- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- да кося ли ливадата???
m4i az ne si gi zabelqzvam daje te sa tolkova malki rusi4ki i krasivi 4e 4ak kef mi e da si gi poglajdam..
moite kosmi sa super po4ti kolkoto na mom4etata i ne mislq da gi maham))) mnogo hodqt na dulgite mi kraka
mno si tapa maa hodi si taka kato gorila ii obli4ai po 4esto poli4ki za da pla6i6 horata po ulicite .......... ehhh dokato gi ima takiva taq strana nqma se opravi !!!!Първоначално написано от Анонимко
pffff abe mn qsno 4e momi4eto triabva da se brusne otdolu- nemoje da razgolish intimnite si 4asti pred momcheto i da si kato "neokastren xtrast" v p****ta... a posle da ochakvash toi da e ocharovan... povecheto momcheta ne xaresvat takuv tip momicheta dokolkoto znam...no vapros na lichen izbor vse pak!!!no ako naistina ne se zabelqzvat tolkova mnogo-ne vijdam problem :Paide uspex xax
![]()
mi kato nqma koi da te vijda i kato ti si se haresvash taka .. nqma smisul pone tai si mislq ..![]()
аз мисля че да така ще си подобриш и хигиената
според мен е мноого по-добре да си ги махаш
ама ако наистина толкова пък мнооого си харесваш космитене ги махай
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
az pyk primerno si mislq, che zimata she mi toplqt, pyk kato nqmam prejda moga da si napravq pulover !![]()
![]()
![]()
вие луди ли сте бе??? как така ще си харесваш космите?!? Ааа, аз не мога така
аз лично си обезкосмявам цялото тяло и не мога да си представя подобно нещо
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!