.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

aMerIcAn_bOY
    Guest

Моля Ви,помогнете СПЕШНО Е !!!

Аз съм едно момче,което живее в Америка,но съм роден в България.Имам мн сериозен проблем и искрено се надявам да ми помогнете.Преди няколко седмици имах сърбежи около половия орган и реших да отида на генеколог.Като отидах ми беше зададен мн старнен въпрос::"от кога не ти е идвало"...обясних,че аз съм момче и не ми идва,но реакцията на доктора беше:"как ше не си момче като нямаш ***"Като погледнах аз наитина нямах *** ... беше изчезнал ... моля Ви помогнете ми ... възможно ли е от момче да се превърна в момиче ... спешно е!!!А и да допулня на следващия ден имах червено течение като при момичетата ... помогнете ми ,ще съм ви мн балгодарен.

aMerIcAn_bOY

Явно американската простотия те е заразила. Не се притеснявай, все още не си загазил! Ето какво трябва да направиш: излез на чист въздух на терасата. Дишай и се успокой. Погледни надолу. Скочи. Надявам се да живееш нависоко

Guest

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Да, проблемът наистина е сериозен и трябва да бъде третиран внимателно. Успокой се, процесът е обратим. Взимаш стръкче американска чубрица, смесваш с цирей от задника на баба яга и после капваш малко от "червеното течение". До два дни ще имаш чисто нов ***!
    Но мозък кой ще ти даде...
    He who runs with aggression walks with no dignity

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    =D>
    bravooo
    i tva ako ne e porednata tema ebavka...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    грешката ти е, че си отишъл на гинеколог
    утре иди на уролог и може да се появи често се случват такива неща

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от Mastodont
    Явно американската простотия те е заразила. Не се притеснявай, все още не си загазил! Ето какво трябва да направиш: излез на чист въздух на терасата. Дишай и се успокой. Погледни надолу. Скочи. Надявам се да живееш нависоко
    хахаха можеш преди това да се наръгаш с нещо

Голям фен
    Град
    по морето
    AHHAHAHAHAHHAHAHHAHA

aMerIcAn_bOY
    Guest
    Blagodarq vi za savetite,nastina 6te otida na urolog i 6te si kupa ot amerikanskata 4ubrica,dano da pomogne ... 6te vi uvedomq nepremenno,no se pak ako nqkoi znae ili mu se e slu4valo podobno ne6to moje da prodaljava da dava saveti

Guest

Re: Моля Ви,помогнете СПЕШНО Е !!!

Цитирай Първоначално написано от aMerIcAn_bOY
    Аз съм едно момче,което живее в Америка,но съм роден в България.Имам мн сериозен проблем и искрено се надявам да ми помогнете.Преди няколко седмици имах сърбежи около половия орган и реших да отида на генеколог.Като отидах ми беше зададен мн старнен въпрос::"от кога не ти е идвало"...обясних,че аз съм момче и не ми идва,но реакцията на доктора беше:"как ше не си момче като нямаш ***"Като погледнах аз наитина нямах *** ... беше изчезнал ... моля Ви помогнете ми ... възможно ли е от момче да се превърна в момиче ... спешно е!!!А и да допулня на следващия ден имах червено течение като при момичетата ... помогнете ми ,ще съм ви мн балгодарен.

aMerIcAn_bOY
    Хахахаа Защо на гинеколог ве?

Guest
    ebati prostotiqta

Голям фен
    ne moga da razbera kolko tap trqbva da si,za da puska6 super maloumni temi vav forum v koito horata pi6at za6toto imat problemi i iskat pomo6t!nqmam dumi da kaja kolko si tap 4estno!no ne se pritesnqvai pone ne si edinstven,ima mn ne6tastnici kato teb!...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    еми...от днес почват тебе да те порят...честито

Супер фен
    зарибен си с the so called tapnq

Ti si ot4aen slu4ei.... gorki4kiqt.. nito kur ima6 nito mozak

Цитирай Първоначално написано от Mastodont

Хахахахахахахахаххахаааха ха Еми в Америка небостъргачи бол... да се надяваме, че живее на последния етаж на някой по височък... 150-200 етажа примерно ме уреждат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си