- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- прякори в даскало
Sigorno vseki e imal nqkak1v prqkor i/ili sa mu se podigravali za ne6to? kak se spravqte po princip sa tozi problem?
7 точка от правилата
moderated by Coki
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
От време на време ми казват Beatles заради косата ми, но не ми пречи.
Nqmam si prqkor \/
ina4e ima edna ot moq klas i vikat big mama![]()
eh ma men sa mi vikali zaio ili bobar a tova e gadno taka mi vikaha za6toto imam po-golemi predni zabki[/quote]
^И на мен така, защото като по-малък и аз имах по-големи предни зъби и носих шини...Сега няма такова нещо, ама са ме запомнили като "Зъбът" или нещо подобно, даже са ми позабравили името някоиАма на мен не ми пречи де, не е подигравателно, просто така са ме запомнили
Важното е калабълък да става бе
![]()
xa aaz nqmam spomen nqkoga da sa mi izmisslqli prqkor takuv 4e pove4e ot 2 da mi vikat takapredi godini mi vikaha kitai4e zashtoto o4ite mi bili drupnati no ne be6e v daskalo i izobshto ne obrushtah vnimanie vupreki 4e super mnogo se drazneh
![]()
[B]a[N]D[i]T[k]a 6te mi kaje6 li kak da si sloja kartinka??? prqkorite sa tapi!!!!!!!!
az imam vikat mi Hlapeto,malkoto R&B ili bebs
Просто правя някаква глупост и ми избират по як прякор. Ако не ми хареса- правя др глупост и така.
Това съм аз.Първоначално написано от Анонимко
Аз нямам такива проблемиВикат ми сладкишче
![]()
И някви такива..
А иначе да не ти пука как ти казват някои...
![]()
като по-малка ми викаха "заек"(заради зъбите)...сега "снежанка"(много съм бяла) .... казваха ми и "Гер" и "скорп" ... тия последните най-ме кефят![]()
по едно време ми викаха Газо,ама тва беше заради една терапия с фалшив боб и пръднята ми можеше да умори слон.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
az nqmam problemi s prqkorite samo si spomnqm edin predi dve godini mi vikaha pri4eskata za6toto vseki den hodih s nova pri4eska na u4ili6tea kato malka prodava4kite v blizkiq magazin mi vikaha bani4ka za6toto qdqh mn bani4ki
На мен пък ми викат Blue. Съкратен вариант на ника ми в irc - Blue_Devil{F}Мен ме кефи пък и свикнах
![]()
Oooo толкова са много до 7-клас Бобич,Бобака,Бобсан.Бобъра( последното беше отдавна)![]()
и аз така ама освен това някви пълни идиоти от нашият клас ми жикат негър Незнам що Те саПървоначално написано от az_slunceto
![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Аз чалга не помирисвам. Но веднъж отидох с наще извези на заведение - бях пиян до синьо! После отидохме на неква чалга (по-скоро те ме влачиха дотам). Там кво съм правил,струвал,явно съм хапнал и някое бонбонче. После ми показаха едно филмче,на което съм съблечен до кръста,качен на една маса,с две циганки-кючекини дето се въртят около мен,покрит с брокат и с едно шише ракия в ръката,на всичкото отгоре пея некви чалги. Абе брутално!!!
Докато завършихме бях АЗИС - този най-го мразех - но пък не ми беше неприятно, щото всички свързвахме случката с тоя силен момент! А и като отидехеме на купон,примерно,аз съм некъв метъл,сред по-нормални хора,а изверзите ме представят "Това е Азис".Нямате идея каква гавра си правехме с хората - казвах им,че съм от турция,разправях им разни там истории (от типа на "и по цял ден носехме камъни в рударника за 12 долара на седмица"). Как никой не се сети (или съм се измъквал,не помня) да ме кара да говоря на турски,не знам. Или че съм записал вече демо с мои кючеци,но не мога да ползвам собственото си име заради Азис и ги карах да ми зимислят псевдоними. Оф,леле!!!
Абе винаги се изважда позитивното.
ot prqkori otyrviq nqma, gledai samo da ne e obiden prqkora, v smisal da ne e zaradi vyn6niq ti vid ina4e ako e za ne6to drugo si OK, daje e hubavo da ti vikat s opredelen prqkor ina4e vse ednotitpni imena...trqbva da ima ne6to originalno, no pyk gadnite prqkori svyrazani s ne6to ot vyn6niq ti vid gi natqkvat hora s kompleksi!
казвам се диньо и съответно ми викат диня динкис динчосе нещо от вида а последно време покраи 8 ми клас и The Abschreiber
защото на всяка котролна съм преписвал а никога не са ме хващали \
/
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Викат ми пи. Кво лошо. Даже ме кефи![]()
аууу много се дразня някой път ми викат Цъфти вместо Цвети ама не ми праи впечетление вече са ряко индивидите които ме наричат така са ми викат Цура или Цури
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!