- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля Ви,помогнете СПЕШНО Е !!!
Аз съм едно момче,което живее в Америка,но съм роден в България.Имам мн сериозен проблем и искрено се надявам да ми помогнете.Преди няколко седмици имах сърбежи около половия орган и реших да отида на генеколог.Като отидах ми беше зададен мн старнен въпрос::"от кога не ти е идвало"...обясних,че аз съм момче и не ми идва,но реакцията на доктора беше:"как ше не си момче като нямаш ***"Като погледнах аз наитина нямах *** ... беше изчезнал ... моля Ви помогнете ми ... възможно ли е от момче да се превърна в момиче ... спешно е!!!А и да допулня на следващия ден имах червено течение като при момичетата ... помогнете ми ,ще съм ви мн балгодарен.
aMerIcAn_bOY
Явно американската простотия те е заразила. Не се притеснявай, все още не си загазил! Ето какво трябва да направиш: излез на чист въздух на терасата. Дишай и се успокой. Погледни надолу. Скочи. Надявам се да живееш нависоко![]()
Да, проблемът наистина е сериозен и трябва да бъде третиран внимателно. Успокой се, процесът е обратим. Взимаш стръкче американска чубрица, смесваш с цирей от задника на баба яга и после капваш малко от "червеното течение". До два дни ще имаш чисто нов ***!
Но мозък кой ще ти даде...
He who runs with aggression walks with no dignity
грешката ти е, че си отишъл на гинеколог![]()
утре иди на уролог и може да се появичесто се случват такива неща
хахаха можеш преди това да се наръгаш с нещоПървоначално написано от Mastodont
![]()
![]()
Blagodarq vi za savetite,nastina 6te otida na urolog i 6te si kupa ot amerikanskata 4ubrica,dano da pomogne ... 6te vi uvedomq nepremenno,no se pak ako nqkoi znae ili mu se e slu4valo podobno ne6to moje da prodaljava da dava saveti![]()
Хахахаа Защо на гинеколог ве?Първоначално написано от aMerIcAn_bOY
ebati prostotiqta
ne moga da razbera kolko tap trqbva da si,za da puska6 super maloumni temi vav forum v koito horata pi6at za6toto imat problemi i iskat pomo6t!nqmam dumi da kaja kolko si tap 4estno!no ne se pritesnqvai pone ne si edinstven,ima mn ne6tastnici kato teb!...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
еми...от днес почват тебе да те порят...честито![]()
зарибен си с the so called tapnq
Ti si ot4aen slu4ei.... gorki4kiqt.. nito kur ima6 nito mozak![]()
Първоначално написано от Mastodont
Хахахахахахахахаххахаааха ха![]()
![]()
Еми в Америка небостъргачи бол... да се надяваме, че живее на последния етаж на някой по височък... 150-200 етажа примерно ме уреждат
![]()