest
    Хахахаха, да ти имам проблемите, честно.
    Казваш им "Еми като не ви харесва нема да влизате" и толкова!
    Иначе често се случва като се прибера и стаята ми да е подредена - майка ми явно си няма друга работа

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    ПфуУу на мен за стаята не ми мрънкат - мрънкат ми за другите стаи.Била съм си оставяла нещата дето ми падне и после съм щяла да се сърдя,че ги няма ама така било като съм се разхвърляла навсякъде(няма такова нещо,което където оставя - знам къде е,освен ако някой не го премести,а пък и не съм разхвърляна,ако мойто е разхвърляно на майка ми не знам какво е)
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    аз като я подредя после пак я разхвърлям... тъй чееее, кел файда
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен
    Мрънкат ми че не изкарвам достатъчно кинти (по точно че ги харча по жени) и няма как да си обзаведа апартамента.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си