- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- да кося ли ливадата???
ако си нямам интимен партньор трябва ли да си махам космите на п.....а и краката след като никой освен мен не ги вижда...пак и аз си ги харесвам ...
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Въпрос на лична хигиена. Ако си ги махнеш, че видиш, че ще си по чиста и свежичка.. Поне аз мисля така.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
"п...а" пениса или п*тката?
тоя тъп вапрос е с цел да разбера пола ти... но независимо дали си момиче или момче... най-важното е да ти е комфортно на теб самия/самата.. и хигиената - да е на нивослед като ти харесват... дръж си ги, просто космите където и да са предполагат към по често миене на съответното място... всеки ще потвърди че където има косми, се събират повече мръсотийки
просто по често миене и тва е... аз лично не съм фен на космите... пробвал/а ли си без? може да ти хареса.. а и след като се сдобиеш с партньор... мисля че и той/тя ще предпочита да си голичък/ка
![]()
Ti si precenqvash.. No kfo kato si nqmam intimen partnior sega.. Tfa ne oznachava che trqbva da stana gorila.. :P
ot kade znae6 4e nqma da gi vidi nqkoi dr... si4ko stava.. ama az ako vidq na momi4e ne obrasnati kraka i p***a 6te![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Ти как си мислиш, че се сдобиваш с гадже? След внимателна и дъъълга подготовка ли? През която ще имаш време да се преправиш от горски дух в топ-модел...
И винаги поне три презерватива в чантата!
Огънят е добър слуга и лош господар.
разбира се че не трябва да си ги махаш ....Първоначално написано от Анонимко
погледни го от ази гледна точка ..някоя щастлива вачер ще се запознаеш с някое хубаво момченце и ако искаш да правите нещо по така ще ти е малко не удобно ....въпреки че на първата среща..но се пак ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ами ти сама си решаваш...но по принцип е много по приятно да си изцяло гладка!Пробвай и ще видиш!Пък и все някога ще се сдобие с интимен приятел,а честно да ти кажа мисля че повечето(да не кажа и всички) момчета обичат обръснати и подържани момичета!Ти на колко години каза че си?
е то не пречи и да подстригва след като си ги харесва нека ги държи ама по къси![]()
ti si znae6 nai-dobre ako se 4uvstva6 dobre s kosmi i nikoi ne gi vijda stoi si taka kvo ti puka,no ako ima6 priqtel za v bade6te obezkosmqva eto e zadaljitelno
az li4no se 4uvstvam mn po-dobre kogato sam obezkosmena,no vajnoto v slu4aq e ti da se 4uvstva6 udobno
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Тези, дето ми говорят за 'въпрос на хигиена' могат да се запознаят с едно изобретение, наречено ДУШ!
Може да си си достатъчно хигиеничен и С косми по тялото. Как пък до преди 50-60 години не е било масова практика да си обезкосмяваш интимните части и сексът е бил също толкова приятен? Странно наистина..
Много добре казаноПървоначално написано от machoka
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Щом ти харесва...пък и да имаш приятел, като не искаш да ги махаш стой си с тях. На мен не са ми особено приятни, ама за всеки влак си има пътници![]()
Em mila,za p*****a ti nemoga da ti kaja , no za krakata bih te posavetvala da gi maha6! kolkoto i da si gi haresv6 vs pak tova na mom4etata izob6to ne im se nravi , naprotiv nqkoi gi otvry6tava![]()
Момиче съм ! ! !
...
az li4no sum tvurdo za obeskosmqvaneto,no vse pak vseki si ima mnenie po vuprosa....prosto 6te bude gadno ako popadne6 v situaciqta da se zapoznae6 s nqkoi,koito naistina da ti xaresa i da iskate da go napravite edva li ne na momenta.Ne mislq 4e ot gledkata,koqto 6te se otkrie pred nego 6te ostane mnogo dovolen
Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men
Ами, без тях е по-хигиенично, но ако мислиш, че с тях ти е по-добре, не ги махай.
SY
mdobrem 6te probvam polovinata da mahna drugata polovina da ostavq i ako se slu4i nqkoq no6t da me nagrabqt 6te vidq koq polovina pove4e 6te im haresa..no vse pak az si gi haresvam i obi4am![]()
Abe az da ti kaja,ako ima6 kosmi po krakata bih te izhvurlil!Tva momi4e li e s kosmi po krakata!Gnus!
разбира се че не .. а и да имаш пак не трябва . БЪДИ ЕСТЕСТВЕНПървоначално написано от Анонимко
![]()
ами майтап няма ама аз кат стана на 40-50 живот и здраве мисля пой4е да не са стрижа,тъй като едва ли ще водя полов живот тогава...та идеята ми е зависи на колко си и дали наистина водиш полов живот
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
=D> =D>Първоначално написано от machoka
![]()
ei tva e 4ovek sq...brao...
![]()
а ти как си представяш да лижеш момиче с косми по оная работа О.оПървоначално написано от machoka
представям си картинката лижеш лижеш и от време на време спираш да си изчовъркаш някоя топка косми дето ти се е завряла между зъбите
Къв си тъп!!! пенис не се цензурира,а путка се,така че според тебе от какъв пол е?Егати малоумните хора,много ясно,че е жена!
аве не е мн ясно кое момиче си харесва космите по краката