.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен

zdraveite xora.edin naistina vajen vpros.

zdraveite na s4ki. imam problem i da vi pitam moje li da e ot cigarite.? zna4i poslednite 2 sedmici pu6a pove4e ot 2 cigari na den,ta moje da e ot tova,za6toto me bolqt belite drobve,ka6lqm,i gurloto me boli.? pls 4akam otgovor.

Гадничко... Да ти кажа честно не знам. Според мен всичко си зависи от организма ти. Аз например от малка съм "закърмена" с на тати фасовете, той пуши откакто се помня. А последните 4 години си пуша по кутия, кутия и половина на ден и (слава Богу!) нищо ми няма. Може просто да си настинала. Малко се съмнявам, че 3-4 цигари дневно могат да навредят чак толкова много.

Супер фен
    bolni4ka si prosto spoko
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    i moq taka ,ba6ta de ama mnogo sa me pazilli ot cigarite i nz,prosto.puk i organiznamt mi ne e priemal tolko mnogo cigari ot mnogo vreme.

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    hmmmm da opredeleno mislq 4e e ot tqh ako ne moje6 da gi spre6 pone se opitai da gi namali6 za6toto za sega tova e nai-malkiq ti problem

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ama az da ti kaja ne sum mn zapoznata s cigari i takiva raboti taka 4e ne moga da ti dam koi zn kolko0 kompetenten otgoor no moeto li4nop mnenie e 4e cigarite ti vliqqt

Супер фен
    две цигари на ден ти на тфа пушене ли му викаш ..аз пуша по 1 кутия на ден вече незнам може би 4 години и нищо ми няма .. я не си фкарвай фобии

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен Аватара на maybelline
    Някои хора пушат по 10 на ден и нищо им няма.Ако не си свикнала с цигарите(в по-големи количества),вероятно е от това.Съветвам те да ги намалиш до 1-2 на ден,докато се рзбере дали е от тях.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    pu6a pove4e ot 2 cigari na den

Нали не мислиш сериозно че проблема е от цигарите?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тцтц да е от 2 цигари на ден ...ти маина ни напраи трупове вече ... има хора дето пушат по котия и им ня нищо ..... а според твоята теза вече тря са в моргата ... просто си болна ..... а ако толкова се притесняваш питаи маика ти !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    garloto moje da te boli ot cigarite.. no za drugoto neznam :P
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    не е от цигарите !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    не е от цигарите !
    що пък да не е ? аз съм запалена пушачка ма и мен понякога ме боли от тях гърлото. е точно вчера ми се случи. тъпа работа ама се случва понякога

Фен
    Град
    София - селското царство
    Trea da kaja 4e az pari za otrova ne davam Po dobre gi spri ! za6totot tva e prosto ebavka s organizma ti ne si pravi ebavki tva be6e ot mene

Guest

Re: zdraveite xora.edin naistina vajen vpros.

Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    zdraveite na s4ki. imam problem i da vi pitam moje li da e ot cigarite.? zna4i poslednite 2 sedmici pu6a pove4e ot 2 cigari na den,ta moje da e ot tova,za6toto me bolqt belite drobve,ka6lqm,i gurloto me boli.? pls 4akam otgovor.
    Е затва не трябва дечица да се правят на гъзари и да пушат!И може ли да те попитам за кво въобще пушиш,понеже щом казваш,че пушиш по 2 цигари на ден,значи явно не си пристрастена?Съветвам те по-добре да спреш сега,когато можеш,защото после и да искаш няма да можеш!
    А на тия дето от 4 години пушат по 1-2 кутии на ден,да не се притесняват-все някога ще се появят проблеми,заради цигарите!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    не е от цигарите !
    що пък да не е ? аз съм запалена пушачка ма и мен понякога ме боли от тях гърлото. е точно вчера ми се случи. тъпа работа ама се случва понякога
    не възможно е ...но не и от 2 цигари на ден !

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    ам...щом гърлото те боли малко се съмнявам да е от цигарите
    пък и ти пушиш по 2 цигари на ден..има хора който пафят по 2 кутии
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си