- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- BDSM - за и против
Не е изнасилване,дори напротив - просто е друго ниво на светоусещане. За повечето хора болката е нещо неприятно,противно. Но има индивиди,които я приемат за нормална. Дори за желана.
Сега,след като толкова от вас изказаха мнения по нея,ще разкрия защо създадох тази тема. Можеше и да е за гейовете, за копрофилията и т.н. Нямя значение в действителност. Искаше ми се да надскоча баналните "анален секс","свирки" и т.н., дори ако щете - идиотските питания (всеки тук е попадал на 10-ина поне). Иксах да ви покажа,че има и друго, освен общоприетото, нещо, което е различно от вашето мнение. Темата на разговора не беше важна както казах, беше важно да се изкажат настроенията. Да се види дали може да бъде възприета другата гледна точка. Ако щете,целта беше сондаж на сексуалната търпимост и толерантност.
Искам да ви покажа,че има нещо зад онзи хълм,който засега никой от вас не е превалил - многобройните партньори не са нужни,за да бъдеш добър в секса,а сексуалното съзряване,разбирано като емоционален и духовен процес.Звучи като извадено от реч или учебник по философия,но е точно така. Сега ще се присмеете на думите на "пенсионера",но ще разберете по-късно.
Регистрирах се на форума,защото проследих линка от друг форум,където хората се присмиват явно на някой оттукашните "изцепки".Прочетох няколко теми и останах неприятно разочарован,че не може да се отвърне на прости въпроси - дали заради липса на опит или поради (често) детинско заяждане,отмиващо идеята на въпроса. Реших да споделя каквото съм научил и преживял, макар и вече да не съм тийнейджър. Защото има хора,реално нуждаещи се от помощ тук. Сега,не желая да ви засеган,но има теми,на които не може да се отговори с 1-2 години опит зад гърба. Има,естествено,"експерти" - готови да помогнат - но рядко. Е,всеки поназнайва по нещичко,но...
Както и да е,реших да ви направя една поредица от теми,смятани (вкл. и от вас,не се съмнявам) за странни (най-малкото),понякога перверзни. Наскоро ми се случи така,че ме попитаха "Как сериозните гей-двойки определят кой ще е мъжа - постоянно или от ден за ден?".Стъписах се, така че не искам един ден и вие да задавате подобни въпроси. Или ако минете покрай,например, двама гейове,които се целуват на улицата,да си кажете нещо про-атакистско ("Тия требе да са избиват") и т.н.
Имам време,давам го.
Оттук нататък,ще помоля темите,които пускам,да не съдържат просто коментари от типа на този на (без нещо лично) SlasHDaFiveNine. Естествено,многоуважаемия SlasHDaFiveNine има право на мнение и аз го уважавам. Но ,разберете, много бих се зарадвал на въпроси по темата, или на мнение, което би я доразвило или би ме насочило да добавя друга информация - както това на Гост-ът в началото на темата. Или да подтикват към дебат,като предлагат доводи "за" и "против".Само с щипка лична позиция.
Затова и тази тема не съдържа цялата информация,а оставям на вас да я извлечете.