.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Дамн!
    Guest

Въстановяване на вежди

Абе, мааму стара. Напих се, или по-скоро ме напиха и ми обръснаха веждите. Някаква идея кво да правя, с кво да ги "нарисувам", защото така изглеждам като невменяем,
    П.С Имам дълга коса, представете си как изглеждам!
    Кажете някъв тоник или д да знам, голямо ебавване ша пада, ей!

Супер фен
    ми с молив се рисува (така мисля)..иии нз как могат да ти порастнат бързо..

П.П. тфа е пълен ужас!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Друг път внимавай да не пиеш толкова много,но тия дето са го направили за били големи изроди!Не знам какво да ти препоръчам за да ти порастнат,но засега можеш да носиш черни очила или шапки,така че да прикриват веждите

Можеш да ги "нарисуваш" с моличве за вежди...няма да изглеждаш много добре, но и това е вариант докато пораснат.

М според мен тва с шапката и очилата е най-добрият вариан за сега,докато не почнат да ти никнат сами.

Повече от фен

Сори за спаменето, ама си те представих ииии Оф, не е смешно... Е, само малко де, но стига... Моите съболезнования все пак

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Друг път внимавай да не пиеш толкова много,но тия дето са го направили за били големи изроди!Не знам какво да ти препоръчам за да ти порастнат,но засега можеш да носиш черни очила или шапки,така че да прикриват веждите
    Дам, според мен това ти е най-добрият вариант, тъй като мисля, че ако си нарисуваш вежди с такова моливче... Пффф вече ще е жалко То на момичета/жени изглежда нелепо, какво остава за момче...
    Хакерка с пистолет !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си