.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Възмутена съм
    Guest

35 годишен опъва 16 годишна кукла, майка й няма нищо против!

Наистина съм безкрайно възмутена от такива родители. Става въпрос за една моя съседка, дето от известно време ходи с 35 годишен и връзката и е така да се каже легална един вид, защото майка й, която междувпрочем е на 37, няма нищо против и дори мога да кажа, че ги толерира. Верно оня е е пич, но все пак колкото и да съм за връзки с по-големи мъже, мисля че е прекалено, особено ако е и със знанието на родители. Не знам вие на какво мнение сте относно това. Особено при положение, че тайна не е, осъществяването на полов акт с благоволението на родител.

Вече не се учудвам от такива работи. Често се случват.
    Е наистина това е малко прекалено. Той все едно и е баща.
    Пък знае ли се той може да има и парички.

Ае ти като някоя клюкарка ко ми се възмущаваш и караш хората да бъдат обсъдени, чак във форумите!!!
    Майка ми и баща ми имат 12 години разлика и за заедно малко повече от 20 години..!!! Ае стига сте се възмущавали. Разликата при майка ми е, че с баща ми ги е деляло 400км и баба ми и дядо ми са били твърдо против тая любов. Ако наистина се обичат да са си заедно!!!!!!!!!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

jemeson
    Guest
    Вече нищо не ме учудва .Много момичета вече ходят с бащите си което е много жалко за тях самите защото тези господа просто си правят собственият кеф и след известно време ще ги заменят за някоя друга поредна бройка ...

Това е много относително, макар че, не ми се сърдете, си мисля, че вероятността да пламне любов м/у момиче на 16 и мъж на 35 не е особено голяма. Може би, е възможно, но ще е някакъв прецедент!
    Това за мен си е чиста проба педофилство и не е нормално..особено като се има предвит, че този мъж може (биологично погледнато) да й е баща. Не се връзват нещата...Улегнал мъж да се занимава с пикли!?! Не мисля, че ги има тези.. Ами тя!? Не може ли да си намери някой младичък и хубав ми ще се занимава с дядовци... Пари има в тая работа..
    Поне така мисля!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    vuobshte ne se u4udvam se pak sme v bulgaria tyka si4ko se slu4va nqkvi na 15 godini deto hodqt s 35 .. 40 godishni vuobshte ne me u4udva ve4e

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

немога да повярвам,че се случват такива работи,чудя се как е възможно.....
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Гоооооооол
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Ае ти като някоя клюкарка ко ми се възмущаваш и караш хората да бъдат обсъдени, чак във форумите!!!
    Майка ми и баща ми имат 12 години разлика и за заедно малко повече от 20 години..!!! Ае стига сте се възмущавали. Разликата при майка ми е, че с баща ми ги е деляло 400км и баба ми и дядо ми са били твърдо против тая любов. Ако наистина се обичат да са си заедно!!!!!!!!!

Извод: Ако не искате децата ви да са тъпи, затлъстели и задръстени, женете/омъжете се за жена/мъж с по малко разлика от 12 години помежду ви!

q si meri prikazkite be,nqma6 mqsto tuk,za6to ne si ligavi6 nqkade drugade vmesto da obijda6 Crazy`Witch tuk
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

нека се обичт хората.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от Гоооооооол
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch

Извод: Ако не искате децата ви да са тъпи, затлъстели и задръстени, женете/омъжете се за жена/мъж с по малко разлика от 12 години помежду ви!

Мозьк. Всеки си избира как да живее..
    Разясни ми ти на мене понеже съм тъпа за тебе какво ще рече думата : "Нормално"

Понеже аз до ден днешен не съм и уловила смисъла.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Тея хора не са добре !!!
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

...

Аз смятам, че ама изобщо не е твоя работа да се месиш във връзките на другите хора, защото това си е тяхна работа.
    SY

ГостенКа
    Guest
    Най-добрата ми приятелка е на 15 и ходи с 33 годишен,майка й е на 35 и знае за връзката им.Познава се с въпросия мъж и няма нищо против той да е с дъщеря й. Дори ходят по кафета тримата заедно. Приятелката ми си пуши пред майка си,която от своя страна и дава цигари понякога. Дори я прикрива пред баща й, че ще спи в някаква приятелка,а всъщност е у 33 годишния.Така че вече нищо не може да ме възмути. Очаквам всичко като гледам на къде върви света ....

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    twa e glupawo maina ... ne mislq 4e towa e ne6to normalno !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на maybelline
    Абе тяхна си работа.Ако искат,да ходят,това не е наш проблем.Някои просто имат по-печени родители и правят каквото искат.

Повече от фен
    i az sum vuzmuten

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    споко има и по тежки случай познавам едно момиче което е на 13-14 сега е 7ми клас и ходи с един пич 37години какво да ви кажа "любов"

Мега фен Аватара на koalka
    Нека си се обичат!Абе хора,това в днешно време е толкова рядко срещано,че...Майка и на това момиче не е нормална да и позволява да има връзка с човек,който преспокойно може да и бъде баща,но няма значение.Да си правят каквото искат.Нооо това не е нищо.От един 10-ти клас в моето училище знам,че едно момиче пак на 16 си ходи с двама на по 45 години!Представяте ли си???А и те са женени!И тя ходи с тях само,защото я ч****и хубаво!И естествено,защшото имат пари и й купуват ботушки и дрешки.К**воляк.

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Нека си се обичат!Абе хора,това в днешно време е толкова рядко срещано,че...Майка и на това момиче не е нормална да и позволява да има връзка с човек,който преспокойно може да и бъде баща,но няма значение.Да си правят каквото искат.Нооо това не е нищо.От един 10-ти клас в моето училище знам,че едно момиче пак на 16 си ходи с двама на по 45 години!Представяте ли си???А и те са женени!И тя ходи с тях само,защото я ч****и хубаво!И естествено,защшото имат пари и й купуват ботушки и дрешки.К**воляк.
    дам това е точното определение за ку....в..к

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    а аз съм се запритеснил че съм на 20 а приятелката ми на 15.... и сестра и се меси у връзката и и даже не и даваше да чатим

а по темата някък от една страна нямам нищо против от друга не ми е мн приятно малко момиче със дърт мъж..........

Guest
    az p1k s1m v1zmutena- mladi hora- da ste tolkova konservativni i zadr1steni!

tova bqh az :smt116
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен
    bezotgovorni roditeli drugo nqmam kakvo da kaja
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    Вече почвам да се притеснявам за сестра ми , защото както е на 11 , ако открия някой такъв , ще трябва да го убия...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си