- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да се науча да танцувам?
Може да е малко смешен въпросът, но определно не се справям много добре..![]()
Искаш да се занимаваш с хореография или да си танцуваш в диското?
еми иди на някой урок...гледай клипове като обръщаш внимание на движенията..упражнявай се вкъщи...Не е голяма философия...зависи какво искаш д можеш да танцуваш?
Ми пускай си музика в къщи и танцувай. Няма от какво да се притесняваш като си сама, упражняжай си се на воля и така ще свикнешСлушай ритъма и такам УСПЕХ
Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!
Ne e 4k tolkova slojno!Ako ima6 jelanie, 6te uspee6 da se spravi6!Важното е да не се отчйваш и да пробваш нови и нови неща!Погледай , как го правят по телевизията или иди ди библиотеката. Там има книги за танцовите стапки!Но по-добре си пусни хубава и ритмична музика и се опитаи да импровизираш.С упражнения ще ти стане по-лесно и след време ще доиде и промяната!
na sushtoto mnenie sum a i ne mislq 4e po drug na4in shte stane ...Първоначално написано от Mafiotkata_7200
ако искаш в диското ... отиди на 1 дискотека и гледай отстрани ко праят другите и си готов запомни горе долу движеният които ти харесват и после си пусни музика и ги упражнявайПървоначално написано от flash_dance
![]()
horeografiq
na uroci
v diskoto
gleda6 MTV;naduva6 muzikаta u vas i prosto si tancuva6
Зависи за какви танци става дума. Аз лично ОБОЖАВАМ танците. Ходила съм на худ. гимнастика (подготовка за балет, но още преди балета се отказах), на латинотанци, на народни танци, а в момента карам трета година модерен балет. И на всичко съм била ПОНЕ 1 година. И какво? Оставам си пъълно дърво! Не знам. Явно не съм създадена за това нещо... Но ми доставя удоволствие и продължавам да танцувам. Но... Ох, това няма значение.
Аз мога да кажа - „Просто танцувай!“ То така става. С малко упражнения и гъвкавост ще постигнеш. Гледай MTV, вглеждай се в танците, повтаряй движенията пред огледалото до осъвършенстване. В диското пак наблюдавай.
Помисли си какви танци точно те влекат. Намери информация за тях. Може дори уроци да намериш. Първата крачка вече си я направила - желание за усъвършенстване. Браво!
даммм..или си го имаш или си го нямашПървоначално написано от ^SwEeT^DrEaM^
![]()
абе важното е да имаш желание и просто да се отпуснеш..упражнявай се
СъгласнаПървоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
и аз сам на съ6тото мнениеПървоначално написано от [b
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами, те ти го казаха другите момичетаУроци, MTV и с малко късмет ще успееш
Аз бих ти препоръчала, докато танцуваш да можеш да се виждаш в огледало. Така ще разбереш, кои движения изглеждат добре и кои не трябва да правиш. Главно слушай ритъма. И най - вече се отпусни. Успех
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
zapi6i se na uroci po tanci![]()
то маина още малко ще кажете че бреик може се научи от твто ... ХуХХХххх ....
моя савет е следния ...танцуваш си във вас по начин които на теб ти харесва ...и като идеш примерно на диско но не може се отпуснеш пийваш една бира и си най дурата на дансинга ...
базикам се ....и представа си няям как да се научиш ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз мисля, че за да се научиш да танцуваш първо трябва да помислиш за какъв вид танц става на дума, после да пробваш този стил който си си избрал и най-накрая да танцуваш постоянно! Знам го от отличен опит, аз лично много харесвам step up и за сега се справям горе-долу добре! :) Дано да съм помогнала!
[quote="Mafiotkata_7200"]Ми пускай си музика в къщи и танцувай. Няма от какво да се притесняваш като си сама, упражняжай си се на воля и така ще свикнешСлушай ритъма и такам УСПЕХ[/quot \
/
Не мислите ли,че от 2006 до сега момичето се е разтанцувало вече...![]()