.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Е щом се обичат какво пречи да са заедно...една глупава разлика в годините? Спред мен няма граници за любовта..а и това,че майката на момичето знае и няма нищо против връзката им е още по-хубаво!
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от The`G_i_r_l
    Е щом се обичат какво пречи да са заедно...една глупава разлика в годините? Спред мен няма граници за любовта..а и това,че майката на момичето знае и няма нищо против връзката им е още по-хубаво!
    Точна така! Напълно съм съгласен с това мнение. В крайна сметка, след като имат връзка, която е и одобрена от родителите, какво по-хубаво

Повече от фен

Re: 35 годишен опъва 16 годишна кукла, майка й няма нищо про

Цитирай Първоначално написано от Възмутена съм
    Наистина съм безкрайно възмутена от такива родители. Става въпрос за една моя съседка, дето от известно време ходи с 35 годишен и връзката и е така да се каже легална един вид, защото майка й, която междувпрочем е на 37, няма нищо против и дори мога да кажа, че ги толерира. Верно оня е е пич, но все пак колкото и да съм за връзки с по-големи мъже, мисля че е прекалено, особено ако е и със знанието на родители. Не знам вие на какво мнение сте относно това. Особено при положение, че тайна не е, осъществяването на полов акт с благоволението на родител.
    Ми чичката може да таче на два стана, ако ме разбираш на къде бия...

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Ае ти като някоя клюкарка ко ми се възмущаваш и караш хората да бъдат обсъдени, чак във форумите!!!
    Майка ми и баща ми имат 12 години разлика и за заедно малко повече от 20 години..!!! Ае стига сте се възмущавали. Разликата при майка ми е, че с баща ми ги е деляло 400км и баба ми и дядо ми са били твърдо против тая любов. Ако наистина се обичат да са си заедно!!!!!!!!!
    Е като е така,фани си някой 40 годишен да ти разпори шундата,и се обичайте в същото време,нали за любовта няма граници,кво толкова,нали си г-ца компетентност!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За мен връзка с партньор толкова по-голям от теб е недупостима.Сега разбирам 4-5-6г.,ама над 10 при положение,че ЕГН-то ти започва с 9 е немислимо.Но обяснението е просто-тя иска някой с парички да я глезондри,а той иска някоя,която да му играе по свирката.

Е да ама Не
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За мен връзка с партньор толкова по-голям от теб е недупостима.Сега разбирам 4-5-6г.,ама над 10 при положение,че ЕГН-то ти започва с 9 е немислимо.Но обяснението е просто-тя иска някой с парички да я глезондри,а той иска някоя,която да му играе по свирката.
    А защо винаги решавате, че като е над 25 има много пари? Все пак има и жени, които си падат по секса, все още...

Град
    Свищов
    точно в такъв тип връзки значение имат парите.Разбира се има изключения,но кое момиче ще иска застаряващ и без пари при положение,че има хубави и млади момчета.Бъдете реалисти!

Guest
    точно в такъв тип връзки значение имат парите.Разбира се има изключения,но кое момиче ще иска застаряващ и без пари при положение,че има хубави и млади момчета.Бъдете реалисти!
    видях някъде, че пишеш на 21 си...

ако за теб 25 - 35 годишните мъже са "застаряващи" явно въобще не разбираш от мъже, без да ми се обиждаш.

застаряващ може да е мъж минимум над 40 и повярвай ми разликата е съществена.

Наистина съм безкрайно възмутена от такива родители. Става въпрос за една моя съседка, дето от известно време ходи с 35 годишен и връзката и е така да се каже легална един вид, защото майка й, която междувпрочем е на 37, няма нищо против и дори мога да кажа, че ги толерира. Верно оня е е пич, но все пак колкото и да съм за връзки с по-големи мъже, мисля че е прекалено, особено ако е и със знанието на родители. Не знам вие на какво мнение сте относно това. Особено при положение, че тайна не е, осъществяването на полов акт с благоволението на родител.
    тоя достената и разтрел от 20 човека

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Наще също имат 12 години разлика.
    Колкото до тези двамката-не разбирам едно. Какво ви бърка при положение, че не засяга вашия живот? Имате ли представа също така колко хора гледат с насмешка на връзки на момиче и момче, където момчето е по-малко, че даже и на една възраст. Просто възгледите са различни. Щом е намерила за добре да е с такъв мъж-хубаво. След време ще си проличи кое е добре и кое-не. И все пак всеки си има своя истина за живота, така че-трайте малко!
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

ако за теб 25 - 35 годишните мъже са "застаряващи" явно въобще не разбираш от мъже, без да ми се обиждаш.

Да де ама тя каза че 4-5 нямат значение демек до 25-28 за нея не са проблем и значи не ги има за такива от 35 нататък може...

А ако помислим реално това 16 годишно момиче какво може да даде на 36 годишен мъж ? Мисля че жена на 30-35 може да даде повече работи от това момиче което може спокойно да му е дъщеря.....

Точно че у такива връзки играят яко парите,колите,златата и други такива облаги

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Най-голямата разлика,която съм имала е 3-4 години.Сега съм с момче,което е колкото мен и съм супер щастлива,защото имаме хиляди общи неща-приятели на нашата възраст +-2 години,общи интереси,защото и двамата сме студенти,едно и също виждане за бъдещето ни.Ако аз ходя с някой на 35-аз ще искам образование,а той ще иска семейство,той ще ми говори за лаботата си и ще казва-какво ми се оплакваш-училището е лесно.Изобщо не виждам как той ще вземе навътре моите проблеми и как аз ще направя същото с неговите.И за поредн път ще цитирам Дюма-"любовта не е двама души да се гледат в очите,а да гледат в 1 посока".В противен случай чувствата избледняват!!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    але стига сте се залъгвали погледнете реално на нещата той може да и е баща ...е ся ако пак мислите че това е нормално ..незнам просто .. !
    бтв..него може да го съдят за педофилия ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ми супер нека си се обичат хората... Още повече като майка и е съгласна, какво искате от хората. Моя много близка приятелка тръгна с 34 годишен когато беше на 17. Сега е на 20 и още са си заедно, дори живеят заедно. Проблем? Пък и не е много ясно на колко години човек почва да мисли за семейство, и т.н. Хората са си различни и всеки се развива по различен начин. Така че не е ваша работа да казвате кое е норамлно и кое не...

И стига сте се възмущавали и цъкали..."Накъде отивал светът" ... Светът си е такъв от край време, просто сега ви се отварят очите за него.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен

Завиждаш на съседката са къде се е уредила с пичага нали бе, еее деееба и зависливото племе дрисливо...
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Memphis
    mrusna kurva
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Бе въобще не ми разпраайте "ако се обичат.." глупости!Тая връзка нема бъдеще!Ами когато тя стане на 36, а той -на 56?!Тоя е некав педофил, а родителите на тая са за съд!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Сьвсем нормално в днешно време
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Guest
    Бих казал че тоя на 37 е изключителен късметлия...

Guest
    Абе обичат се дрънци, само заради секса е ГАРАНЦИЯ, напоследък всички нещо са/сме зели да ставаме педофили... а нищо чудно и да чука майка и, но все пак ако го правят по собсвтено желание и им е кеф , да си го правят мене кво ме засяга, те са си избрали съдбата, те ще си сърбат попарата.

abe ei hora...ostavete gi...posle kogat tq stane na negovite godini 6e razbere...i 6e s1jalqva!!!No ako tq naistina go obi4a,za6to ne?!ZA LUBOVTA NQMA GRANICI!!!!!
    Отиваш си....
    Дори ръка за сбогом ти не ми подаваш!
    Отиваш си....
    Макар да знаеш,че мечетите ми така предаваш!
    Отиваш си....
    Без теб ще страдам в утрешния ден!
    .Отивай си!!
    Върви спокойно,аз няма вече да те спра...

Guest
    Вижте какво ще ви кажа сега. Излизала съм с мъж, който имаше наистина голяма разлика от мен. Мога да ви кажа, че той може да ти даде много повече от някой 16-17 годишен пикльо.
    Не, не става дума за секс. До там изобщо не стигнахме, защото му казах че не съм готова. И въпросния мъж имаше разум в главата си, знаеше къде и как да "те погъделичка", за да те накара да се чувстваш привлекателна, сигурна... просто зрял мъж, който може да се държи на положение, такъв на когото можеш да разчиташ.
    А не някакво вятърничево момче, което няма акъл в главата си колкото карфица, защото не спира да мисли само с оная си работа!

просто съм потресен...ма защо пък въобще не се учудвам се пак се намирам в моита родина България кфо му е чудното някфа 15 годишна да легне с някой дядо-че тфа си е нормално бееее хора
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Бих се запознал с майката на авторката

Ей,не спите спокойно,ако не обсъждате другите?Ти каква приятелка си и изобщо не те знам.Може би не иска да е с 16-17 годишни, защото са пиклиовци/пикли като тебе?С кого спи си е нейна работа. Теб къде ти бърка това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си