- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Димууу, честито мааааа :)
Ууупс, още едно рд. Направо ме поизморихте напоследък. Ама нищо – то е като с болката при пиърсите – боли, но е еуфорично-прекрасна болка. И с вас така – идилична умора.
Честито бе, Димоооооооооооооооооооооо оо!!!! Остаря и ти, само аз останах свежата плът от... нас трите. Честно казано няма да бъда много разточителна откъм пожелания, че пак ще ме нарочиш, че изпростявам, но както установихме вече – ти си виновен и аз съм добро дете.
На въпроса – (баси, цикля кфо да ти пожелая.) Миии пожелавам ти най-искрено да не ти се разлепят скоро новите кубинки (честити, бтв), това си е важно пожелание. Пожелавам и ти и разни готини мацки да се навъртат около теб (което си е факт и в момента(ние с пора не се включваме към готините) ).
Продължавам да цикля, бтв. Абе пожелавам ти да ти е безгрижно, безметежно и прекрасно. Там шкембенца, бирички, али бали. Всъщност... пожелавам ти да се хилиш.
Пожелавам ти да си жив и здрав, щастливо влюбен, щастливо концертен и щастливо алкохолизиран. Щастливо хигиенизиран. Такива работи.
*качва се на столче, вдига се на пръсти и почти успява да те цуне по бузището за поздрав.*
И пора се присъединява към пожеланията ми, но предполагам, че сама ще направи ключване.
Helloween - Mr. Torture, за поздрав![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Мерсииии Ифей, много много благодаря {}{}{}{} Ти си първото нещо дето се сети за мен :P Много се вулнувам...вече ще ми дават бира до даскалото хахахахМиналата седмица ме изпъдиха щот няях 18
Супер много се радвам мерси много за пожеланията
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Да ви идваше акъла поне като растяхте...![]()
2т. системно
Хахаха...Кой го казва...Първоначално написано от Amayo
![]()
Иначе честито.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
честито и от мен![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
то си е видело, че ще осера тая тема.. няма как.
еми, кво да ти кажа, Momchence, силно ти пожелавам повече горящи трамваи (а.k.a железни коне), за да лъхаш, да не ти е топло на краците (за да не си излузваш навущата насред Народното Театро), цяла плантация с ОГРОМНИ мамули царевица и никога да не изпиташ недостиг на масло отново!!
да си ни все така весел и кикотещ се
и най-важното -![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ехе то ко повече да ти пожелай чуек
Ай,Димо,честит рожден денСе тъй весел,набохан,позитивен и пращам Джа да та пази
![]()
Честит ден ден, да си жив и здрав и прав.И да ти е все така корав![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Той вече леко не мина ли бе мила?Първоначално написано от Eleonora
Брей брей...виж ти кой се е възползвал...Първоначално написано от Eleonora
На Momchence - честито за получено разрешително за бира до даскало![]()
я, сладък Димо...порасна и ти![]()
кога ще се напием по тоя повод хахаа..пак да ядем гадни шкембета...(някой по-нагоре каза ли шкембе...)
желая ти(о да, искрено ти го желая) да постигнем успех с езика втория път...и да сменят директорката в даскалото ти да можеш да си накачиш колкото обици си поискаш...ииии много хубави неща ти пожелавам да ти се случат(и не само днес) ииии...
*ущип по дупето* честито бе диму
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(това е концерт за рд-то ти)
![]()
Първоначално написано от Eleonora
пуашиш ме Димо...![]()
Живо и здраво да си и да ни радвате дълго време още със сетра си по форума![]()
Кога ще ме научиш да играя хек? Аз може да те науча.. да пиеш бира качествено![]()
![]()
![]()
Намери се кой да го каже...Първоначално написано от Amayo
Батееееееееееее честитооо и от мен. Много весели дни, изпълнени с щастие толкова, че един ден да седнеш на тротоара да се молиш за мъничко нещастие! Живо, здраво братле.. иии бравос за разрешителното за бираУдари една и за мен
Всичко най, най, нааай
![]()
![]()
Ииии поздравче: Hatebreed - Live For This.mp3
em 4estito i ot men mnogo zdrave 6tastie kusmet i kvoto si pojelae6 da ti se sbudva!!!
pozdrav s Helloween-666!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
чрд!!!да си жив,здрав,прав и корав![]()
Честитооооооо,мноооу здраве и бира и по мноо концерти и т.н.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
CheStiTo i ot Menn ! \Първоначално написано от kudravoto
/
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Ч.Р.Д
Честит рожден ден. Всичко най-хубаво. Много здраве, щастие и късмет.![]()
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
ХахаПървоначално написано от exploitedteen
нищо айде споделям правото върху поздрава
![]()
Честит рожден ден и от мен,жив и здрав...![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио