.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    oh4i
    Guest

О боже тя е циганка!!!

Кажете кво да прааа начи от около месец всеки ден си чатя или си говоря по скайпа с 1 момиче и си станахме доста добри приятели. Да обаче преди малко тя ми прати нейни снимки (не я бях виждал преди) и се оказа че е циганка при това беше и доста грозна. Кажете ми какво да правя не изкам да я блокирвам и вече да не си чатиме обаче ми е кофти като знам че е циганка

Guest
    da ne ti puka P***** i e s 2 gradusa po topla tova 6te te kompensira

Повече от фен
    Град
    На луната
    Ами нз се пак сте си станали добри приятели както казваш ама като изкаш аз бих поспрял да си 4ата с нея и тя ша разбере 4е не ми се 4ати с нея и точка тва е

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Оф, научете се да пишете бе селяни! Тя била циганка, а ти си
    неграмотен колкото си искаш...погледни в тълковния речник какво значи "предразсъдък" и помисли върху това, ако ти се отдава тоя процес изобщо.

Give me your best shot motherfucker!

Повече от фен
    Щом чак си пуснал тема затова,значи те притеснява това,че тя е циганка..от тук си правя извода и че не обичаш циганите..Блокирай я и тва е .. зарежи я..
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Guest
    Ами кажи й го - кво толкова.
    Аз по принцип с подобни индивиди не чатя...

П.С. Не я ли усети, бе?

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    И какво като е циганка? Това ли е по важното?
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ако имаш предрасъдъци просто и кажи,че не искаш да чатиш с нея и така.Нали и без това не те вижда,няма да и го кажеш в очите.

Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    da i az tai si mislq .. pomisli malko na teb shte ti e priqtno li nqkoi da ti kaje"abe sry ama ti si mnogo grozen a i si ne znam si kakuv i ne iskam da si 4atq s teb"na men li4no mnogo bi mi stanalo kofti puk i vsi4ko e samo 4at nali??

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Навремето имаше една реклама... сапунчета Duru, Guru ли бяха не помня? Направи и shellshock.

fake
    Guest
    е ти си зле.кефи те като човек, нали? преди да и видиш снимката си я харесвал? и сега кво-като е грозна и е циганка, няма да си чатиш с нея? О.о ебати повърхностните хора значи...никой не те кара да я чукаш като не те кефи или нещо такова, но защо пък да не можете да сте си приятели О.о

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от fake
    е ти си зле.кефи те като човек, нали? преди да и видиш снимката си я харесвал? и сега кво-като е грозна и е циганка, няма да си чатиш с нея? О.о ебати повърхностните хора значи...никой не те кара да я чукаш като не те кефи или нещо такова, но защо пък да не можете да сте си приятели О.о
    Виртуални приятели?

Моят съвет е да НЕ и казваш "Всичко хубаво нали, ама понеже си от ромски произход и не си особено красива /според моето субективно виждане/ не искам да си чатим". Все пак ще я обидиш доста - помисли и за нея. Момичето си е писало с теб толкова време, пък ти така да се постъпиш - не е редно. Да не говорим, че е твърде възможно да е имала подобни случаи в миналото и едно подобно изказване от твоя страна да насади определен комплекс у нея.

Кажи и, че ще си зает 1 месец - отворила ти се е работа, влизай със статут 'away' даже ако искаш, не и пиши.. след това вече ще му мислиш - тя ще ти пише по-рядко, ти няма да отговориш един-два пъти и ще се направиш на зает и така нещата ще минат по-'безболезнено' за нея.

Успех.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    емииии като си расист- кофти за теб...
    циганите пък откога са раса

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    da i az tai si mislq .. pomisli malko na teb shte ti e priqtno li nqkoi da ti kaje"abe sry ama ti si mnogo grozen a i si ne znam si kakuv i ne iskam da si 4atq s teb"na men li4no mnogo bi mi stanalo kofti puk i vsi4ko e samo 4at nali??
    прави са си хората

Супер фен
    И кво значение ема каква е...важното е как ти е било с нея преди да и видиш снимката!А от къде си 100 % сигурен, че е циганка
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Варна
    И какво ти пука дали е грозна или е циганка? Дори и да не ти харесва това какво ти пука? Нали само си чатиш с нея...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае к'во ще ти е кофти е? Казваш й че не те зарибява и толкова!

Повече от фен

Re: О боже тя е циганка!!!

Цитирай Първоначално написано от oh4i
    Кажете кво да прааа начи от около месец всеки ден си чатя или си говоря по скайпа с 1 момиче и си станахме доста добри приятели. Да обаче преди малко тя ми прати нейни снимки (не я бях виждал преди) и се оказа че е циганка при това беше и доста грозна. Кажете ми какво да правя не изкам да я блокирвам и вече да не си чатиме обаче ми е кофти като знам че е циганка
    dai mi neiniq skayp da vidi6 kakvo 6te q napravq

Повече от фен

mrazq ciganite daje sum bila nqkolko takvia,koito se opitaxa da mi gepat portfeila.

Повече от фен

mrazq ciganite daje sum bila nqkolko takvia,koito se opitaxa da mi gepat portfeila.

Голям фен
    Град
    Варна
    слънце,
    това че някой конкретен циганин (повечето) е скапан не значи, че всичките са такива и че не са хора. Не виждам защо мразиш хора, които не познаваш.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Е тия "добрите" цигани са като извънземните, всеки, който мрази така наречения расизъм, говори за тях, ама никой не ги е виждал.

Голям фен
    Град
    Варна
    Psycho Realm,
    Аз познавам и съм виждал лично 2 такива.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Фен
    Град
    Pico-Union District
    И как ги определяте мангалите като "добри"? Всички въртят някакви псевдо далавери, кражби на поразия, смърдящи цигански изроди се возят по градския транспорт, а и най-важното, непрекъснто реват: "Не искаме да работим, но искаме помощи!". Напомнят на паразитната форма на живот.

Супер фен
    Кажи и да си ебе пич-та мангалска и и дай игноре.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си