- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- О боже тя е циганка!!!
Кажете кво да прааа начи от около месец всеки ден си чатя или си говоря по скайпа с 1 момиче и си станахме доста добри приятели. Да обаче преди малко тя ми прати нейни снимки (не я бях виждал преди) и се оказа че е циганка при това беше и доста грозна. Кажете ми какво да правя не изкам да я блокирвам и вече да не си чатиме обаче ми е кофти като знам че е циганка
da ne ti puka P***** i e s 2 gradusa po topla tova 6te te kompensira
Ами нз се пак сте си станали добри приятели както казваш ама като изкаш аз бих поспрял да си 4ата с нея и тя ша разбере 4е не ми се 4ати с нея и точка тва е
Оф, научете се да пишете бе селяни! Тя била циганка, а ти си
неграмотен колкото си искаш...погледни в тълковния речник какво значи "предразсъдък" и помисли върху това, ако ти се отдава тоя процес изобщо.
Give me your best shot motherfucker!
Щом чак си пуснал тема затова,значи те притеснява това,че тя е циганка..от тук си правя извода и че не обичаш циганите..Блокирай я и тва е .. зарежи я..![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Ами кажи й го - кво толкова.
Аз по принцип с подобни индивиди не чатя...
П.С. Не я ли усети, бе?
И какво като е циганка? Това ли е по важното?
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ами ако имаш предрасъдъци просто и кажи,че не искаш да чатиш с нея и така.Нали и без това не те вижда,няма да и го кажеш в очите.
da i az tai si mislq .. pomisli malko na teb shte ti e priqtno li nqkoi da ti kaje"abe sry ama ti si mnogo grozen a i si ne znam si kakuv i ne iskam da si 4atq s teb"na men li4no mnogo bi mi stanalo koftiПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
![]()
puk i vsi4ko e samo 4at
nali??
Навремето имаше една реклама... сапунчета Duru, Guru ли бяха не помня? Направи и shellshock.
е ти си зле.кефи те като човек, нали? преди да и видиш снимката си я харесвал? и сега кво-като е грозна и е циганка, няма да си чатиш с нея? О.о ебати повърхностните хора значи...никой не те кара да я чукаш като не те кефи или нещо такова, но защо пък да не можете да сте си приятели О.о
Виртуални приятели?Първоначално написано от fake
![]()
Моят съвет е да НЕ и казваш "Всичко хубаво нали, ама понеже си от ромски произход и не си особено красива /според моето субективно виждане/ не искам да си чатим". Все пак ще я обидиш доста - помисли и за нея. Момичето си е писало с теб толкова време, пък ти така да се постъпиш - не е редно. Да не говорим, че е твърде възможно да е имала подобни случаи в миналото и едно подобно изказване от твоя страна да насади определен комплекс у нея.
Кажи и, че ще си зает 1 месец - отворила ти се е работа, влизай със статут 'away' даже ако искаш, не и пиши.. след това вече ще му мислиш - тя ще ти пише по-рядко, ти няма да отговориш един-два пъти и ще се направиш на зает и така нещата ще минат по-'безболезнено' за нея.
Успех.
циганите пък откога са расаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Първоначално написано от [b
прави са си хората
![]()
![]()
И кво значение ема каква е...важното е как ти е било с нея преди да и видиш снимката!А от къде си 100 % сигурен, че е циганка
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И какво ти пука дали е грозна или е циганка? Дори и да не ти харесва това какво ти пука? Нали само си чатиш с нея...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ае к'во ще ти е кофти е? Казваш й че не те зарибява и толкова!
dai mi neiniq skayp da vidi6 kakvo 6te q napravqПървоначално написано от oh4i
![]()
mrazq ciganiteПървоначално написано от oh4i
daje sum bila nqkolko takvia,koito se opitaxa da mi gepat portfeila.
![]()
![]()
![]()
![]()
mrazq ciganiteПървоначално написано от oh4i
daje sum bila nqkolko takvia,koito se opitaxa da mi gepat portfeila.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
слънце,
това че някой конкретен циганин (повечето) е скапан не значи, че всичките са такива и че не са хора. Не виждам защо мразиш хора, които не познаваш.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Е тия "добрите" цигани са като извънземните, всеки, който мрази така наречения расизъм, говори за тях, ама никой не ги е виждал.![]()
Psycho Realm,
Аз познавам и съм виждал лично 2 такива.
80.95.22.55
84.43.153.36
И как ги определяте мангалите като "добри"? Всички въртят някакви псевдо далавери, кражби на поразия, смърдящи цигански изроди се возят по градския транспорт, а и най-важното, непрекъснто реват: "Не искаме да работим, но искаме помощи!". Напомнят на паразитната форма на живот.
Кажи и да си ебе пич-та мангалска и и дай игноре.![]()
2т. системно