- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 35 годишен опъва 16 годишна кукла, майка й няма нищо против!
Е щом се обичат какво пречи да са заедно...една глупава разлика в годините? Спред мен няма граници за любовта..а и това,че майката на момичето знае и няма нищо против връзката им е още по-хубаво!
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Ми чичката може да таче на два стана, ако ме разбираш на къде бия...Първоначално написано от Възмутена съм
![]()
А защо винаги решавате, че като е над 25 има много пари? Все пак има и жени, които си падат по секса, все още...Първоначално написано от krem4et0
![]()
видях някъде, че пишеш на 21 си...Първоначално написано от krem4et0
ако за теб 25 - 35 годишните мъже са "застаряващи" явно въобще не разбираш от мъже, без да ми се обиждаш.
застаряващ може да е мъж минимум над 40 и повярвай ми разликата е съществена.
тоя достената и разтрел от 20 човекаПървоначално написано от Възмутена съм
Наще също имат 12 години разлика.
Колкото до тези двамката-не разбирам едно. Какво ви бърка при положение, че не засяга вашия живот? Имате ли представа също така колко хора гледат с насмешка на връзки на момиче и момче, където момчето е по-малко, че даже и на една възраст. Просто възгледите са различни. Щом е намерила за добре да е с такъв мъж-хубаво. След време ще си проличи кое е добре и кое-не. И все пак всеки си има своя истина за живота, така че-трайте малко!
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Да де ама тя каза че 4-5 нямат значение демек до 25-28 за нея не са проблем и значи не ги има за такива от 35 нататък може...Първоначално написано от Анонимко
А ако помислим реално това 16 годишно момиче какво може да даде на 36 годишен мъж ? Мисля че жена на 30-35 може да даде повече работи от това момиче което може спокойно да му е дъщеря.....
Точно че у такива връзки играят яко парите,колите,златата и други такива облаги![]()
Най-голямата разлика,която съм имала е 3-4 години.Сега съм с момче,което е колкото мен и съм супер щастлива,защото имаме хиляди общи неща-приятели на нашата възраст +-2 години,общи интереси,защото и двамата сме студенти,едно и също виждане за бъдещето ни.Ако аз ходя с някой на 35-аз ще искам образование,а той ще иска семейство,той ще ми говори за лаботата си и ще казва-какво ми се оплакваш-училището е лесно.Изобщо не виждам как той ще вземе навътре моите проблеми и как аз ще направя същото с неговите.И за поредн път ще цитирам Дюма-"любовта не е двама души да се гледат в очите,а да гледат в 1 посока".В противен случай чувствата избледняват!!!!Първоначално написано от Анонимко
але стига сте се залъгвали погледнете реално на нещата той може да и е баща ...е ся ако пак мислите че това е нормално ..незнам просто .. !
бтв..него може да го съдят за педофилия ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми супер нека си се обичат хората... Още повече като майка и е съгласна, какво искате от хората. Моя много близка приятелка тръгна с 34 годишен когато беше на 17. Сега е на 20 и още са си заедно, дори живеят заедно. Проблем? Пък и не е много ясно на колко години човек почва да мисли за семейство, и т.н. Хората са си различни и всеки се развива по различен начин. Така че не е ваша работа да казвате кое е норамлно и кое не...![]()
И стига сте се възмущавали и цъкали..."Накъде отивал светът" ... Светът си е такъв от край време, просто сега ви се отварят очите за него.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Завиждаш на съседката са къде се е уредила с пичага нали бе, еее деееба и зависливото племе дрисливо...Първоначално написано от Възмутена съм
![]()
![]()
![]()
2т. системно
mrusna kurva![]()
![]()
![]()
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Бе въобще не ми разпраайте "ако се обичат.." глупости!Тая връзка нема бъдеще!Ами когато тя стане на 36, а той -на 56?!Тоя е некав педофил, а родителите на тая са за съд!!![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Сьвсем нормално в днешно време
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Бих казал че тоя на 37 е изключителен късметлия...
Абе обичат се дрънци, само заради секса е ГАРАНЦИЯ, напоследък всички нещо са/сме зели да ставаме педофили... а нищо чудно и да чука майка и, но все пак ако го правят по собсвтено желание и им е кеф , да си го правят мене кво ме засяга, те са си избрали съдбата, те ще си сърбат попарата.
abe ei hora...ostavete gi...posle kogat tq stane na negovite godini 6e razbere...i 6e s1jalqva!!!No ako tq naistina go obi4a,za6to ne?!ZA LUBOVTA NQMA GRANICI!!!!!![]()
Отиваш си....
Дори ръка за сбогом ти не ми подаваш!
Отиваш си....
Макар да знаеш,че мечетите ми така предаваш!
Отиваш си....
Без теб ще страдам в утрешния ден!
.Отивай си!!
Върви спокойно,аз няма вече да те спра...
Вижте какво ще ви кажа сега. Излизала съм с мъж, който имаше наистина голяма разлика от мен. Мога да ви кажа, че той може да ти даде много повече от някой 16-17 годишен пикльо.
Не, не става дума за секс. До там изобщо не стигнахме, защото му казах че не съм готова. И въпросния мъж имаше разум в главата си, знаеше къде и как да "те погъделичка", за да те накара да се чувстваш привлекателна, сигурна... просто зрял мъж, който може да се държи на положение, такъв на когото можеш да разчиташ.
А не някакво вятърничево момче, което няма акъл в главата си колкото карфица, защото не спира да мисли само с оная си работа!
просто съм потресен...ма защо пък въобще не се учудвам се пак се намирам в моита родина България кфо му е чудното някфа 15 годишна да легне с някой дядо-че тфа си е нормално бееее хора
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне